Sondu bu zaten daha yapmicam kafami az toparlamam lazim yarin olursam hasta zaten bu ay kendimi salicam cunku asiri derecede kendime zarar vermeye basladim oluruna birakicam yoksa kafayi yicemTest yapınca saklama 10 15 dakka sonra değerlendirme yoksa böyle okuyo bu testde benimde cıktı böyle adet oldum saatıer sonra cktı
Kan verir misinBu silik cizgilerle benim basim belada yeminle al buda yarim saat sonra falan cikti of offf
Dikkat et kuzum kendinee önemli olan ilk psikolojinSondu bu zaten daha yapmicam kafami az toparlamam lazim yarin olursam hasta zaten bu ay kendimi salicam cunku asiri derecede kendime zarar vermeye basladim oluruna birakicam yoksa kafayi yicem
Kuzu yarin adet günüm zaten o zaman cikmayan simdi cikmazKan verir misin
O zaman hayırlısı diyelimKuzu yarin adet günüm zaten o zaman cikmayan simdi cikmaz
Merhabamerhaba kızlar
Nasılsın napıyosunMerhaba
Napim adet oldum senNasılsın napıyosun
Hayırlısı olsun canm Önündeki maçlara bakcan ben yarında kan vercem 25 şi 2.0Napim adet oldum sen
Belliydi zaten hakkinda hayirlisi olsun insallahHayırlısı olsun canm Önündeki maçlara bakcan ben yarında kan vercem 25 şi 2.0
29 zu 3.9
1 ri 26 oldu yani hamileyim inşallah saölıklı artarsa darısı size
Sağol canmBelliydi zaten hakkinda hayirlisi olsun insallah
GeBeLik çıktı miBen daha net goruyorum
Merhaba iyi gidiyo şimdilik her sey sende ne var ne yokNe oldu herkes sus pus olmus durumlar nasilgidiyor acaba
Basin sagolsun allah sabir versin degisen birsey yok bende ayni bebis nasilMerhaba iyi gidiyo şimdilik her sey sende ne var ne yok
Cenazemiz vardı kaç gun giremedim
İyi gidiyo şükür kan değeri salı gel dedi inşallahBasin sagolsun allah sabir versin degisen birsey yok bende ayni bebis nasil
Yukseldi dimi ondan sonra allah sag salim kucagina almayi nasip eder insİyi gidiyo şükür kan değeri salı gel dedi inşallah
Sağol canm dostlar sağolsun
et canım şükür iyi gidiyo bu gün 1000nleri buldi belkide gecti salıya 4000olmalı bakalmYukseldi dimi ondan sonra allah sag salim kucagina almayi nasip eder ins
Oo iyi iyi bosuna stres yapmıştın o zamanEv
et canım şükür iyi gidiyo bu gün 1000nleri buldi belkide gecti salıya 4000olmalı bakalm