Test sonucuma bakar mısınız gebelik var mı?

Morumsu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
23
5
1
26
En üstteki testi iki gün önce yaptım markası nimo
Diğerlerini de bugün yaptım sırasıyla nimo artımed ve prodoctor
Reglime 4 gün var testler hatalı olabilir mi yoksa gebelik var mı acaba bakar mısınız

Nimoda bende silik çizgi aldım ikincide negatif gordum ondan dedim denemedim marka kalmadı prodocktor ve predictor iyi
Bugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var

Eklentiler

• IMG_0200.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
Bugün tekrar test yaptım eczanelerin genelinde nimo varmış bir tane nimo ve bi tane days doctor yaptım silik çıktı yine hepsinin hatalı olma durumu var mı regle bir günüm var
Prodoctor, awox, predictor harici diğer testlere güvenme derim. Defalarca başıma geldi yalancı pozitif çok gördüm.

Üstte yaptığınız mavi testte bariz bir şekilde silik çizgi var bende bu testten yapmıştım aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı hamileliğiniz çok yeni hayırlı olsun

Üstte yaptığınız mavi testte bariz bir şekilde silik çizgi var bende bu testten yapmıştım aynı şekilde silik çizgi çıkmıştı hamileliğiniz çok yeni hayırlı olsun
Bunlar da 1 dakika içinde çıktı yukarıdaki artımed o yüzden ona hiç güvenemiyorum

Eklentiler

• IMG_0203.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar benimde 5 gün geçti gelen giden yok nimo test yaptım bende gölge gibi çıktı güvenemiyorum

Benim test böyle 5 gün gecikme

Eklentiler

• Screenshot_20250304_005059.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…