TEST SONUCU SIZCE DOGRUMU

Selamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm :KK17:
iki günde çok güzel artmış korkma canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar bi ablamın adeti bu ay dengesiz gelmiş az önce bi test yaptık çok az silik görünüo birde siz bakıp yorum yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler kızlar

Eklentiler

• IMG-20150424-WA0000.jpg
    IMG-20150424-WA0000.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 149
Kizlarr ne olur banada yardim edin bugn test yaptim silikte olsa baya gorunuyo cift cizgi. Sizce hamilemiyim lutfen yardim edin
image.jpg

Dun sabah yaptim yine testii ay cok sukur yine cift ciZgi kan testi de yaptiramiyorum. Pazrtsi her yer tatl. Ozel hic bi poliklnk hastanede yok yasadigm yerde.bayramda yaptricam artk izmirde.yani yanlis cikma gibi bisi olmaz herlde dimi yaa. Adetm sali gunu. Herkesede soledk. Ama 2 kere yaptm. Belirtilerimde var. laboquick in testini kullandim ondan belkide adet gunum gelmeden pozitf oldu. Yada baska neden olur ki ? 5 gun kala ogrendim.
Sabah ilk ıdrarla yap şu içti isen idrar seyrelmistir Hcg düşmüştür ondan.

Dun sabah yaptim yine testii ay cok sukur yine cift ciZgi kan testi de yaptiramiyorum. Pazrtsi her yer tatl. Ozel hic bi poliklnk hastanede yok yasadigm yerde.bayramda yaptricam artk izmirde.yani yanlis cikma gibi bisi olmaz herlde dimi yaa. Adetm sali gunu. Herkesede soledk. Ama 2 kere yaptm. Belirtilerimde var. laboquick in testini kullandim ondan belkide adet gunum gelmeden pozitf oldu. Yada baska neden olur ki ? 5 gun kala ogrendim.

Yok doğrudur bebeğim pozitif se pozitif hamilesin merak etme bu arada dikkat et ağır bişi yapma :) gözün aydın

Kesin hamilesin şüphen olmasin. Byram tatilinden dolayi hastane kapali ama acile bile gidip kan testi verebilirsin

Ayyy valaa icime su serptin. Yok cok dikkat ediyorum zaten. Su 3 ay cok onemli. Senin ne kadar oldu hamileligin

Canim doğdu benim kız 2 aylik olduk :)
Darısı başına allah kucağına almayi nasip etsin evet 3 ay önemli. :)

Yaaa bende hamilesin sandim allah bagislasin canm allah anali babali buyutsun insallah aminn canimm insallah o gunleride gorurum

Ben 5 gün kala çok az silik çizgi ile öğrendim kızımı :)
gün be gün arttı çizgi.
şimdi ayağımda salliyorum uykusu var :)
Amin canım allah razı olsun sen hamissin canım rabbim kucağına almayi nasip etsin.
Sağlıkla kavusursun inşallah.
ama doya doya yasa hamileliğini ben doyamadim mesela :)

X