- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Nçç göremedmmm sbhkinde vardı dmii ama birer tane daha aldm yarn sbh yapcamKuzu goremedim ya sen görebildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nçç göremedmmm sbhkinde vardı dmii ama birer tane daha aldm yarn sbh yapcamKuzu goremedim ya sen görebildin mi
Gulcan sende atsana testin fotosunu varmi elindeResmini atsana
Evet onda gordum ama bunda goremedim ya ama dur senle benim adetim ayni günler erken davraniyoruz biliyorum acele etme hemen yaoma bi kacgun daha bekleNçç göremedmmm sbhkinde vardı dmii ama birer tane daha aldm yarn sbh yapcam
Hahahaha eldemi off yapaym varide rahatlaymEvet onda gordum ama bunda goremedim ya ama dur senle benim adetim ayni günler erken davraniyoruz biliyorum acele etme hemen yaoma bi kacgun daha bekle
Negatf nalesefAynen bazen belli olmuyor ama cizgi oluyor. Hadi bugun insallah hepimiz mutlu oluruz
Ayni ben diyorum ya sana testleri tukettim en az 10 tane vardi ovulasyon testi aldiklarimda yapa yapa suands elimde bi tane kaldi onu da eve gecince yapicam ama giderken erken gebelik alcam bende bizde sans yok anacim millet catir catir doğuruyorHahahaha eldemi off yapaym varide rahatlaym
Petunya sen baktin mi naptinNegatf nalesef
Bende bisey cikmadi valla bisey var gibi ama o testin kendi cizgisi bence
Of ya senn de vardi zaten adetine dur bakalim allahtan umit kesilmezBende bisey cikmadi valla bisey var gibi ama o testin kendi cizgisi bence
Dur kiz daha acele etme 6 gun wardaha neler olur neler canını skm hic
Aslaaayarnda yaparmm dayanamammAynen erken yaptik biz akillanmayiz
Bu bebisler bir gelsin bacaklarini isirarak intikam alalimAslaaayarnda yaparmm dayanamamm
Aynen erken yaptik biz ah bu k
Hahah aynen illa o cizgiyi çıkaracaz akıllanmayız sira bende eve gidimde biAynen erken yaptik biz akillanmayiz
Ne zmn gidicen bekliyrukk artk yarnda 6 7 gbi uyanr yaparız ahhahaHahah aynen illa o cizgiyi çıkaracaz akıllanmayız sira bende eve gidimde bi
Hadi bakalim insallah sende pozitif çıkacakHahah aynen illa o cizgiyi çıkaracaz akıllanmayız sira bende eve gidimde bi
Gene yapcan dimi dur kiz bi kac gun dha gecsin ben kime mana veriyorsam artik esime dedim yuru diyor kana dedim yokBu bebisler bir gelsin bacaklarini isirarak intikam alalim
Isteyim suanda 4 ten sonra ancakNe zmn gidicen bekliyrukk artk yarnda 6 7 gbi uyanr yaparız ahhaha