Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona kalsa ben istemediğim için oluyormuş hele çatlamadan sonra kasık ağrım hiç kesilmiyor adet olana kadar haliyle ıslanmayınca da birlikte olmak istemiyorum benimde bir canım var ve canım acıyor
Evet canm tabii insan isteyince kuruluk olmuyo ama aff edersn ben her gün yapamam kız tamm bazen xanm cekiyo ama zorla asla yapmadm ztm karşımdakide memnun kalmazmk

Evet canm tabii insan isteyince kuruluk olmuyo ama aff edersn ben her gün yapamam kız tamm bazen xanm cekiyo ama zorla asla yapmadm ztm karşımdakide memnun kalmazmk
Valla kuzum bizim ki her günü bırak her dk olsun istiyor rahmetli babasıda öyleymiş yani kaynanam öyle söylüyordu genetik herhalde

Gideyim uyuyaymmm ben bu akşam bi üşüdme geldi uyku hali geldi ve her sbh uyandıöımda hafif sallayan mide bulantısı Kırmızı karta yakm öğreniriz artk

Günaydın kizlar alin yine çıktı nedir benim çektiğim

Eklentiler

• 16379864304545097545655122534419.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar yumrtlamayi gordukten sonra 1 hafta sonra yaptığım progesteron nasil sonuc sizce anlayaniz varmi

Eklentiler

• Screenshot_20211127-090655_Drive.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…