Test sonucuma bakar mısınız gebelik var mı?

Ayrıca ben en son ki gebeligimi yine böyle hayalet çizgi ile öğrendim ama yine de moral arıyorum kendime yarın birdaha deneyeceğim test
Bende varmı hayalet çizgi sizce

Eklentiler

• IMG_20250303_151141.webp
    31 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250303_144640.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 16
17 snde ovülasyon testinde pik gördm 18 ı sabah çizgi kayboldu akşam yine test yaptm yine koyu oldı diğer 2 günde koyu kalmaya devam etti sonra silindi sizce neden oluyor bir kaç yumurta olduğunda böyle oluyor mu
Ovülasuyon testleriyle ilgili hiç bilgim yok maalesef

17 snde ovülasyon testinde pik gördm 18 ı sabah çizgi kayboldu akşam yine test yaptm yine koyu oldı diğer 2 günde koyu kalmaya devam etti sonra silindi sizce neden oluyor bir kaç yumurta olduğunda böyle oluyor mu
Ovulasyon testi yaparken saatlerine dikkat etmelisin ve sıvı tüketimini azaltmak işin test yapmadan önce idrar hormonu ile alakalı olabilir

Amin inş
Anladım sen yine de bekle çok zor beklemek ama mecburuz bende çok sabırsızim şu mübarek Ramazan günün hürmetine Rabbim bizlere Saliha evlatlar nasip etsin
inşallah hakkımızds hayırlısı silik bile olsa bi çizgi görmek istiyor insan bakalm bi kaç güne belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…