Oyle birsey yok baktiracak benim esimde çalışıyor ama izin aldi baktirdik kusura bakmasinlar tek tarafli olmuyor o isler sende yok misal onda var nolcak zorla kafasina vur getirKuzum çalışıyorum vaktim yok diyor of ya
Hahahahha hayrAynisi
Aynisi yeminle bak aynisi he ben burada 2 gun once progesterona baktirdim daha çıkmadı sonucu onuda bekliyorum demedim dimi onu ben
Benim bugün baktırmam gerekiyor da gitmedim bacaklarım da çok ağrım var bulaşık bile yıkamadımAynisi
Aynisi yeminle bak aynisi he ben burada 2 gun once progesterona baktirdim daha çıkmadı sonucu onuda bekliyorum demedim dimi onu ben
Sendemi baktirdin simdi dusup bayilcam ne kadar ortak yönümüz varmis wala iyiki burayi acmislar olmasa ne yaparizYumurtladığımız günü saymıyoruz sanırım kuzum de pepaap kullanıyorum oraya da günlerimi işaretlediğimde 19pik olarak batı 4 Aralık gösteriyor çatlamadan itibaren sayıyoruz 14.gün adetin ilk günü oluyor
Hahahahha hayrayy bu kdr anca olur kızil
Hsg de çektir olmazsa gitçem diyorOyle birsey yok baktiracak benim esimde çalışıyor ama izin aldi baktirdik kusura bakmasinlar tek tarafli olmuyor o isler sende yok misal onda var nolcak zorla kafasina vur getir
4 duvara bak kafayı yemelkk hayatSay
Sendemi baktirdin simdi dusup bayilcam ne kadar ortak yönümüz varmis wala iyiki burayi acmislar olmasa ne yapariz
Bahanelere bak ya dovesim geliyr bazen bunlari cektir kuzu bisey cikmaz biliyorum sonra ne uapcak bakalimHsg de çektir olmazsa gitçem diyor
Bana hsg ye randevi verdilerdi 2 ay sonraya kafaya takmamıştım ztn gidicem diye hamile kalmıştımHsg de çektir olmazsa gitçem diyor
Bu ay o ay değilse ki bu ay o aydır Allahım amin o zaman çektireceğim kendinde sorun bulmadığı için değil üşengeçliğindenBahanelere bak ya dovesim geliyr bazen bunlari cektir kuzu bisey cikmaz biliyorum sonra ne uapcak bakalim
Zaten yemedikmi halimize baksana en ufak seyden neler cikartiyoruz ah ahhh bak buda yumurtlamam skdlm atim dedim4 duvara bak kafayı yemelkk hayat
Canm bana düşmez demek ama her gün ilişkode sperm sahıyını öldürür yani üretemez sağlıklı sperm gün aşırı yapsaymışsınn kkeşkee yumurtlama günleri vsBu şekilde takvimim kuzum
Bu şekilde takvimim kuzum
Kuzum benimki ayrılmıyor dibimden birlikte olmazsak küsüyorCanm bana düşmez demek ama her gün ilişkode sperm sahıyını öldürür yani üretemez sağlıklı sperm gün aşırı yapsaymışsınn kkeşkee yumurtlama günleri vs
Banada doktor hsgden sonra 5 ,ay icinde kalirsin dedi ama kalamadim isfeBana hsg ye randevi verdilerdi 2 ay sonraya kafaya takmamıştım ztn gidicem diye hamile kalmıştımdarısı size umam gerek kalmaz
Hergunde olmaz ne bu zaten gorev gibi hissediyoruz kendimiziKuzum benimki ayrılmıyor dibimden birlikte olmazsak küsüyor
Yaa ara verdiğiniz günlerde varKuzum benimki ayrılmıyor dibimden birlikte olmazsak küsüyor
Zamanı vardır bebeğimmBanada doktor hsgden sonra 5 ,ay icinde kalirsin dedi ama kalamadim isfe