TEST SONUCU SIZCE DOGRUMU

Ben 5 gün kala çok az silik çizgi ile öğrendim kızımı :)
gün be gün arttı çizgi.
şimdi ayağımda salliyorum uykusu var :)
Amin canım allah razı olsun sen hamissin canım rabbim kucağına almayi nasip etsin.
Sağlıkla kavusursun inşallah.
ama doya doya yasa hamileliğini ben doyamadim mesela :)
Ayy ne guzell yaaa bnmde oyle hergun artiyo busabah bida yaptim pembe den kirmiziya donmis artk baya belrgn. Demek ki hcg m artmis iki gunde hemen. Off hastanesiZlik ne kotu. Elim kolum bagli bi kan testi olsam kac haftalk bilsen rahat olcam. gerci bunun daha kesesi var kalp atisi stresi var ayy hamile kalmakla bitmiyomus

Ayy ne guzell yaaa bnmde oyle hergun artiyo busabah bida yaptim pembe den kirmiziya donmis artk baya belrgn. Demek ki hcg m artmis iki gunde hemen. Off hastanesiZlik ne kotu. Elim kolum bagli bi kan testi olsam kac haftalk bilsen rahat olcam. gerci bunun daha kesesi var kalp atisi stresi var ayy hamile kalmakla bitmiyomus

Öğle birtanem ama hiç stres yapma stres düşman hamilelikte biliyorsun oo baya artmış artik kırmızı ise :)
inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin sorunsuz sıkintisiz.

deme valla öğle çabuk geçiyor ki ben bile anlamadım nasıl geçti die doyamadım hamileligime :)
Carsamba gunu hastaneye gttim doktor ultrasonda gozukmez daha dedi cok kucuktur adet gecikeli daha 1 gun olmus dedi. Gel alttan bakalm dedi. Sol yumurtaligimdan dollenmis ☺️ Rahimde ama minicik toplu igne basi kadar bi noktacik vardi muhtemelen bu senin kesen olcak dedi. Daha cok kuCk dedi. Beta 1600 olmadan kese gozkmez dedi bnde hafta ici gtcem bakalm yine kontrol etcek ay o bit tanesi kadarcik kese bile beni nasil heyecanlandirdi

Carsamba gunu hastaneye gttim doktor ultrasonda gozukmez daha dedi cok kucuktur adet gecikeli daha 1 gun olmus dedi. Gel alttan bakalm dedi. Sol yumurtaligimdan dollenmis ☺️ Rahimde ama minicik toplu igne basi kadar bi noktacik vardi muhtemelen bu senin kesen olcak dedi. Daha cok kuCk dedi. Beta 1600 olmadan kese gozkmez dedi bnde hafta ici gtcem bakalm yine kontrol etcek ay o bit tanesi kadarcik kese bile beni nasil heyecanlandirdi

Ay çok sevindim odur canım hayırlı olsun evet regl 1 hafta geçince belki görünür zaten biliyordum hamile oldugunu tekrardan hayırlı olsun kendine dikkat et :KK66:

X