Evet canım hamilesinTest yaptim ama hamilemiyim degilmiyim pek anlayamadim halusilasyonmu goruyorum yoksa orda gercekten iki cizgimi var anlamadım bilenler yardimci olabilir mi hem flashlı hemde flashsiz cektim kontrol edebilir misinizyorumlarinizi bekliyorum
Hadi bir hamiş dahaTest yaptim ama hamilemiyim degilmiyim pek anlayamadim halusilasyonmu goruyorum yoksa orda gercekten iki cizgimi var anlamadım bilenler yardimci olabilir mi hem flashlı hemde flashsiz cektim kontrol edebilir misinizyorumlarinizi bekliyorum
Bol bol yapın yetişin bizeHamisler cogaliyo
Hele 1 tane olsun da deliBol bol yapın yetişin bize
Bebek sevmeye gelcez bacilarrr
Peş peşe mola vermeyin alismisken ard Arda firtlativerinHele 1 tane olsun da deli
Hele Allah ilk evladimi kucagima almayi nasip etsin ☺Bol bol yapın yetişin bize
Bebek sevmeye gelcez bacilarrr
Var canım yeni daha sen yarın kan testise yap doktora da gitbirdaha cektim sanki cizgi daha belirgin oldu
Hanilesin kuzum kan tahlili yaptir sabah birdebirdaha cektim sanki cizgi daha belirgin oldu
1 tane için kaç ay uğraştıkPeş peşe mola vermeyin alismisken ard Arda firtlativerin
Aminnnnn insallhjjHele Allah ilk evladimi kucagima almayi nasip etsin ☺
Durmak yok yola devam1 tane için kaç ay uğraştık
tamam benim ilk isim yarin doktora gideyim ac karnina mi gitmek gerekiyor birde ne demek gerekiyor gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum desem yeterli olur muVar canım yeni daha sen yarın kan testise yap doktora da git
Yok kız ben hele bunu kucağıma alayım sorasina bakarızDurmak yok yola devammillet hamileyken de gebe kaliyo neyiniz eksik kız firtlativerin bakem
Bebek çıkmış geliyor hamile misin mihayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?