- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Hic anlamam kuzu ama testler hep kuruma yani inanmaKizlar yumrtlamayi gordukten sonra 1 hafta sonra yaptığım progesteron nasil sonuc sizce anlayaniz varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic anlamam kuzu ama testler hep kuruma yani inanmaKizlar yumrtlamayi gordukten sonra 1 hafta sonra yaptığım progesteron nasil sonuc sizce anlayaniz varmi
Bencede kuruma artik ona kanaat getirdim progesterona baktirdim sonucundan anliyormusunHic anlamam kuzu ama testler hep kuruma yani inanma
Cok isteyince iste boyle oluyor malesefKızlar kafanızı dağıtacak şeyler ile uğraşın bu kadar stres ile gebe kalmak zor.
Bende sizden beterdim ama düzeldim çok şükür. Bebek görünce ağlayan biriydim ama, olmuyor maalesef öyle de yaşanmıyor..
Tabii. Şu hayatta her zaman sevdiğimiz şeyler ile imtihan olacağız. O yüzden bebeği son listeye bırakmak daha mantıklı. Meşguliyet bulun kendinize, gerçekten böyle yaşanmıyor.Cok isteyince iste boyle oluyor malesef
Hayr kuzum anlamam doktor ne dediBencede kuruma artik ona kanaat getirdim progesterona baktirdim sonucundan anliyormusun
Gozukmedim ki sonuc simdi cikti sabah gitme sansim yok malesefHayr kuzum anlamam doktor ne dedi
Çok güzel yumurtlaman olmuşKizlar yumrtlamayi gordukten sonra 1 hafta sonra yaptığım progesteron nasil sonuc sizce anlayaniz varmi
Cidden miÇok güzel yumurtlaman olmuş
Test yaptınız mı bu sabahHayr kuzum anlamam doktor ne dedi
Canım sen kan ver yada yine test yap şimdi 10 dk bekleCidden mi
Evet canım yumurtlamadan sonra 5veüzeri isteniyor kalk oyna yani o kadar güzel yumurtlaman olmuşCidden mi
Ama 5 gun var adetime test yapiyorum silik cizgi saatler sonra cikiyor iste ve asiri yoğun beyaz akinti var sol kasigimda batma var napcagimi bilmiyorum gerçektenCanım sen kan ver yada yine test yap şimdi 10 dk bekle
Kiz sevindirme bak beni sonra sevincim kursagimda kaliyor of yaEvet canım yumurtlamadan sonra 5veüzeri isteniyor kalk oyna yani o kadar güzel yumurtlaman olmuş
Kuzum hamilesin demedim bak öyle anlama yumurtlamışsın gerçekten doktora da sorabilirsin inşallah o güzel yumurtan bebiş olup sana tutunmuştur aminKiz sevindirme bak beni sonra sevincim kursagimda kaliyor of ya
Artık kan testi ver lütfenAma 5 gun var adetime test yapiyorum silik cizgi saatler sonra cikiyor iste ve asiri yoğun beyaz akinti var sol kasigimda batma var napcagimi bilmiyorum gerçekten
Yok anladim dedigini kuzu ilk defa yumurtlamayi görünce degerden de anlamayinca napcan burda allahtan sizin gibi guzel insanlar varda sorup yanit alabiliyorumKuzum hamilesin demedim bak öyle anlama yumurtlamışsın gerçekten doktora da sorabilirsin inşallah o güzel yumurtan bebiş olup sana tutunmuştur amin
Kiz 5 gun var adete ya cikmicak biliyorum al sunlara bak kafa yemelikArtık kan testi ver lütfen
Biraz sabret o zaman kırmızılar gelmezse o zaman tekrarlarsın ama sakin ol üzme kendiniKiz 5 gun var adete ya cikmicak biliyorum al sunlara bak kafa yemelik
Yani 10 dk içinde çıkması lazım öyle takip et daha doğru olurAma 5 gun var adetime test yapiyorum silik cizgi saatler sonra cikiyor iste ve asiri yoğun beyaz akinti var sol kasigimda batma var napcagimi bilmiyorum gerçekten