- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
cok sevindim ya allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahValla canım ben ilk gittigmde küçük bi kese görünüyo dedi folik asit verip yolladı haftaya. O zaman 4 haftalık biseydi şuan 7 haftalık olduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim ya allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahValla canım ben ilk gittigmde küçük bi kese görünüyo dedi folik asit verip yolladı haftaya. O zaman 4 haftalık biseydi şuan 7 haftalık olduk
Yaşları kacBen ucledim kombo yaptım elegimi eledim duvara astım![]()
sana masallah kiz 3 cocuk dogurmak buyutmek kolaymi bu zamanda benim ablam 4.ye hamile kalmak istiyor birdeBen ucledim kombo yaptım elegimi eledim duvara astım![]()
Amin inşallah canım benim seninde kucağına almak nasip olsuncok sevindim ya allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah![]()
Benim esim yanimdada degil gorevde ama soylicem galibaBen dayanamayıp testi eline vermiştim valla sosyetik şeyler bana göre değilmiş![]()
Vay sıpa heBenimki 5buçuk haftada vajinal ultrasondan bile görünmediydi.. geç döllenmiş sanırsam sıpam![]()
9,6,1buvuk hepicigine oglanYaşları kac
Olsun söyle canm görüntülü arama şansın varsa öyle yapBenim esim yanimdada degil gorevde ama soylicem galiba![]()
Çocuk berekettir diyiii iştesana masallah kiz 3 cocuk dogurmak buyutmek kolaymi bu zamanda benim ablam 4.ye hamile kalmak istiyor birde![]()
Resmini atsın bişey demedenOlsun söyle canm görüntülü arama şansın varsa öyle yap![]()
Oo maşallah hepsi oğlanda bi kız lazım9,6,1buvuk hepicigine oglan
Şimdi senin etrafını bir tane de kız yapçı teyzeler sarıyordur9,6,1buvuk hepicigine oglan
Anlar mıResmini atsın bişey demeden
Ben on dane de yapsam p.p.li çıkar bendenOo maşallah hepsi oğlanda bi kız lazımrabbim bağışlasın hepsini yaşları da iyyms
Surprizlin olir iste eyiii olurAnlar mıben eline verdim diyo bu ne hatun dedim iyi bak hala anlamadı
sora dedim bebek geliyo deli
![]()
O nie kız ne biliyonBen on dane de yapsam p.p.li çıkar benden
Adamlar bizden beter heyecanlı oluyo ha bide hamile olsalar nolur kimbilirSurprizlin olir iste eyiii olur
Hem de ne kız olmazsa gelinler bakmaznisŞimdi senin etrafını bir tane de kız yapçı teyzeler sarıyordur![]()