- 4 Şubat 2017
- 333
- 129
- 28
Bir önceki sonuca göre yükselmiş inşallah daha da yükselirKan verdm 3.9 cktı çarşamba tekrarlanacak kanm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki sonuca göre yükselmiş inşallah daha da yükselirKan verdm 3.9 cktı çarşamba tekrarlanacak kanm
Umarım canm sen naptnnBir önceki sonuca göre yükselmiş inşallah daha da yükselir
Ben hala aynı ne erken ne kaset ne kan hiç bir test yapmadım geçen ay çok yaptım çok üzüldüm. Ovulasyon testi yapmayı düşündüm ama elimde az kaldı o yüzden ondan da vazgeçtimUmarım canm sen naptnn
Cok gecmis olsunMahvoldum ya bugun
Anladm canmBen hala aynı ne erken ne kaset ne kan hiç bir test yapmadım geçen ay çok yaptım çok üzüldüm. Ovulasyon testi yapmayı düşündüm ama elimde az kaldı o yüzden ondan da vazgeçtim
Bata 5 gün var daha zaman geçmiyorAnladm canm
Bata 5 gün var daha zaman geçmiyor
Ne konuşalım kuzum konu dönüp dolaşıp bir şekilde yine bu mevzuya geliyor aç bir konu konuşalımmaleseff başka bişeylek konuşsak etsek gecer aslndaa
Hobilerin neler evde bütün gün napıyosum meselaNe konuşalım kuzum konu dönüp dolaşıp bir şekilde yine bu mevzuya geliyor aç bir konu konuşalım
Kalkıyorum eşimin vardiyasında göre kahvaltı falan sabahçıysa eşim geri yatıyorum öğlenciyse o işe gidince mutfak topla bulaşık yıka genel ev işleri işte sonra TV yi açıyorum ses olsun diye evde köpeğimiz var ona mama su veriyorum sonra yemek yapıyorum geri kalan bütün zaman TV karşısında elimde telefon işte bildiğin konular üzerinde araştırmalar vücudumu dinlemeler falan ama geçen gün yeğenimden okumak için kitap aldım Körlük diye bir kitap bugün Bursa'da fırtına lodos yağmur falan çok fazla o yüzden TV de sinyal yok yazısı alıyorum diye kitaba sardım 124 sayfa okumuşum maşallah müzik dinlemeyi çok severim birde gördüğün üzre kitap okumayı sen neler yapıyorsunHobilerin neler evde bütün gün napıyosum mesela
Ooo valla tv izliyosan ne güzel ben hic sevmem yani ses olsun diye acarm kitap eskiden okurdum şu an elime alamıyorumKalkıyorum eşimin vardiyasında göre kahvaltı falan sabahçıysa eşim geri yatıyorum öğlenciyse o işe gidince mutfak topla bulaşık yıka genel ev işleri işte sonra TV yi açıyorum ses olsun diye evde köpeğimiz var ona mama su veriyorum sonra yemek yapıyorum geri kalan bütün zaman TV karşısında elimde telefon işte bildiğin konular üzerinde araştırmalar vücudumu dinlemeler falan ama geçen gün yeğenimden okumak için kitap aldım Körlük diye bir kitap bugün Bursa'da fırtına lodos yağmur falan çok fazla o yüzden TV de sinyal yok yazısı alıyorum diye kitaba sardım 124 sayfa okumuşum maşallah müzik dinlemeyi çok severim birde gördüğün üzre kitap okumayı sen neler yapıyorsun
lımısın bursada yaşıyomusun ben geldiydim bursaya yeşil yaylayaKalkıyorum eşimin vardiyasında göre kahvaltı falan sabahçıysa eşim geri yatıyorum öğlenciyse o işe gidince mutfak topla bulaşık yıka genel ev işleri işte sonra TV yi açıyorum ses olsun diye evde köpeğimiz var ona mama su veriyorum sonra yemek yapıyorum geri kalan bütün zaman TV karşısında elimde telefon işte bildiğin konular üzerinde araştırmalar vücudumu dinlemeler falan ama geçen gün yeğenimden okumak için kitap aldım Körlük diye bir kitap bugün Bursa'da fırtına lodos yağmur falan çok fazla o yüzden TV de sinyal yok yazısı alıyorum diye kitaba sardım 124 sayfa okumuşum maşallah müzik dinlemeyi çok severim birde gördüğün üzre kitap okumayı sen neler yapıyorsun
MERHABA CANIM, TEŞEKKÜR EDERİZ İNŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA SENİN DURUMLAR NASIL TEST VEYA YUMURTLAMAKızlar merhaba Ne kadar da içten samimi konuşmalar okudum çok cana yakınsınız Umarım güzel haberler alırsınız İnşallah Rabbim mucize bekleyen anne adaylarına bu mutluluğu yaşatsın bende onlardan biriyim İnşallah hayırlısıyla bana da Nasip olur
Ben de babam ve kardeşimle aynı apartmanda abim halam ve kuzenimle de aynı mahallede oturuyoruz annem hayatta değil eşimin anneside Antalya'da yaşıyor arada buraya geliyor. TV izlemiyorum kız ses olsun diye işte ama bazen zaman geçsin diye izliyorum işte arkadaşım pek yok iki tane falan arkadaşım var çevremden koptum evlendikten sonra Antalya'da yaşıyordum üniversite falan okuyup oraya yerleşmişti evlenince Bursa'ya geldik eşimle beraber. 22 aralık doğumluyum yay burcuyum tam bir yayımOoo valla tv izliyosan ne güzel ben hic sevmem yani ses olsun diye acarm kitap eskiden okurdum şu an elime alamıyorum
Rutin ev işi benimde sbh eşime kahvaltı bem sabah yiyemiyorum alışkanlık değil maluk küçük sıpamda var onu yediriyom altını üstünü deöiç oynuyup uyuyunca başlıyom ev sil süpür mutfak topla sonra otueuyorum o uyanıyo yine yediriyom oynuyo uyuyo bazen dışarı çıkarıyorum değiçiklik oluyo ama bu sıra yaömur cıkamadık yine uyuyunca yemeklerimi yapıyorum annem yakın aban anneme gidiyprum yarın oraya gidicem mesela sabahtan cünki iyi değilim oğlana baksn ben az dinleneyim diye ☺ Bende boş zaman bulunca hemen burda buluyorum kensimi ama daha cok instegramda zaman gecieiyom ve kızlarla qrubumuz vae sıkılımca förüntülü konişmaca vs eşim pazarlar evde pazar dinlenme gezme günü
Doöjm günün ne zaman ? Burcun ne
Valla kuzum ben ovulasyon takibini 3 ay yaptım bıraktım artık delirme noktasına geldim senin gibi takıntılı biriyim 6 aydır deniyoruz bakalım bu ay da öylesine deniyorum yani ovulasyon takibi yapmadan hayırlısı olsun diyorum psikolojik olarak çok yıprandımMERHABA CANIM, TEŞEKKÜR EDERİZ İNŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA SENİN DURUMLAR NASIL TEST VEYA YUMURTLAMA
Az kalmış doğum gününe desene benimde iki kız kardeşim var ikiside yay burcuBen de babam ve kardeşimle aynı apartmanda abim halam ve kuzenimle de aynı mahallede oturuyoruz annem hayatta değil eşimin anneside Antalya'da yaşıyor arada buraya geliyor. TV izlemiyorum kız ses olsun diye işte ama bazen zaman geçsin diye izliyorum işte arkadaşım pek yok iki tane falan arkadaşım var çevremden koptum evlendikten sonra Antalya'da yaşıyordum üniversite falan okuyup oraya yerleşmişti evlenince Bursa'ya geldik eşimle beraber. 22 aralık doğumluyum yay burcuyum tam bir yayım
Aslan burcumusun yoksa Bende İlk denememde kaldım ama test yapmayıp kasmaymca olmadl uzun süre şimdi ikinciyide testle takip ederek yaptım oldu sanırım umarım tabii testlerim cıkıyo umarım kanda yükselir çarşamba darısı sizlere benm yine ikinci Allahım kimsenin kucaöını boş brakmasınValla kuzum ben ovulasyon takibini 3 ay yaptım bıraktım artık delirme noktasına geldim senin gibi takıntılı biriyim 6 aydır deniyoruz bakalım bu ay da öylesine deniyorum yani ovulasyon takibi yapmadan hayırlısı olsun diyorum psikolojik olarak çok yıprandım