Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayı da pas geçersem Aralık'ta hsg çektireceğim bakalım ondan sonra düşüneceğim ama kafamızı rahatlatmazsak bi halt olacağı yok
Hsgyi ben cektirdim hicbirsey yok temiz iste esimin tek degeri dusuk ee baktiginda buda engel degil ama yok iste kfa bosalmiyor her ay aynisi

Hsgyi ben cektirdim hicbirsey yok temiz iste esimin tek degeri dusuk ee baktiginda buda engel degil ama yok iste kfa bosalmiyor her ay aynisi
Eşinin değerlerini yükseltmek için bir şeyler yapıyor musun kuzum. Evet kafa boşalmıyor yani sürekli düşün araştır başkalarıyla kıyasla olmayınca üzül eşin yeterince destek olmuyorsa görev gibi birliktelikler hele ki benim eşim doktora gitmedi ya belki sorun onda ama işte

Kuzum pikten değil çatlamadan sayman gerekiyor neyse sen bildiğin gibi say ne diyeyim. Yumurtlamadan sonra olmamasının sebebi yumurta çatladıktan sonra rahim duvarı kalınlaşmaya başlıyor progesteron yükseliyor falan haliyle gebelik yoksa çatlamadan sonra 14. Gün adet başlıyor. Adetin kaçıncı günü yumurtladıysan üzerine 14 koyuyoruz döngüm 27 gün oluyor buda bende 4üne denk geliyorsa sen benden sonra yumurtlamışsın benden erken olamaz adetin
Anlıyorum kuzum ben oğlumdada hatta bidaha baktm pikten sayarak 10 nvu gun öğrenmiştim adet değilde şimdi benm icin yum günü önemli ondan ordan sayıyorum adet ztn 14 günde olsa 16 günde olsa gelcek karar verdim p tesi kan vercem 2.0 dı en som azda olsa yükselir varsa doktora konteolum vardı zaten

Kac gun once baktirmistiniz acaba wala her sonucum bu ne asagisi var ne yukarisi allah anali babali buyutsun simdiddn
5 gün kadar önce vermiştim testi ama devam etmedi dış gebelik çıktı ameliyatla sonuçlandı buraya kadar olan tedavim 3 senelikti ve sonrasında tekrar devam ettim 4. Yılım şuanda varsa çıkıyor yani yükselme varmı o önemli

Anlıyorum kuzum ben oğlumdada hatta bidaha baktm pikten sayarak 10 nvu gun öğrenmiştim adet değilde şimdi benm icin yum günü önemli ondan ordan sayıyorum adet ztn 14 günde olsa 16 günde olsa gelcek karar verdim p tesi kan vercem 2.0 dı en som azda olsa yükselir varsa doktora konteolum vardı zaten
Hayırlısıyla kuzum inşallah

5 gün kadar önce vermiştim testi ama devam etmedi dış gebelik çıktı ameliyatla sonuçlandı buraya kadar olan tedavim 3 senelikti ve sonrasında tekrar devam ettim 4. Yılım şuanda varsa çıkıyor yani yükselme varmı o önemli
Ayni bende 5 gün once verdim ama yok malesef yumurtlama gordum progesteron iyi ama bi yerde olmuyor 2.5 seneyi gecti benjmde olmuyor ne dis gebelik ne bos gebelik hiçbiri allah nasip etmedi istan etmek istemiyorum ama

Tamam benimde 17 si 10 gun geçmiş çıkmadı iste ben anlamıyorum ya

Benimde 19 pik 20 çatlama sizin daha erken cıkma olasılığı var tabii benm bu atdığım testde yanılmadıysa bemmde ckar baktınmı teste
IMG_20211127_204028.jpg

Evet 24 de olmam lazımdı olmadım daha 25 de test yaptım negatif çıktı ama bunu bu sabah yaotim belli belirsiz bı çizgi var kameradan gözükmeye bilir anlamadım tecrubesizim
Peki o cizgi kac dakika sonra cikti bak benim saatler sonra cizgi cikti adetime 5 gun var bugun yaptirdim negatifim ama siz bi isterseniz kanda baktirin idrarda gec düşüyor diyolar ya ondan hepimiz tecrubesiziz zaten merak etme canim

Peki o cizgi kac dakika sonra cikti bak benim saatler sonra cizgi cikti adetime 5 gun var bugun yaptirdim negatifim ama siz bi isterseniz kanda baktirin idrarda gec düşüyor diyolar ya ondan hepimiz tecrubesiziz zaten merak etme canim
Benimde saatler geçti aradan sonra çizgi kendini belli etti bu ay normalde hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım kasık ağrısı çok yaşadım bel.agrisi baş ağrısı karın altında doluluk hissi bunların hepsini yaşıyorum ama bu dan bir ay önce doğum kontrol hapı kullanıyordum adet düzensizliği için bırakalı bir ay oldu hemen hemen gevcikmem ilaçtan mi yoksa gebelik mi var bilmiyorum

Benimde saatler geçti aradan sonra çizgi kendini belli etti bu ay normalde hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım kasık ağrısı çok yaşadım bel.agrisi baş ağrısı karın altında doluluk hissi bunların hepsini yaşıyorum ama bu dan bir ay önce doğum kontrol hapı kullanıyordum adet düzensizliği için bırakalı bir ay oldu hemen hemen gevcikmem ilaçtan mi yoksa gebelik mi var bilmiyorum
Adetle belirtiler ayni tabi ama insan kendi vucudunu taniyor sonucta sizde oylesiniz 3 gun gecmis bugunude sayarsak bence idrar testiyle ugrasmayin benim canm cok yandi onlarda siz en iyisi bi kan verin varsa zaten direk cikar merak etmeyin ben acele ediyorum xok istedigimden erkenden yapiyorum böyle sonrada üzülüyorum ama insallah bebisiniz sizledir

Adetle belirtiler ayni tabi ama insan kendi vucudunu taniyor sonucta sizde oylesiniz 3 gun gecmis bugunude sayarsak bence idrar testiyle ugrasmayin benim canm cok yandi onlarda siz en iyisi bi kan verin varsa zaten direk cikar merak etmeyin ben acele ediyorum xok istedigimden erkenden yapiyorum böyle sonrada üzülüyorum ama insallah bebisiniz sizledir
İnşallah canım senin var mı bebişş

İnşallah canım senin var mı bebişş
Malesef 2 gun onceden gebelik yaptm sonradan cizgiler cikti gene aldandim adete 5 gun war gttm kan verdim gene husran al testlerim

Eklentiler

• Screenshot_20211127-083354_Chrome.jpg
    Screenshot_20211127-083354_Chrome.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 21
X