Ben umidi kestim kasiklarim agriyor zaten adet olurum 2 gune benKuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben umidi kestim kasiklarim agriyor zaten adet olurum 2 gune benKuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu
Prodoctor canmTestin markası nedir
Hayırlısı olsun canm hakkmızdaBen pek inanmiyorum artik kasiklarim agriyor zten 2 günüm kaldi hastalanırim ben umidi kestim biliyorum ki yok gene
Bende onla yaptım da herkes yanıltıcı dedi sizce bende de var mıdırProdoctor canm
Hayırlısı olsun canm hakkmızda
War ince bir cizgi adete kac gun warBende onla yaptım da herkes yanıltıcı dedi sizce bende de var mıdır
Bunu 2 gün varken yaptım bugün olmam gerekiyor daha olmadım test alma imkanım yok bekleyip kan vereceğim bendeWar ince bir cizgi adete kac gun war
Kaç gün var adete var gibi duruyoo aslnda bidaha test yapsana farklı marka ben 2 3 yaptm inanana kadarBende onla yaptım da herkes yanıltıcı dedi sizce bende de var mıdır
Bunu 2 gün varken yaptım bugün olmam gerekiyor daha olmadım test alma imkanım yok bekleyip kan vereceğim bende
Bugün olmam gerekiyor olmadım daha şu an test alma imkanım yok umarım yanıltmıyordurKaç gün var adete var gibi duruyoo aslnda bidaha test yapsana farklı marka ben 2 3 yaptm inanana kadar
İnşallah canm haber et bizede inşallah vardırBugün olmam gerekiyor olmadım daha şu an test alma imkanım yok umarım yanıltmıyordur
Kuzum şimdi aldım test prodiktor marka ayyyy 52tl olmuş doğru sonuç vermezse dava ederimTamam haber et olsun
Canım kaset test böyle çıktıİnşallah canm haber et bizede inşallah vardır
Bariz var canım hayırlı olsunCanım kaset test böyle çıktı
Bilmiyorum kuzum gerisi doktorda ve bebeğine kalmış inşallah sıkı sıkı tutunur sanaÇok teşekkür ederim Rabbin herkese nasip etsin. Kimyasala dönüşmemesi için yapabileceğim bir şey var mı
Ohaaa internetde uygunnKuzum şimdi aldım test prodiktor marka ayyyy 52tl olmuş doğru sonuç vermezse dava ederim
ayr malesef onu vucut yapıyoÇok teşekkür ederim Rabbin herkese nasip etsin. Kimyasala dönüşmemesi için yapabileceğim bir şey var mı
Maşallah var daha neeeCanım kaset test böyle çıktı
Kuzum ben eczaneden aldım internetten alsam kim bilir ne zaman gelirdi moralim bozuldu biraz ama yeter ki bebeğim benimle olsun feda olsun kuzumun varlığını öğreneceksemOhaaa internetde uygunn
Belim öyle ağrıyor ki anlatamam birde çok fazla yürüdüm belim ikiye ayrıldıOhaaa internetde uygunn
Net hamilesinCanım kaset test böyle çıktı