Hakkınızda herşeyin hayırlısı umarız tez zamanda bir bebise sahip olursunuz siz kaç senelik evliydinizMalesef iste geceden sabaha kalmalar oyle cikti ben bide.bu ay yumurtlama gordum sonra progesterona baktirdim 5 gun erken davrandim hep 2.30 ustunu göremiyorum
Etme yürek tükeniyor umutlarımız kırılıyor ama zamanı var deyip kendini teselli et sana ne kafanı boşalt ne de takma diyebilirim çünkü hiç biri elde değil edindiğim tek tecrübe geçen zamanı kendimize zehir ettiğimiz oldu dilerim Allah yüzümüzü güldürsünAyni bende 5 gün once verdim ama yok malesef yumurtlama gordum progesteron iyi ama bi yerde olmuyor 2.5 seneyi gecti benjmde olmuyor ne dis gebelik ne bos gebelik hiçbiri allah nasip etmedi istan etmek istemiyorum ama
Amin cümlemizin su kucaklar bos kalmasin artiiEtme yürek tükeniyor umutlarımız kırılıyor ama zamanı var deyip kendini teselli et sana ne kafanı boşalt ne de takma diyebilirim çünkü hiç biri elde değil edindiğim tek tecrübe geçen zamanı kendimize zehir ettiğimiz oldu dilerim Allah yüzümüzü güldürsün
Kuruma çizgisi oluyor o maalesef kiBende eylulde aynisini yasamistim 3 testte saatler sonra silik cizgi cikmisti ama degildim malesef ya bende bunu anlamiyorum madem yok sonra neden çıkıyor insanlar bi umut ediyor ama nafile ya benim arkadaşında basina gelmisti oda bakti tek cizgi sonra silik cizgi cikmis ama hamileydi
Hamileymisiniz allah saglikli bir sekilde kucağınıza almayi nasip etsin simdiden. Ben umidi kestim artik malesef zatenKuruma çizgisi oluyor o maalesef ki
Günaydn canm umudu kesmek yokkkHamileymisiniz allah saglikli bir sekilde kucağınıza almayi nasip etsin simdiden. Ben umidi kestim artik malesef zaten
Gunaydin canim ben kestim ya waLa bakGünaydn canm umudu kesmek yokkk
Zaten az kaldı azck o konudan uzaklaşsak yetiyooGunaydin canim ben kestim ya waLa bak
Keske iste elimde olsa da yapsam ama yapamiyor lanet olsun wala bakZaten az kaldı azck o konudan uzaklaşsak yetiyoo
ASLNDA İŞTE FELAN AZ KAFAN SAĞILIRKeske iste elimde olsa da yapsam ama yapamiyor lanet olsun wala bak
O testte goremedim sen gordun mu kadin doguma mi gidiyorsun adete kac gun kalmistiASLNDA İŞTE FELAN AZ KAFAN SAĞILIR
Aile hekimine benm yaşadığım yerde yok kadn doğum kesinleşsin başka yere giderm cok net gözüküyo aslnda cizgi ışığı artırdınmı telin adete yumurtlamadan 10 gün olcak işte gitdiğimdrO testte goremedim sen gordun mu kadin doguma mi gidiyorsun adete kac gun kalmisti
En dipte war bi cizgi ondan mi bahsediyorsun erken gebelik mi bu zaten yarin adet günün sanirim ama gelen giden yok diyorsun wala ben biliyorum bu ayda olmicakAile hekimine benm yaşadığım yerde yok kadn doğum kesinleşsin başka yere giderm cok net gözüküyo aslnda cizgi ışığı artırdınmı telin adete yumurtlamadan 10 gün olcak işte gitdiğimdr
Yarn yunurtlama gec olmasa adet günümde ama yumurtlama gec oldu atdı ileriEn dipte war bi cizgi ondan mi bahsediyorsun erken gebelik mi bu zaten yarin adet günün sanirim ama gelen giden yok diyorsun wala ben biliyorum bu ayda olmicak
En dipte war bi cizgi ondan mi bahsediyorsun erken gebelik mi bu zaten yarin adet günün sanirim ama gelen giden yok diyorsun wala ben biliyorum bu ayda olmicak
Iyice.baktim kuzu ama cidden goremedim wala git bi bak bakalim ne dicekler inşallah bebegin senledirYarn yunurtlama gec olmasa adet günümde ama yumurtlama gec oldu atdı ileri
Hayır dipte değil olması gereken yerde ama demekki telefondan tülefona değşiyo başka test yaparsam atarm yarn ztn kesinleşir vadm yokmu belimden dolayı gidicem iğne ilac vermeden derim hamilelikten şüphem var diye
Hayırlısı haber ederim bu gün eşim evde cok katılamaya bilirim dünde kaynvalidem bizdeydi okudum katılamadm cokIyice.baktim kuzu ama cidden goremedim wala git bi bak bakalim ne dicekler inşallah bebegin senledir
Zaten digerleri artik yazmıyor gulcan wardi bir tame netti ondan haber bekledik yazmadi digerleride oyle yazdilar cekildiler kenaraHayırlısı haber ederim bu gün eşim evde cok katılamaya bilirim dünde kaynvalidem bizdeydi okudum katılamadm cok
Gülcan başka topiöe yazmış hamileymiş orda okumuştumZaten digerleri artik yazmıyor gulcan wardi bir tame netti ondan haber bekledik yazmadi digerleride oyle yazdilar cekildiler kenara