• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu

Ihtimali bile sevindirdi canim aksam soyledigimde. Isteyken bilerek söylememistim. O istiyor zaten. Bugun disardaydim ailemle. Yarin misafirim var kahvaltiya. Bende uzuldum sanmis. Tum evi supurmus silmis pidenin icini hazirlamis etrafi toplamış aksam yemegi hazirlamis. Eve gelince napcam ben diyordum :)
Eeee düşünmez misin artık bi bebiş

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

Bir arkadasimla konusmustum suan soramayacagim biri cunku zam donemindeyiz bir de yoksa yalandan yere 1 senelik emegimden olmak istemem. Oyuzden takildi aklima. O arkadas 2 bebisi var. Ilkinde aksam yaptim testi tuvalette biraktim. Sabah baktigimda silik bir cizgi vardi esim inanmadi sonra 1 hafta sonra yine yaptim yine silik ama daha belirgin ve daha hizli cikti dedi. Meger hamileymisim demisti. Ama ona soramiyorum suan burada belki yasayan vardir diye danismak istedim. Bilgi icin tesekkurler.Ayrica niye mide bulandirici olsun ki evimde 3 tane banyo-tuvalet var. Esimle benim ayri ayri kullaniyoruz. Sonuncusunu da misafirler kullaniyor. Benim midem bulanmadi sahsen biraktim sabah attim cope :)
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah, bende geçen ay gece on iki De kalkıp test yaptım baktım negatif öyle kenara bıraktım. Sabah kalkınca ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bende tekrar test aldım yaptım hamile olduğumu gördüm . Ama malesef benim düşük oldu çok üzüldüm inşallah bu ay hamile kalrim hayırlısı ile

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah, bende geçen ay gece on iki De kalkıp test yaptım baktım negatif öyle kenara bıraktım. Sabah kalkınca ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bende tekrar test aldım yaptım hamile olduğumu gördüm . Ama malesef benim düşük oldu çok üzüldüm inşallah bu ay hamile kalrim hayırlısı ile

Regl oldum 1 bucuk gun surdu canim benimde bir gariplik var canim dr a gidecegim. Cok uzuldum :( gecmis olsun canim Allah im hayirlisi ile tekrardan nasip etsin insallah.

Regl oldum 1 bucuk gun surdu canim benimde bir gariplik var canim dr a gidecegim. Cok uzuldum :KK43: gecmis olsun canim Allah im hayirlisi ile tekrardan nasip etsin insallah.
Belki hamilelik var inşallah. Doktora görün bence. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Back
X