Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİLMİYORUM ILK OLUCAGI İÇİN PANIKLEŞTIM İŞTE YAA İLK TESTE BEBETIME DIE TEST VAR ÇOCU INSAN BU TEST YANLIŞ ÇIKIYO FLN DEMİŞLER ONDAN ACABALARMI VAR KAFAMDA ...ALLAH ŞUANKKI SEVINCI BILE YAŞAMAYI HERKESE NASIP ETSIN :) yarına kadarda beklıyım dıyorum olmazsa erkenden tıp merkezıne gıdıp verırıım kan
Benden sana tavsiye arkadaşım eğer hamileysen kalp atışlarını duyana kadar kimseye söyleme bak gerçekten.zatend doktorlarda bebeği görene kadar hamilesin demiyor.burda yorum okumak bilgi almak gercekten sevındım kimseye bahsetmedım bıle test yaptıgımdan kesınleşmeden soylemek ıstemedım ama çatlıyorummmmm şuann
Çok güzel çok sevindim görürsün o zaman haftaya bebişi inşallah.Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin :)allahıma şükürleer olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn
Test görüntülerine yorum yapacaktım ki bu yorumunu gördüm çok sevindim :) Gözün aydın:) Demek kiii markası Bebetime bile olsa 2.çizgi böyle koyuca çıktıysa hamilelik var demekmiş, sayende öğrendikallahimaaaa sukurlerr olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn
allahimaaaa sukurlerr olsunnnnnn kan testi yaptirdim sabah 997.2 cikti degerimmmmmmn 5 6 haftaliginnicindeyim allahimm isteyen herkese nasip etsinnnn
bence hemen başka marka bi test alıp tekrar edin normal gebelik testi ama erken olanlardan değil umarım hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti bende predictör test yaptım ama bazı arkadaşlat pek güvenilir olmadığını söylemişler bende size yaptığım teste bi bakıp yorum yapabilirmisiniz
tebrıkk ederım canımmm hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) bukadr net çızgıde yanlış vermezMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti bende predictör test yaptım ama bazı arkadaşlat pek güvenilir olmadığını söylemişler bende size yaptığım teste bi bakıp yorum yapabilirmisiniz
Bana da hamilesin gibi geldi, yarın sabah normal gebelik testi ile tekrar yap, netleştirelim durumuMerhaba arkadaşlar bugün itibariyle adetim 2 gün gecikti bende predictör test yaptım ama bazı arkadaşlat pek güvenilir olmadığını söylemişler bende size yaptığım teste bi bakıp yorum yapabilirmisiniz