- 22 Aralık 2022
- 238
- 98
- 28
- 20
3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset testİnşallah bebeğin seninledir canım . Sende var gözüküyor
Testi ne zaman yaptınBenim test böyle 5 gün gecikme
Markaları ne testlerin3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset test
Nimo gebelik testi ile al bi kaset test3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset test
Bugun yaptım ilk 5 dk çektimTesti ne zaman yaptın
Artımed yalancı pozitif verdi bende ona güvenme ama öbürlerini bilmiyorum canım. Bukadar test yapacağına kan ver en iyisi bunlar insanın aklını karıştırıyorBugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var
Ayrıca ben en son ki gebeligimi yine böyle hayalet çizgi ile öğrendim ama yine de moral arıyorum kendime yarın birdaha deneyeceğim testMarkaları ne testlerin
Çok silik görüyorum canım. Regle kaç gün varKızlar heyecandan uyuyamadım testime bakarmisiniz
Daha sonra tekrar test yapmadınmı koyulaşma felan oldumu diye tekrar etseydin keske canım .3 düşük yaşadım 3 yıllık evliyim en son 3 ay önce düşük oldum kürtaj olmadan düştü 2 gün sonra regl günüm bu ay klomen kullandım yumurtam büyümedi bir tane tek folikul vardı o da gelişmedi test yaptım adete 4 gün kala yani iki gün önce yaptim biri erken gebelik diğeri normal kaset test
Çok silik görüyorum canım. Regle kaç gün var
2 günüm kaldı sabah tekrar deneyeceğimÇok silik görüyorum canım. Regle kaç gün var
Sabah ilk idrarla yap. Bence daha net çikacak2 günüm kaldı sabah tekrar deneyeceğim
İnşallah hamileyimdirSabah ilk idrarla yap. Bence daha net çikacak
regl günümü bekliyordumArtımed yalancı pozitif verdi bende ona güvenme ama öbürlerini bilmiyorum canım. Bukadar test yapacağına kan ver en iyisi bunlar insanın aklını karıştırıyor
İnşallah canım . Bak benimde 5 gün geçti cesaret edipte gidemiyorum kana. Bıktım negatif görmektenİnşallah hamileyimdir
Buradaki yorumları okuduktan sonra hiç güvenim kalmadı erken gebelik testlerineBugun yaptım ilk 5 dk çektim
İnşallah canım.İnşallah hamileyimdir
Bence gidip vermelisin bu süre zarfında çok fazla ümitlenir insanİnşallah canım . Bak benimde 5 gün geçti cesaret edipte gidemiyorum kana. Bıktım negatif görmekten
Bende aynı o sekildeyim sağlık ocağı evimin karsisinda ama ayaklarım gitmiyor galiba test yaparak inancımı arttiriyorum hamile olacagimaİnşallah canım . Bak benimde 5 gün geçti cesaret edipte gidemiyorum kana. Bıktım negatif görmekten
Tamam inşallah dua edin lütfenİnşallah canım.Yarın sabah yap testi bize de haber ver.
Negatif mi sizce awox markaProdoctor, awox, predictor harici diğer testlere güvenme derim. Defalarca başıma geldi yalancı pozitif çok gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?