- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Kan verdik gene 2.30 yok birseyAYNEN CANM 10 DKTA CKMASI LAZM VEYA KAN VER AMA ADETİNE VAR DAHA
Hayırlısı olsun o zaman kuzummKan verdik gene 2.30 yok birsey
O cizgiler hikayeHayırlısı olsun o zaman kuzumm
Canm zaten sonradan cıkmaya inanmayn diyolarda iştee bi umut yaşayan cok evet onnarnda denk geliyodur bence..O cizgiler hikaye
Kuzum senin adetine 8 gün var dün hesapladık ya yumurtlama gününe göreAdete son 5 bu gün kaynanam vardı kafam dağıldı yarnda eşim evde p tesi doktora gidicem sbh mide bulantım kötü ediyo beni testde yaparm tabii
Siz yaptiniz mi test naptiniz ben sirami saldim benden hayir yokKuzum senin adetine 8 gün var dün hesapladık ya yumurtlama gününe göre
Wala acelecimi davrandm bilmiyorum ins sizde cikar ama ben ha 5 gun once ha adete yakin degismicek ben bunu biliyorum bu hayalim gene baska bahara kaldiKuzum benim daha bat a 7 gün var bu kadar erken yapıp üzülmek istemiyorum bekleyeceğim ama belirti olarak belirti aramama da gerek yok ben her ay yumurtlamadan sonra adet olana kadar kasık ağrısı göğüs ağrısı çekiyorum gaz sancım kabızlığım oluyor o yüzden bat ı bekliyorum
Kuzum hislerini çok iyi anlıyorum ama bu kadar üzme kendini dediğim gibi adeti bekle veya geçmesini. Benim de umudum hiç yok ama ben bu ay anne olmaya hazırım o yüzden beklemeye çalışıyorum kafamda ki stresleWala acelecimi davrandm bilmiyorum ins sizde cikar ama ben ha 5 gun once ha adete yakin degismicek ben bunu biliyorum bu hayalim gene baska bahara kaldi
Ya insanin hevesi kalmiyor yalanci cizgiler bilmem ne ikk defa bu ay hissettim bilmiyorum ama gene yanildim surekli ayni rakamı gormekten usandim 2.30 degismiyor millet cok cok erken ogreniyor ama biz yokKuzum hislerini çok iyi anlıyorum ama bu kadar üzme kendini dediğim gibi adeti bekle veya geçmesini. Benim de umudum hiç yok ama ben bu ay anne olmaya hazırım o yüzden beklemeye çalışıyorum kafamda ki stresle
Haklısın kuzum başkalarını gördükçe daha da hevesleniyorsun negatif olunca daha çok üzülüp kırılıyor insanYa insanin hevesi kalmiyor yalanci cizgiler bilmem ne ikk defa bu ay hissettim bilmiyorum ama gene yanildim surekli ayni rakamı gormekten usandim 2.30 degismiyor millet cok cok erken ogreniyor ama biz yok
Malesef oyle surayi hergun bastan asagi talan ediyorum hamilelik haberleri yok testler yok o yok bu diyorum neden ben ya en ince ayrintisina kadar baktirdim yok birsey esimde tek sorun düşük ee bakiyorsun bu sekilde cok kisi hamile tup bebek diyor doktor sormuyorki maddiyat varmi yokmuHaklısın kuzum başkalarını gördükçe daha da hevesleniyorsun negatif olunca daha çok üzülüp kırılıyor insanolsun yine de beklemeye devam hadiiiii moraller değişsin biraz
Merhaba ben ilk gebeliğimi bu değerle öğrendim ebem varda diyemem yokta diyemem biraz bekleyelim demişti sonra artmıştı bu yüzden bekleyin tekrarlayın adet olmazsanız tedbirli olun derimKan verdik gene 2.30 yok birsey
Aynen öyle ne yazık ki çocuk sahibi olmanın da paraya dayalı olduğu bir zamandayız devlet karşılamıyorMalesef oyle surayi hergun bastan asagi talan ediyorum hamilelik haberleri yok testler yok o yok bu diyorum neden ben ya en ince ayrintisina kadar baktirdim yok birsey esimde tek sorun düşük ee bakiyorsun bu sekilde cok kisi hamile tup bebek diyor doktor sormuyorki maddiyat varmi yokmu
keste değiçiyo kuzum benm pikten sonra sayınca 14 gün oluyodu dün arkadaşta yazdı ya demekko senin 16 gün sonra oluyoKuzum senin adetine 8 gün var dün hesapladık ya yumurtlama gününe göre
Kuzum pikten değil çatlamadan sayman gerekiyor neyse sen bildiğin gibi say ne diyeyim. Yumurtlamadan sonra olmamasının sebebi yumurta çatladıktan sonra rahim duvarı kalınlaşmaya başlıyor progesteron yükseliyor falan haliyle gebelik yoksa çatlamadan sonra 14. Gün adet başlıyor. Adetin kaçıncı günü yumurtladıysan üzerine 14 koyuyoruz döngüm 27 gün oluyor buda bende 4üne denk geliyorsa sen benden sonra yumurtlamışsın benden erken olamaz adetinHer
keste değiçiyo kuzum benm pikten sonra sayınca 14 gün oluyodu dün arkadaşta yazdı ya demekko senin 16 gün sonra oluyo
Kac gun once baktirmistiniz acaba wala her sonucum bu ne asagisi var ne yukarisi allah anali babali buyutsun simdiddnMerhaba ben ilk gebeliğimi bu değerle öğrendim ebem varda diyemem yokta diyemem biraz bekleyelim demişti sonra artmıştı bu yüzden bekleyin tekrarlayın adet olmazsanız tedbirli olun derim
Ne olacak sonumuz böyle bizimAynen öyle ne yazık ki çocuk sahibi olmanın da paraya dayalı olduğu bir zamandayız devlet karşılamıyor