Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moral bozmak yok kızlaaaarrrr her gün olumlu cümleler kuruyoruz kırmızılardan sesli bahsetmek yok unutmayın söz niyettir niyetimiz neyse konuştuğumuz da olsun sesli söyleyelim biz anne olmak için yaratıldık anne olmaya hazırız anne olmak istiyoruz

Canım bende 6 gün kala bu koyulukta öğrendim,ilk 10 dak içinde çizgi belirdi ama daha önceki yaptığım testlerde saatler gecse bile bu kadar koyuluk hiç görmedim. inşallah vardır diye umuyorum hayırlısı olsun inşallah

Annelik hakkımı söke söke halırım

Aa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumiste

Ayarladmmm şimdi 22sibdenmi sayaymm ben bildiğim pikten sayılıyo test icin
Test için pikten mi bilmiyorum kuzum ama bat için bildiğim bu benim takvimim de bile hiç sekmedi yani maşallah çatlamadan itibaren 14.günün sabahı geldi gelmemesi gereken kırmızılar

Aa cidden mi hamis misin sen ya ben anlamiyorum cikma iste yoksa kuruma cizgisi nasil oluyor bu bildiign pembe ama iste geceden sabaha oldu hemen cikmadi sorun orda warmi yokmu bikmiyorumiste
Bi o konuda acabamı diyorum bi ara testi tekrarla istersen umuyorum vardır. Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…