Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hobilerin neler evde bütün gün napıyosum mesela
Kalkıyorum eşimin vardiyasında göre kahvaltı falan sabahçıysa eşim geri yatıyorum öğlenciyse o işe gidince mutfak topla bulaşık yıka genel ev işleri işte sonra TV yi açıyorum ses olsun diye evde köpeğimiz var ona mama su veriyorum sonra yemek yapıyorum geri kalan bütün zaman TV karşısında elimde telefon işte bildiğin konular üzerinde araştırmalar vücudumu dinlemeler falan ama geçen gün yeğenimden okumak için kitap aldım Körlük diye bir kitap bugün Bursa'da fırtına lodos yağmur falan çok fazla o yüzden TV de sinyal yok yazısı alıyorum diye kitaba sardım 124 sayfa okumuşum maşallah müzik dinlemeyi çok severim birde gördüğün üzre kitap okumayı sen neler yapıyorsun

Ooo valla tv izliyosan ne güzel ben hic sevmem yani ses olsun diye acarm kitap eskiden okurdum şu an elime alamıyorum
Rutin ev işi benimde sbh eşime kahvaltı bem sabah yiyemiyorum alışkanlık değil maluk küçük sıpamda var onu yediriyom altını üstünü deöiç oynuyup uyuyunca başlıyom ev sil süpür mutfak topla sonra otueuyorum o uyanıyo yine yediriyom oynuyo uyuyo bazen dışarı çıkarıyorum değiçiklik oluyo ama bu sıra yaömur cıkamadık yine uyuyunca yemeklerimi yapıyorum annem yakın aban anneme gidiyprum yarın oraya gidicem mesela sabahtan cünki iyi değilim oğlana baksn ben az dinleneyim diye ☺ Bende boş zaman bulunca hemen burda buluyorum kensimi ama daha cok instegramda zaman gecieiyom ve kızlarla qrubumuz vae sıkılımca förüntülü konişmaca vs eşim pazarlar evde pazar dinlenme gezme günü

Doöjm günün ne zaman ? Burcun ne

Bursa
lımısın bursada yaşıyomusun ben geldiydim bursaya yeşil yaylaya

Kızlar merhaba Ne kadar da içten samimi konuşmalar okudum çok cana yakınsınız Umarım güzel haberler alırsınız İnşallah Rabbim mucize bekleyen anne adaylarına bu mutluluğu yaşatsın bende onlardan biriyim İnşallah hayırlısıyla bana da Nasip olur

MERHABA CANIM, TEŞEKKÜR EDERİZ İNŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA SENİN DURUMLAR NASIL TEST VEYA YUMURTLAMA

Ben de babam ve kardeşimle aynı apartmanda abim halam ve kuzenimle de aynı mahallede oturuyoruz annem hayatta değil eşimin anneside Antalya'da yaşıyor arada buraya geliyor. TV izlemiyorum kız ses olsun diye işte ama bazen zaman geçsin diye izliyorum işte arkadaşım pek yok iki tane falan arkadaşım var çevremden koptum evlendikten sonra Antalya'da yaşıyordum üniversite falan okuyup oraya yerleşmişti evlenince Bursa'ya geldik eşimle beraber. 22 aralık doğumluyum yay burcuyum tam bir yayım

MERHABA CANIM, TEŞEKKÜR EDERİZ İNŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA SENİN DURUMLAR NASIL TEST VEYA YUMURTLAMA
Valla kuzum ben ovulasyon takibini 3 ay yaptım bıraktım artık delirme noktasına geldim senin gibi takıntılı biriyim 6 aydır deniyoruz bakalım bu ay da öylesine deniyorum yani ovulasyon takibi yapmadan hayırlısı olsun diyorum psikolojik olarak çok yıprandım

Az kalmış doğum gününe desene benimde iki kız kardeşim var ikiside yay burcu
Allah rahmet eylesin canm Yakın olmaları ne güzel bende Baküdeydim evlendim geldim cevrem cok vüyük değil ama burda kızlarla tanışıp qurup kurduyduk o yüzden ban yemiştim eski profilde öyle helimiz hamile kaldık Somra testler yapardık konuşurduk iyi oluyodu

Aslan burcumusun yoksa Bende İlk denememde kaldım ama test yapmayıp kasmaymca olmadl uzun süre şimdi ikinciyide testle takip ederek yaptım oldu sanırım umarım tabii testlerim cıkıyo umarım kanda yükselir çarşamba darısı sizlere benm yine ikinci Allahım kimsenin kucaöını boş brakmasın

Akşam yaptım sbh kan 3.9 du yükseldo umarımm test 3 5ckarmaz dmi

Eklentiler

• Screenshot_20211129-212649_WhatsApp.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211129-212638_WhatsApp.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…