• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucu

hmm alkol zor Allah kolaylık versin inşaallah hayırlısı olur

Aynen valla cok zor normalde asiri iyi biri herkes cok sever sayar. Dun mesaiye kalacakti bende ilk defa annemde kalacaktim geldi gece aldi beni girdim eve 2 dakika durdum duramadim bindim arabaya geldim dedi. Halbuki kavgali degildik. Gercekten cok uzerime duser. Ev islerine yardim eder. Yemegim yoksa yemek yapar. Haftaici her gun aksam yemegimizi hazirlar. Normalde cok ince biri ama alkol icince bambaska biri oluyor. Cok sukur uzun zaman oldu terapiye de dr a da gidiyoruz zaten. Tum sulalesi alkol aliyor ve sulalesi de hep doktor muhendis is adami. Cok buyuk bir kurumsal firmanin ceosu falan aile boyle bir aile. Ama hepsi alkolik. Esimde onlardan gormus ben cocugum olunca boyle buyusun gorsun istemiyorum o yuzden o normale donmeden dusunmuyordum. Okuyorum burada babasi iciyor diye babasindan soguyan insanlar yok mu. Var. Ben once bu sorunu cozup bebisim olsun istedim sadece.

Canim ben aynini yasadim. Testi yaptim tek cizgi Banyoda cope attim sonra içime bir kurt dustu 3 4 saat sonra bir baktim cok silik cizgi ve hamileymisim.
Benim de plansizdi 5 aylik evliydim ama soku hemen atlattim iyiki olmus kuzum.
bu arada o testlerden cok yaptim bir kez poxitif cikti onda da malum.
Bence hemen yeni bir test yap netlestir arada kalmak daha zor

Aynen valla cok zor normalde asiri iyi biri herkes cok sever sayar. Dun mesaiye kalacakti bende ilk defa annemde kalacaktim geldi gece aldi beni girdim eve 2 dakika durdum duramadim bindim arabaya geldim dedi. Halbuki kavgali degildik. Gercekten cok uzerime duser. Ev islerine yardim eder. Yemegim yoksa yemek yapar. Haftaici her gun aksam yemegimizi hazirlar. Normalde cok ince biri ama alkol icince bambaska biri oluyor. Cok sukur uzun zaman oldu terapiye de dr a da gidiyoruz zaten. Tum sulalesi alkol aliyor ve sulalesi de hep doktor muhendis is adami. Cok buyuk bir kurumsal firmanin ceosu falan aile boyle bir aile. Ama hepsi alkolik. Esimde onlardan gormus ben cocugum olunca boyle buyusun gorsun istemiyorum o yuzden o normale donmeden dusunmuyordum. Okuyorum burada babasi iciyor diye babasindan soguyan insanlar yok mu. Var. Ben once bu sorunu cozup bebisim olsun istedim sadece.
kendi istemedikçe değişmez

Erken gebelik testleri pahalı oluyor, biz çok para harcadık onlara. Epey de araştırdım, hiçbir artıları yok diyebilirim. Gerçi daha hiç çift çizgiyi göremedim ama :KK43: araştırdığım ve görenlerden duyduğum kadarıyla hiç farkı yokmuş. Gününüz de geçmiş, herhangi bir idrarda gebelik testi size doğru sonucu gösterir şu an

Insallah gorursunuz Allah gonlunuze gore versin. Isteyen herkesin olsun. Dedim ya ben dusunmuyordum ama o silik cizgi ve ertesi gun olmasina ragmen sabahtan beri heyecan yaptim. Isteyen insanlari bunu bekleyen insanlari dusunemiyorum. Hepten heyecanli olur insan. Allah herkese hayirlisi ile versin insallah. Evet bende baktim hassasiyetleri ayniymis.

ayy yine aynı şeyi yaptım bir üstteki mesajda ayy niye oyle dedin kadın hamile bile olabilir sana mı düştü değişip değişmeyeceği beni takip eden N nutmeg gelsin okusun verilen tepkiler aynı şekildeydi

konu sahibi sen ustune alınma belirli bir guruh için yazdım canım

Canim ben aynini yasadim. Testi yaptim tek cizgi Banyoda cope attim sonra içime bir kurt dustu 3 4 saat sonra bir baktim cok silik cizgi ve hamileymisim.
Benim de plansizdi 5 aylik evliydim ama soku hemen atlattim iyiki olmus kuzum.
bu arada o testlerden cok yaptim bir kez poxitif cikti onda da malum.
Bence hemen yeni bir test yap netlestir arada kalmak daha zor

Ayyy Allah im bir omur boyu saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :) suan siz yazinca yine acaba mi dedim. Aksam hemen yapmak istiyorum. Bugunde sansa dogum gunum esim belki alabilir beni aksam disari cikacakmisiz. Evde duralim dedim aradim olmaz dedi birsey demekte istemiyorum yoksa heyecanli bir karakteri var

ayy yine aynı şeyi yaptım bir üstteki mesajda ayy niye oyle dedin kadın hamile bile olabilir sana mı düştü değişip değişmeyeceği beni takip eden N nutmeg gelsin okusun verilen tepkiler aynı şekildeydi

Neden pasif oldu benim yuzumden mi :(

Yorumunuzu ilk kez siz beni etiketleyince gördüm. Sizi takip edecek kadar kendinizi önemli görmeyin. ''Ölecek miyim'' adlı konuya, 6 aylık bebeği olan kadına ''behçet öldürür, behçet olabilirsin'' diyen siz, gurüh olan biz öyle mi? 17 yaşındaki hayali asker olmak olan genç kıza ''fazla amerika dizisi'' diyen de siz. Saçma yorumlarınızı görmezden gelemedim kiblemeden duramadım. Haklıymışım ki banlandınız:KK69:

Seni anlıyorum canım ama en hayırlısını Rabbim bilir. Gebeysen bile bu Rabbimin bi işareti. Belki bebek vesile olur onun alkolu bırakmasına.

Insallah gorursunuz Allah gonlunuze gore versin. Isteyen herkesin olsun. Dedim ya ben dusunmuyordum ama o silik cizgi ve ertesi gun olmasina ragmen sabahtan beri heyecan yaptim. Isteyen insanlari bunu bekleyen insanlari dusunemiyorum. Hepten heyecanli olur insan. Allah herkese hayirlisi ile versin insallah. Evet bende baktim hassasiyetleri ayniymis.
Amin sağolun. Aslında istemeyen birinin beklemesi daha kötü, cunku geri dönüşü yok. Bizler imkansız bile dense ertesi aya ümit etmeye devam ediyoruz :KK70: Allah herkesin gönlüne göre versin aynen, siz de gebeyseniz Allah'in bir lütfü diye düşünün hakkınızda hayırlısı olsun. Bu iş tamamen nasip kısmet işi, hatta bir ters orantı var, ne kadar isterseniz o kadar olmuyor, evliliğiniz ne kadar oturmamışsa, çözülmesi gereken sorun varsa o kadar cabuk oluyor.

Amin sağolun. Aslında istemeyen birinin beklemesi daha kötü, cunku geri dönüşü yok. Bizler imkansız bile dense ertesi aya ümit etmeye devam ediyoruz :KK70: Allah herkesin gönlüne göre versin aynen, siz de gebeyseniz Allah'in bir lütfü diye düşünün hakkınızda hayırlısı olsun. Bu iş tamamen nasip kısmet işi, hatta bir ters orantı var, ne kadar isterseniz o kadar olmuyor, evliliğiniz ne kadar oturmamışsa, çözülmesi gereken sorun varsa o kadar cabuk oluyor.

Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallah. Bir ust yorumdaki arkadas neden istemedigimi yazdigim seye alinti yapmis okur musunuz. Aslinda evet hazir degilim ama olduysa da üzülmem. Test yapacagim tekrardan.

Kizlar dogum gunumdu ya disardaydik esimle simdi geldik eve yaptim testi tam 5 dakika oldu negatif. Test hataliydi demekki :s cok tesekkur ederim.

Hakkında hayırlısı olsun bi dr git peki böyle bi şüphen oldugunu söylediginde eşinin tavrı ne oldu

Ihtimali bile sevindirdi canim aksam soyledigimde. Isteyken bilerek söylememistim. O istiyor zaten. Bugun disardaydim ailemle. Yarin misafirim var kahvaltiya. Bende uzuldum sanmis. Tum evi supurmus silmis pidenin icini hazirlamis etrafi toplamış aksam yemegi hazirlamis. Eve gelince napcam ben diyordum :)

Back
X