- 14 Mayıs 2021
- 46
- 48
Hmm zaman göstercek insaAllah hadi Allah yüzünü güldürsünHiç bilmiyorum Valla
Aynen bende öyle düsünüyorum 5 den fazla olmadan demezler illaki.. onuda burdan ögrendim deger 5 den fazla olacak diye0 5 gebelik kuzum ne diycek demiycek yaa gebesin
İNŞALLAH HEPİMİZİN İNŞALLAHHmm zaman göstercek insaAllah hadi Allah yüzünü güldürsün
Amin insaAllahİNŞALLAH HEPİMİZİN İNŞALLAH
Afedersin ama kustum yemek burnumdan geldiBen saldmmm
Kac dakikada cktiBata 2 kala prodoctor böyle çıktı inanmamalı mıyım bu teste hep mi yanıltıcı
Gördüm sabki kaset testledü deneyin var umarımBata 2 kala prodoctor böyle çıktı inanmamalı mıyım bu teste hep mi yanıltıcı
Yaa dikkat et kuzumAfedersin ama kustum yemek burnumdan geldi
3 dakikaKac dakikada ckti
Mahvoldum ya bugunYaa dikkat et kuzum
Kuzu kan versene görünüyor cizgi de bence bi kan ver zaten 2 gunun kalmis3 dakika
Prodoctor herkesi yanıltmışta ondan umutlanamadım bir de hemen verme imkanım yok malesefKuzu kan versene görünüyor cizgi de bence bi kan ver zaten 2 gunun kalmis
Bence hamilesin bu ayBen bu zamana kadar hep yaptirdiklarimda 2.30 cikti kasiklarim hergun agriyor 3 günüm kaldi ben adet olucam bu ayda olmicak bak goreceksin
Beni yanıltmadı yanılanlar kuruma çizgisi ile karıştırıyor kuruma çizgisini çift çizgi zannediyorlar ben hem comfort days hem de predictor ile yaptım birinde 4 birinde 3 gün vardı reglime ikisinde de ikinci çizgi çıktı suya tuttum gitmedi yani bu demek oluyor ki kuruma çizgisi değildi silikti hatta kan verdim 1 çıktı reglin ilk günü hemşire hamile olmadığımı söyledi telefonda gülerek ama 1 geç döllenme olabileceğinin habercisi araştırmıştım kesin olmasa da ihtimal vardı ve cuma yazmışım bir yerde heyecandan cumartesi kan verdim özelde ve hamile olduğumu gördüm 54.26 çıktı sonucum:)Prodoctor herkesi yanıltmışta ondan umutlanamadım bir de hemen verme imkanım yok malesef
Sanırım o testler yanıltmıyor predictor iyi diyorlar benim ki prodoktor du çok sevindim sizin adınızaaBeni yanıltmadı yanılanlar kuruma çizgisi ile karıştırıyor kuruma çizgisini çift çizgi zannediyorlar ben hem comfort days hem de predictor ile yaptım birinde 4 birinde 3 gün vardı reglime ikisinde de ikinci çizgi çıktı suya tuttum gitmedi yani bu demek oluyor ki kuruma çizgisi değildi silikti hatta kan verdim 1 çıktı reglin ilk günü hemşire hamile olmadığımı söyledi telefonda gülerek ama 1 geç döllenme olabileceğinin habercisi araştırmıştım kesin olmasa da ihtimal vardı ve cuma yazmışım bir yerde heyecandan cumartesi kan verdim özelde ve hamile olduğumu gördüm 54.26 çıktı sonucum:)
Kuzum bidaha versene sen kan bebimde adete cok varken 2.0 ckmıştı bak yükselmiş yani değişen bişe varrBen bu zamana kadar hep yaptirdiklarimda 2.30 cikti kasiklarim hergun agriyor 3 günüm kaldi ben adet olucam bu ayda olmicak bak goreceksin
Canm benimdd adete daha var 3.9 cıktı doktor bi ilac yazamam varda diyemem yokta dihemem dedi çarçamba vercem tekrarÖyle deme allahın gücüne gider zamanı vardır doğru gelecek inanBelirtileri yazdım arkadaşa canım okuyabilirsin. Nasıl öğrendim reglime 16 17 gün kala kedimden öğrendim Normalde asla kucağıma gelip yatmayan kedim kucağıma gelmeye yatmaya kafasını karnıma koymaya ve burnunu karnıma gömmeye başladı. Kediler ve köpekler hormonların ve hastalıkların kokusunu alıyor. Daha sonra durup dururken ağlamalara da başlayınca emin oldum. Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 4 gün kala başka test ile tekrarladım yine erken gebelik silik çıktı onda da daha sonra bebetime aldım onda da birinde silik çıktı baya öbürü bozuktu normalinden daha silikti hepsinde. Regl öncesi başka testte negatif çıktı. Regl günü kan testi yaptırdım 1 çıktı beta hcg hemşire dalya geçer gibi yok dedi hamilelik ben emindim ama geç döllenme olmuş ve reglimin 3.günü ikinci çizgi çıktı yine 4.günü de aynı şekilde cuma günü de tekrar kan verdim baya yükselmiş 54.26 çıktı hamileyim yani :)
Kan verdm 3.9 cktı çarşamba tekrarlanacak kanmAmin kuzum çok istiyorum ama beklicem test yapmak için sen mutlaka haber ver