- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Ederim zaten hep dua ediyorum hayrlısıDua et hakkinda hayırlısı olsun sonuclardan haberdar et
Gunaydin canim sanada aynen yoktun bayadir sen neler yaptin wala ne yapcagimi bende bilmiyorum cok sabirsiz davraniyorum bilemiyorum zaten 3 gunum kaldiGunaydin kizlar bu ara biraz yogunum sizden uzak kaldim
B Bir ogul annesi bence sen hamilesin gününe göre koyulasmis sanki testlerin kan versen tam belli olur
A Ales67 canim cok erken umudunu kesiyorsun. Bu sekilde bilinc altinada cocugum olmaz mesaji veriyorsun. Sebepsiz infertilitenin cogu psikolojik. Pozitif dusunmeye calismalisin. Kendine saglikli bir kadin oldugunu surekli hatirlatman gerekiyor.
an vermeye geldim canm idrar vsda bakıyolarGunaydin kizlar bu ara biraz yogunum sizden uzak kaldim
B Bir ogul annesi bence sen hamilesin gününe göre koyulasmis sanki testlerin kan versen tam belli olur
A Ales67 canim cok erken umudunu kesiyorsun. Bu sekilde bilinc altinada cocugum olmaz mesaji veriyorsun. Sebepsiz infertilitenin cogu psikolojik. Pozitif dusunmeye calismalisin. Kendine saglikli bir kadin oldugunu surekli hatirlatman gerekiyor.
Kan ver idrara hemen yansimazkiK
an vermeye geldim canm idrar vsda bakıyolar
Canm kan veriyorum idrae tahlili vs de aldılar sadece her şeye bakılcak gebelik yoksada mide bulanrım vs normal değilKan ver idrara hemen yansimazki
Hadi bakalim insallah gebelik wardir sonuclardan haberdar et biziCanm kan veriyorum idrae tahlili vs de aldılar sadece her şeye bakılcak gebelik yoksada mide bulanrım vs normal değil
sen kesin hamilesin inşallah canım :)İyi yapıyon kuzum ben yarn kana gidicem sağlık sorunum var ilac almadan kesinleşsin
Benimde 3 gunum kaldı test yapmadım ama hamile oldugumu hissetmiyorum hayirlisi nasipten ötesi yokGunaydin canim sanada aynen yoktun bayadir sen neler yaptin wala ne yapcagimi bende bilmiyorum cok sabirsiz davraniyorum bilemiyorum zaten 3 gunum kaldi
Bende hissetmiyorum zaten hayirlisi hakkimizda ne diyelimBenimde 3 gunum kaldı test yapmadım ama hamile oldugumu hissetmiyorum hayirlisi nasipten ötesi yok
Değilim 3.9 değer 25 şi 2.0 dısen kesin hamilesin inşallah canım :)
3.9 yokmuşHadi bakalim insallah gebelik wardir sonuclardan haberdar et bizi
Canim kaç gün var adete3.9 yokmuş
4 20 si yumurtlama 21 catlama
HAYRLISI BİDAHA TESTDE KIRMIZI CİZGİ GÖRE KADAR GİTMEMAma yukselir o deger ya bence skma canini dur bakalim
2.den yuksek deger gene bekleyelim bisey demedi ni doktor3.9 yokmuş
Skma canini ya olur merak etme ben napim sende yine bir tane varHAYRLISI BİDAHA TESTDE KIRMIZI CİZGİ GÖRE KADAR GİTMEM
0 5 gebelik kuzum ne diycek demiycek yaa gebesin2.den yuksek deger gene bekleyelim bisey demedi ni doktor
0 5 gebelik kuzum ne diycek demiycek yaa gebesin