- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
aa keşkembitane kaset alaydnn off yapsana yaaa valla ben dayanamam yaa benmde öyle ağrıyodiBelim öyle ağrıyor ki anlatamam birde çok fazla yürüdüm belim ikiye ayrıldı
Kaset testim var kuzum ama kaset test adetten önce negatif sonuç veriyor diye erken gebelik testi aldımYa
aa keşkembitane kaset alaydnn off yapsana yaaa valla ben dayanamam yaa benmde öyle ağrıyodi
Benim neden hic hevesim kalmadi acabaKaset testim var kuzum ama kaset test adetten önce negatif sonuç veriyor diye erken gebelik testi aldım
Kuzum negatifi gördüğümüzde bizim de öyle oluyor anlıyorum seni inşallah önümüzde ki aya odaklan eğer adet olursanBenim neden hic hevesim kalmadi acaba
Kuzu benm testleri görmednmi sendne sonra yumrtaladm bari ovu yapKaset testim var kuzum ama kaset test adetten önce negatif sonuç veriyor diye erken gebelik testi aldım
Her ay aynisi her ay bende boyle iki cizgiyi gorebilcekmiyim hic umudum yok su ınstgrmda nihalin bahçesi diye bi yer varmis hayit macunuyla hamile kalan varmis denesem miKuzum negatifi gördüğümüzde bizim de öyle oluyor anlıyorum seni inşallah önümüzde ki aya odaklan eğer adet olursan
Yelkenleri indirmd yemenBenim neden hic hevesim kalmadi acaba
Ovulasyon kalmadiki elimde sende var o net ama bende gene yok biliyorumKuzu benm testleri görmednmi sendne sonra yumrtaladm bari ovu yap
Gprceksin tabiiki valah ben öyle her şey içmeye karşıyımHer ay aynisi her ay bende boyle iki cizgiyi gorebilcekmiyim hic umudum yok su ınstgrmda nihalin bahçesi diye bi yer varmis hayit macunuyla hamile kalan varmis denesem mi
Arine dedm canmOvulasyon kalmadiki elimde sende var o net ama bende gene yok biliyorum
Cok kisi hamile kalmis ne bilim ben artik kafam durdu benimGprceksin tabiiki valah ben öyle her şey içmeye karşıyım
Doğrudur bilemiyorum yanlış bişe demiyiçCok kisi hamile kalmis ne bilim ben artik kafam durdu benim
Ovulasyon testi için sıvı alımını kesmem gerekiyor kuzum akşam yapabilirim çok su içtim az önce keçiboynuzu özü sulandırıp içtim bideKuzu benm testleri görmednmi sendne sonra yumrtaladm bari ovu yap
Sbh 6da uyanrsn ahahaha sbh benm içinde buyuk gunOvulasyon testi için sıvı alımını kesmem gerekiyor kuzum akşam yapabilirim çok su içtim az önce keçiboynuzu özü sulandırıp içtim bideanam bende senin kadar meraklıyım sabah nasıl olur bilmiyorum
Ay kesin uyanırımSbh 6da uyanrsn ahahaha sbh benm içinde buyuk gun
lla yaa offf yarn olaydı 10 15 razıyım cok erken cünki normal aslndaAy kesin uyanırımeveeet sen yarın kan vereceksin demiiii ayy çok heyecanlı şu pozitifi kanda da görelim de derin bi nefes alalım
Bende test yapcağın günner erkenden kalkıyorum hahahaha istemsizce saat başı uyanıyodum düşünmekten hic uyyamadığımda oldu offf Ama insan anlıyo hamile olduğunuAy kesin uyanırımeveeet sen yarın kan vereceksin demiiii ayy çok heyecanlı şu pozitifi kanda da görelim de derin bi nefes alalım
Valla kuzum ben 1.20 üzeri görmediğim için senin gibi 3.90 görseydim göbek atardımVa
lla yaa offf yarn olaydı 10 15 razıyım cok erken cünki normal aslnda
Ben her ay hamileyim diyorumBende test yapcağın günner erkenden kalkıyorum hahahaha istemsizce saat başı uyanıyodum düşünmekten hic uyyamadığımda oldu offf Ama insan anlıyo hamile olduğunu
2.30 da ben görüyorum hic yukarısı cikmadiValla kuzum ben 1.20 üzeri görmediğim için senin gibi 3.90 görseydim göbek atardım