- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Doktorda şüphe etdi hep 2 ve ikinin altıydı benm Ben atamam göbek yaa kimyasalm oldu bi kez değer azmı artı cokmi vs ama yumurtlamadan 9 gün bu gün normal gbide bilmiyorumValla kuzum ben 1.20 üzeri görmediğim için senin gibi 3.90 görseydim göbek atardım
Erken verdin kan ama o xmn bile yüksekmiş bidaha verseymşsin keşke test yaptınmı sonra hic2.30 da ben görüyorum hic yukarısı cikmadi
Yok vermedim biliyorum yok bak simdi elimde test vardi ama genr yok genr yokErken verdin kan ama o xmn bile yüksekmiş bidaha verseymşsin keşke test yaptınmı sonra hic
Kuzum ben kimyasal bile gebe kalmadım yıllardırDoktorda şüphe etdi hep 2 ve ikinin altıydı benm Ben atamam göbek yaa kimyasalm oldu bi kez değer azmı artı cokmi vs ama yumurtlamadan 9 gün bu gün normal gbide bilmiyorum
Cicek gibi bakKuzum ben kimyasal bile gebe kalmadım yıllardır
Genelde benim testlerimle aynı kuzum silik hayalet falan hiç çift çizgi görmedimCicek gibi bak
Ne zmn yaptn silik milik yokmu hicCicek gibi bak
Ben kac kere silik gordum ama saatler sonra benden gecti geneGenelde benim testlerimle aynı kuzum silik hayalet falan hiç çift çizgi görmedim
Bende yıllar sonra kaldm yani kimyasala bile benm yumurtalama günü ağrılı oluyo ben anlamıyodum yumurtlama olduğunu ilişki olmuyodu o günner ovulasyonda anladm ve ağrılıda olsa girdmKuzum ben kimyasal bile gebe kalmadım yıllardır
Yok yeni yaptim simdi al tertemiz bombos cizgi sanaNe zmn yaptn silik milik yokmu hic
Ben ovülasyonla ikinci ay takip edişim bu ay tutmuştur Allahım aminBende yıllar sonra kaldm yani kimyasala bile benm yumurtalama günü ağrılı oluyo ben anlamıyodum yumurtlama olduğunu ilişki olmuyodu o günner ovulasyonda anladm ve ağrılıda olsa girdm
İnşallah umarım uzu gerçekten ikinizdende güzel haber almadan gitmem burdannBen ovülasyonla ikinci ay takip edişim bu ay tutmuştur Allahım amin
Sbh idraryla yap kuzum cok erken pes ediyosun tamam olmayada bilir ama hemen benm olmayacak hissine kapılma bak benm test pozitif oısa bile ben hamiıelik mpdunda değilim beni yanlış anlamaYok yeni yaptim simdi al tertemiz bombos cizgi sana
Ayyyyy hele yarın sabah olsun bakalım neler olacakİnşallah umarım uzu gerçekten ikinizdende güzel haber almadan gitmem burdann
Keske sende gördüğümü bende gorebilseydim skldm artik tek cizgileri gormekten simdi çıkmayan idrar sabahkindemi cikacak zaten 2 gunum kaldi adet olucam oda bitecek bu aydan o isSbh idraryla yap kuzum cok erken pes ediyosun tamam olmayada bilir ama hemen benm olmayacak hissine kapılma bak benm test pozitif oısa bile ben hamiıelik mpdunda değilim beni yanlış anlama
Hiç bişey bulamyom demeğe yaa Hayrlısı olsun diekKeske sende gördüğümü bende gorebilseydim skldm artik tek cizgileri gormekten simdi çıkmayan idrar sabahkindemi cikacak zaten 2 gunum kaldi adet olucam oda bitecek bu aydan o is
Sen testi saklamayıp atsan olmaz böyle bişey ilk 10 dakkada hicmi cıkmadıBu silik cizgilerle benim basim belada yeminle al buda yarim saat sonra falan cikti of offf
Yok ya cikmadi aman saldim artik zaten kasiklarim agrimaya basladi yarin hastalanirim benSen testi saklamayıp atsan olmaz böyle bişey ilk 10 dakkada hicmi cıkmadı
Test yapınca saklama 10 15 dakka sonra değerlendirme yoksa böyle okuyo bu testde benimde cıktı böyle adet oldum saatıer sonra cktıYok ya cikmadi aman saldim artik zaten kasiklarim agrimaya basladi yarin hastalanirim ben