Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdi alrsam ikinci 3 nci idrarla yapcam ama kprkuyom ya ckmazsa kasetde ckan ondada ckar dm
Kasette çıkan erken testte daha koyu çıkması lazım kuzum. Aslında ben bata kadar beklesem her adetten önce yüzümde acıyan sivilce çıkar o çıkmazsa test yapayım ajdjdjfjdjjs

Yumurtlama olmuş mu arkadaşım atmış bilemedim tam

Eklentiler

• D2091B8B-6978-43DD-B47D-44D357F7B5F7.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 58
Hepinizin hakkinda hayırlısı olsun simdiden
Ayyyyyy burada daha çok belliiii kız kalk kız kan ver ay ben görsem bu çizgileri evde duramazdım herhalde bende yarın yapçam bakayım sen benden sonrasın bende hamileysem çıkar herhalde

Ayyyyyy burada daha çok belliiii kız kalk kız kan ver ay ben görsem bu çizgileri evde duramazdım herhalde bende yarın yapçam bakayım sen benden sonrasın bende hamileysem çıkar herhalde
Kuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp
Hepinizin hakkinda hayırlısı olsun simdiden
Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu

Kuzu yarn vercem yaa bekliycem bencede yapp yapp yapp

Kuzu sende erken verdiydin kan 2 ckmıştı bak benmde 2 ydi sonra 3.9 oldu şmdi test daha koyu
Ben pek inanmiyorum artik kasiklarim agriyor zten 2 günüm kaldi hastalanırim ben umidi kestim biliyorum ki yok gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…