- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla bende testi yapıp gittim durumu anlattım evde test yaptım cıktı dedim beni odaya aldı ultrasonla baktı keseyi gördütamam benim ilk isim yarin doktora gideyim ac karnina mi gitmek gerekiyor birde ne demek gerekiyor gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum desem yeterli olur mu
Testi yaptim 2 3 dakika sonra cektimBekledikçe koyulaşır zaten.. ilk fotoları ne zaman çektiniz..
Sabah doğum doktoruna git Jan tahlili yaptir folik asite başla hemnay hadi insallah ya![]()
sizdemi hamilesiniz suanCanım valla bende testi yapıp gittim durumu anlattım evde test yaptım cıktı dedim beni odaya aldı ultrasonla baktı keseyi gördü![]()
6 haftadan önce kese görünmüyor kanada bakabilirler bu durumdaCanım valla bende testi yapıp gittim durumu anlattım evde test yaptım cıktı dedim beni odaya aldı ultrasonla baktı keseyi gördü![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah o zamanTesti yaptim 2 3 dakika sonra cektim
Tok git aç tok farketmiyiiitamam benim ilk isim yarin doktora gideyim ac karnina mi gitmek gerekiyor birde ne demek gerekiyor gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum desem yeterli olur mu
amin insallah bebegimSağlıkla kucağınıza alın inşallah o zaman![]()
Valla canım ben ilk gittigmde küçük bi kese görünüyo dedi folik asit verip yolladı haftaya. O zaman 4 haftalık biseydi şuan 7 haftalık olduk6 haftadan önce kese görünmüyor kanada bakabilirler bu durumda
Ben olsam şimdi söylerdim.. ilk kontrolde yanınızda olmak isteyebilir..Acaba esime simdimi soylesem yoksa doktora gittikten sonrami![]()
Söyle söyle sipaydi bebiş yolda de,Acaba esime simdimi soylesem yoksa doktora gittikten sonrami![]()
Ben dayanamayıp testi eline vermiştim valla sosyetik şeyler bana göre değilmişAcaba esime simdimi soylesem yoksa doktora gittikten sonrami![]()
Bünyeye gire degisiyiii o zmn bana 6 haftalık anca gözükür dediydi tahlil yaptiydiValla canım ben ilk gittigmde küçük bi kese görünüyo dedi folik asit verip yolladı haftaya. O zaman 4 haftalık biseydi şuan 7 haftalık olduk
Bana ilk gittiğimde kan tahlili yapmadı sonradan yaptırdı. Geçen haftada kalp atışını duyduk 6 haftalikkenBünyeye gire degisiyiii o zmn bana 6 haftalık anca gözükür dediydi tahlil yaptiydi
Bizde de öle oldu 6 haftalık olunca soktu ultrason a ti tıp atiyidi küçük kalbiBana ilk gittiğimde kan tahlili yapmadı sonradan yaptırdı. Geçen haftada kalp atışını duyduk 6 haftalikken![]()
He ya nasılda atiyi minik kalbi kurban olduğum Allahım nelere kadirBizde de öle oldu 6 haftalık olunca soktu ultrason a ti tıp atiyidi küçük kalbiben bida mi yapsam neee
Ben ucledim kombo yaptım elegimi eledim duvara astımHe ya nasılda atiyi minik kalbi kurban olduğum Allahım nelere kadir☺ he yap bize diyon bide