- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Yükselme ihtimali var bence tekrarlayın0 5 gebelik kuzum ne diycek demiycek yaa gebesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükselme ihtimali var bence tekrarlayın0 5 gebelik kuzum ne diycek demiycek yaa gebesin
Test yapsam 2 güne belli olur yükseldiği dimi utanıyom doktora bidaha gitmeye 25 şu gitdim 2.0 dı aynı hastaneYükselme ihtimali var bence tekrarlayın
Aynen testte yapabilirsinizTest yapsam 2 güne belli olur yükseldiği dimi utanıyom doktora bidaha gitmeye 25 şu gitdim 2.0 dı aynı hastane
Teşekkür ederimmAynen testte yapabilirsiniz
Bakalm hayrlısıYa deli ya ne bilim zaten senn adete var sonucta dur yukselir o deger
Utanilcak ne war ki diger orana gore yuksek iste bi kac gun daha gecsin tekrarlaTest yapsam 2 güne belli olur yükseldiği dimi utanıyom doktora bidaha gitmeye 25 şu gitdim 2.0 dı aynı hastane
lerm ben yine sonucu doktora bakaym ne diyoUtanilcak ne war ki diger orana gore yuksek iste bi kac gun daha gecsin tekrarla
Tmm canm
Zaten yapamiyorum canim elim varmiyor ama benimde arada kasilmalar oluyor bi tarafdan bende elenecegim gibi geliyorAh ah sakin ben gibi hataya dusup erkenden yaptirma sonuc husran bak
Cok sabirsiziz bende elendim hissediyorum zaten de nasip iste ne diyelim senn kac gun kaldiZaten yapamiyorum canim elim varmiyor ama benimde arada kasilmalar oluyor bi tarafdan bende elenecegim gibi geliyor
Aynen nasib.. aslinda 2 günüm kaldi bakalimCok sabirsiziz bende elendim hissediyorum zaten de nasip iste ne diyelim senn kac gun kaldi
Aramizda 1 gun oynuyor belirti varmi acabaAynen nasib.. aslinda 2 günüm kaldi bakalim
Belirti yok öyle sadece kasik agrisi oda arada .. böyle yok gögüs agrisi yok migde bulantisi gibi bisey yok.. sende?Aramizda 1 gun oynuyor belirti varmi acaba
Bennde midem yanıyo yaa ne diyekkMide yanmasindan bugun olcem ya ben
Midem asiri yaniyor kasik batmasi war sadece suanda bilmiyorum ne olacakBelirti yok öyle sadece kasik agrisi oda arada .. böyle yok gögüs agrisi yok migde bulantisi gibi bisey yok.. sende?
ne olacak bu halimizBennde midem yanıyo yaa ne diyekk
Ben saldmmmne olacak bu halimiz
20 si yumurtlamaysa hadi 21 den sayalim 9 gün olmus canim, belki yükselebilir daha .. önce azdi bugün 3.9 cikmis .. peki bu az yükselmeler bisey demek olmuyormu acaba.. hani diyelim yok gebelik peki bu yükselme ne oluyo acaba4 20 si yumurtlama 21 catlama
Hiç bilmiyorum Valla20 si yumurtlamaysa hadi 21 den sayalim 9 gün olmus canim, belki yükselebilir daha .. önce azdi bugün 3.9 cikmis .. peki bu az yükselmeler bisey demek olmuyormu acaba.. hani diyelim yok gebelik peki bu yükselme ne oluyo acaba