- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Evet canm tabii insan isteyince kuruluk olmuyo ama aff edersn ben her gün yapamam kız tamm bazen xanm cekiyo ama zorla asla yapmadm ztm karşımdakide memnun kalmazmkOna kalsa ben istemediğim için oluyormuş hele çatlamadan sonra kasık ağrım hiç kesilmiyor adet olana kadar haliyle ıslanmayınca da birlikte olmak istemiyorum benimde bir canım var ve canım acıyor
Valla kuzum bizim ki her günü bırak her dk olsun istiyor rahmetli babasıda öyleymiş yani kaynanam öyle söylüyordu genetik herhaldeEvet canm tabii insan isteyince kuruluk olmuyo ama aff edersn ben her gün yapamam kız tamm bazen xanm cekiyo ama zorla asla yapmadm ztm karşımdakide memnun kalmazmk
Valla kuzum bizim ki her günü bırak her dk olsun istiyor rahmetli babasıda öyleymiş yani kaynanam öyle söylüyordu genetik herhalde
İyi bariDoğal gaz 344 geldi evde çıplak geziyoz sıcaktansu faturası zoruma gitmez
İlk 5 10 dkta cktı
Ve üstdeki dün akşam yaptm bunu sbh güvenemedm bidaha yapcam farklı marka bizim adetimiz aynı gün bu arada
Karışık durunlar 3 güne yapcam bidana canm
Hayırlısı olsun hakkınızaKarışık durunlar 3 güne yapcam bidana canm
NAPIYOSUNUZ KIZLAR
Ne araştırıyonAraştırmalara ve tv izlemeye devam kulağım TV de gözüm telefondasen ne yapıyorsun
İşsizliğin sebepleriniNe araştırıyon
Bende bi üşüme bi uyku geldi uyudum yeni uyandm eşim sağolsun oğlana baktı
Hahahhhahaha araştıe araştır bakalmmmİşsizliğin sebeplerinibenim gaz sancım var
İnce bir çizgi mi gördüm ne hayirlisi olsun hakkınizdaHahahhhahaha araştıe araştır bakalmmm
Bende test yaptm tabiiko ama güvenmiyorum presictora artk öylesine hobi olarak yaptmmm
Evet dünde vardı hayırlısı Bu test yalandanda cımarıyomuş cizgi ondan öek güvenemedmmİnce bir çizgi mi gördüm ne hayirlisi olsun hakkınizda
Gunaydin canim sen bir kan ver benceGünaydın kizlar alin yine çıktı nedir benim çektiğim
Ya yok ya sonradan çıkıyor bunlar hemen çıkmıyor ki bence yok bisey kendimi kandırıyorum sadeceGunaydin canim sen bir kan ver bence