• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEST YAPTIM HAMILE MIYIM?

tamam benim ilk isim yarin doktora gideyim ac karnina mi gitmek gerekiyor birde ne demek gerekiyor gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum desem yeterli olur mu
Canım valla bende testi yapıp gittim durumu anlattım evde test yaptım cıktı dedim beni odaya aldı ultrasonla baktı keseyi gördü:KK66: sende gidip evde test yaptım çıktı de dr gerekeni yapar canm

6 haftadan önce kese görünmüyor kanada bakabilirler bu durumda
Valla canım ben ilk gittigmde küçük bi kese görünüyo dedi folik asit verip yolladı haftaya. O zaman 4 haftalık biseydi şuan 7 haftalık olduk

Bünyeye gire degisiyiii o zmn bana 6 haftalık anca gözükür dediydi tahlil yaptiydi
Bana ilk gittiğimde kan tahlili yapmadı sonradan yaptırdı. Geçen haftada kalp atışını duyduk 6 haftalikken 😘💓

Bizde de öle oldu 6 haftalık olunca soktu ultrason a ti tıp atiyidi küçük kalbi😍😍😍😍😍ben bida mi yapsam neee
He ya nasılda atiyi minik kalbi kurban olduğum Allahım nelere kadir 😘☺ he yap bize diyon bide

Back