TEST SONUCU SIZCE DOGRUMU

burda yorum okumak bilgi almak gercekten sevındırıyo benı kımseye bahsetmedım bıle test yaptıgımdan :oops: kesınleşmeden soylemek ıstemedım ama çatlıyorummmmm şuann :KK70:

BİLMİYORUM ILK OLUCAGI İÇİN PANIKLEŞTIM İŞTE YAA İLK TESTE BEBETIME DIE TEST VAR ÇOCU INSAN BU TEST YANLIŞ ÇIKIYO FLN DEMİŞLER ONDAN ACABALARMI VAR KAFAMDA ...ALLAH ŞUANKKI SEVINCI BILE YAŞAMAYI HERKESE NASIP ETSIN :) yarına kadarda beklıyım dıyorum olmazsa erkenden tıp merkezıne gıdıp verırıım kan

Ben dayanamazdım yarına kadar :) yaptığın bebetıme testine güvenmesen bile diğer testin bariz belli canım :) hadi hayırlısı diyelim :)

peki kan testinde kac ckması gerk degern 10üstümü... bnm durum cok karısıkda 3 aydr adet olamyrm.. adetm gectkten 20 gn snra yaptm ılk testımı negatf snra bi bucuk ay gecti yaptm hep negatf ultrasnla bakıldı yne bsey yok.. son ılıskden 4 gn snra bhcg testi yaptrdım 5 üstü cktı ... yani hamıle olsydm adet olmayalı 3 ay oldu 14 haftalk hamıleydm ama tabıkı 5 olmzdı o zamnda.. szce hamıle olmayana göre yuksek deilmi 5 üstü bi deger yoksa normal mi

burda yorum okumak bilgi almak gercekten sevındım kimseye bahsetmedım bıle test yaptıgımdan :oops: kesınleşmeden soylemek ıstemedım ama çatlıyorummmmm şuann :KK70:
Benden sana tavsiye arkadaşım eğer hamileysen kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme bak gerçekten.zatend doktorlarda bebeği görene kadar hamilesin demiyor.
pişman olmazsın inan.Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

bnde ayni seyi dusunuyorum yarin bi test yaptirim diyorum en azinca 3 hun gecikmis olur kan degeride normal cikar onmzdeki hafta sonuda pozitif olursa doktora giderim muaynede belli olur 5 haftalikta olmus olur diye dusunuyorum

canım bende ilk yaptıgımda silik çıkmıştı sabah dr gittim test yaptım silik çıktı dedim ultrasona koydu 2 haftalık hamile çıktım şimdi 2 buçuk yaşın sendede var bebiş belli allah kucagına almayı nasip etsin inşallah

allahıma şükürleer olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn
Çok güzel çok sevindim görürsün o zaman haftaya bebişi inşallah.Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

allahimaaaa sukurlerr olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn
Test görüntülerine yorum yapacaktım ki bu yorumunu gördüm çok sevindim :) Gözün aydın:) Demek kiii markası Bebetime bile olsa 2.çizgi böyle koyuca çıktıysa hamilelik var demekmiş, sayende öğrendik :KK36:

tesekkir ederim hepinize hala inanamiyorum ama aptal gibiyim bi tuhaf :) regli olucakmism gibi kasiklarim agriyo ve belim cok agriyo suan icin bu hafta randvu alip gidicem doktora hayirlisyla 3 ayi sikintisiz atlatirsam iyi olur...Allahimm kurban oldugum herkese nasip etsin bu sevinc baska bisey suan icimde bi can var biseyler oluyo bunu bilmek bile heycan verici

allahimaaaa sukurlerr olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn

bak sana demiştikkk :)) dediğimz gibide yksek cıktı kızz ikiz olursa bide :KK70: :KK70:

genlerde oyle bi durum yok esim tarafindada yok bende de yok aslında:) adetımden 3 gun gecıkmeyle oldu kan testı

canım genlerle ne ilgisi var bunun bu yanlş düşünce.. yumurtana iki sperm gelmşse bu ıkız olcak :) yada sag ve sol tüplerden yumurtladysan aynı anda ıkı defa :) genle cok alakalı oldgnu düşünmyrm :)

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti bende predictör test yaptım ama bazı arkadaşlat pek güvenilir olmadığını söylemişler bende size yaptığım teste bi bakıp yorum yapabilirmisiniz

Eklentiler

• 20150419_134000.jpg
    20150419_134000.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti bende predictör test yaptım ama bazı arkadaşlat pek güvenilir olmadığını söylemişler bende size yaptığım teste bi bakıp yorum yapabilirmisiniz
bence hemen başka marka bi test alıp tekrar edin normal gebelik testi ama erken olanlardan değil umarım hamilesinizdir

tebrıkk ederım canımmm hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) bukadr net çızgıde yanlış vermez

Bana da hamilesin gibi geldi, yarın sabah normal gebelik testi ile tekrar yap, netleştirelim durumu:KK66:

Cvplarınız için teşekkür kızlar iyiki varsınız :KK54:şimdi geldim doktordan ultrasonla baktı bişey göremedi henüz yeni olabilir dedi kan testi istedi sonuçları yarın alıcam inşallah güzel haber alırım ve sizlerle paylaşırımm :anneadayı::emir_bebek:

Selamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm :KK17:

X