Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
test sonucu
- Konu Sahibi Perlitik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
O biraz ozele giriyor anlatamam. Normalde dikkat ediyordum.
Valla kati surette cocuk istemeyen insan sadece dikkat etmez duzgun korunur.
Anlattiklariniza bakarak hamile oldugunuzu dusunuyorum.
O testlerde asla durduk yere 2.cizgi cikmaz.
- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 38
Ya ben de çok kılım çocuk ıstemezken adamakıllı korunmayı beceremeyenlere.. millet aç açççç!! :) tup bebek klınıklerınde kuyruk dolu.. ınsallah hamılesındır dicem de o ıstenmeyen bebeciğe yazık okur dıye demıyorumValla kati surette cocuk istemeyen insan sadece dikkat etmez duzgun korunur.
Anlattiklariniza bakarak hamile oldugunuzu dusunuyorum.
O testlerde asla durduk yere 2.cizgi cikmaz.
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
Testler bazen tuaf olabiliyor. Benim ikinci cocugumda adetime 5 gun vardi bende zaten tek supeli iliski yasamistim 10 gun sonra test yaptim ilk basta negatifti aradan 1 saat gecti silik pozitifti yanlis olabilir diye bir daha yaptim direk pozitif cikti. Cocuk icin ugrasirkende yaptigim 3tane test 3ude pozitifti adetim 3 gun gecmisti sonra adet oldum kimyasaldi galiba. Oyuzden en iyi sonuc kan testi oluyor. Hakkinizda hayirli olan olsun
Rabbim isteyene cocuk versin
Rabbim isteyene cocuk versin
- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Verdn mi?Bence aksam kan testi yaptirayim cok tesekkur ederim herkese:)
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Ya ben de çok kılım çocuk ıstemezken adamakıllı korunmayı beceremeyenlere.. millet aç açççç!! :) tup bebek klınıklerınde kuyruk dolu.. ınsallah hamılesındır dicem de o ıstenmeyen bebeciğe yazık okur dıye demıyorum
Konuyu cok sapitmissiniz hamilesiniz diye birsey demek istemiyorum. Ama beni ve ailemi taniyor musunuz. Hamileysem de dunyanin en sansli bebislerinden biri olur o bebekki esimde bende gul gibi korur kollar bakariz. Sadece soru sordum.
- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- 53
Canım sen boşver onları biz seni biliyoruzKonuyu cok sapitmissiniz hamilesiniz diye birsey demek istemiyorum. Ama beni ve ailemi taniyor musunuz. Hamileysem de dunyanin en sansli bebislerinden biri olur o bebekki esimde bende gul gibi korur kollar bakariz. Sadece soru sordum.
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım ne oldu ya hamilelik şüphen mi var eşinle olan durumlar düzelmedimi
Canim cok sukur hersey yolunda yine agzina surmuyor alkolu uzun zamandir. Gecenlerde 1 tane supheli iliskim oldu yumurtlama donemim degil diye ertesi gun hapi almamistim. Dun test yaptim resim atamiyorum. Yaptigimda negatifti sabah ise gelmeden baktim atmamistim 2. Cizgi silik cikmisti. Cok yakin arkadasim hamile onunda ayni olmustu korktum bende. Cunku once esimin alkolu tamamen birakip birakmadigini gormek istiyordum hayirlisi olsun
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım sen boşver onları biz seni biliyoruz
Tesekkur ederim canim ayrica tebrikler sana da :) Allah im insallah saglicakla eline almayi nasip etsin.
- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- 53
Canım benım de öyle oldu şimdi iki aylık hamileyimCanim cok sukur hersey yolunda yine agzina surmuyor alkolu uzun zamandir. Gecenlerde 1 tane supheli iliskim oldu yumurtlama donemim degil diye emla almamistim. Dun test yaptim resim atamiyorum. Yaptigimda negatifti sabah ise gelmeden baktim atmamistim 2. Cizgi silik cikmisti. Cok yakin arkadasim hamile onunda ayni olmustu korktum bende. Cunku once esimin alkolu tamamen birakip birakmadigini gormek istiyordum hayirlisi olsun
- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- 53
Amin inşallah canım sende çok iyi bi anne olursunTesekkur ederim canim ayrica tebrikler sana da :) Allah im insallah saglicakla eline almayi nasip etsin.
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Verdn mi?
Yok is yerindeyim daha. Aksamda dogum gunum esim alacak is yerinden beni. bir sekilde 2 dakka hastaneye ugramaya caliscam. Soylemekte istemiyorum ona heyecanli bir karakter cunku. Olmadi yarin sabah kan vercem.
- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- 53
Canım bi test daha yap bence tekrar çıkacak mı ikinci çizgiYok is yerindeyim daha. Aksamda dogum gunum esim alacak is yerinden beni. bir sekilde 2 dakka hastaneye ugramaya caliscam. Soylemekte istemiyorum ona heyecanli bir karakter cunku. Olmadi yarin sabah kan vercem.
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım benım de öyle oldu şimdi iki aylık hamileyim
Seninde mi silik cizgi sonradan cikmisti guzelim. Ay cinsiyeti ne acaba haber ver olur mu :) harika gecsin insallah hamilelik surecin.
- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım bi test daha yap bence tekrar çıkacak mı ikinci çizgi
Oglen araba bulursam eczaneye giderim:)