İki gün önce yaptığım nimo testte hiçbir şey çıkmadı ama bugün silik çizgi hemen çıktıNimo ve artimede güvenme prodocktor iyi yarın sabah tekrarla
Nimoda bende silik çizgi aldım ikincide negatif gordum ondan dedim denemedim marka kalmadı prodocktor ve predictor iyiİki gün önce yaptığım nimo testte hiçbir şey çıkmadı ama bugün silik çizgi hemen çıktı
Bugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm varNimoda bende silik çizgi aldım ikincide negatif gordum ondan dedim denemedim marka kalmadı prodocktor ve predictor iyi
Prodoctor, awox, predictor harici diğer testlere güvenme derim. Defalarca başıma geldi yalancı pozitif çok gördüm.Bugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var
Belirtilerim de vardı o yüzden olabilir mi diye düşündürüyor yarın kan testi vereceğimProdoctor, awox, predictor harici diğer testlere güvenme derim. Defalarca başıma geldi yalancı pozitif çok gördüm.
Bunlar da 1 dakika içinde çıktı yukarıdaki artımed o yüzden ona hiç güvenemiyorumÜstte yaptığınız mavi testte bariz bir şekilde silik çizgi var bende bu testten yapmıştım aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı hamileliğiniz çok yeni hayırlı olsun
Bekle bakalım gittikçe koyulaşıyormu canım birde kan ver bence yarın betahcg başlarda çok düşük oluyor ondan silik çizgi oluyorBunlar da 1 dakika içinde çıktı yukarıdaki artımed o yüzden ona hiç güvenemiyorum
İnşallah vardır kandaBekle bakalım gittikçe koyulaşıyormu canım
Bir kan ver canim netlestir varsa cikarBunlar da 1 dakika içinde çıktı yukarıdaki artımed o yüzden ona hiç güvenemiyorum
Ama farklı marka testler denedim hepsi mi yalancı pozitif çıkar o kafamı karıştırıyorBir kan ver canim netlestir varsa cikar
ben 5 gün asla bekleyemezdim heraldeKızlar benimde 5 gün geçti gelen giden yok nimo test yaptım bende gölge gibi çıktı güvenemiyorum
İnşallah bebeğin seninledir canım . Sende var gözüküyorAma farklı marka testler denedim hepsi mi yalancı pozitif çıkar o kafamı karıştırıyor
Kızlar heyecandan uyuyamadım testime bakarmisinizAma farklı marka testler denedim hepsi mi yalancı pozitif çıkar o kafamı karıştırıyor
İnşallah vardırİnşallah bebeğin seninledir canım . Sende var gözüküyor
Testini at bakalımKızlar heyecandan uyuyamadım testime bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?