Test pozitif mi? Bakabilir misinizzz😍

Kızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim

Eklentiler

• IMG_3046.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3043.webp
    64 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3042.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 20
Burda çoğu kadın ovülasyon testinin pik olmasıyla da gebeliğini öğrenmiş :)
Tesekkur ederim canim daha adetime var o yuzden yumurtlama diye dusunuyorum ama hemen zınk diye ikisininde aninda koyulasmasi sasirtti ovulasyon testi yapmiyordum oylesine bi bakayim dedim hic yumurtlama gormemistim ilk oldu

Eklentiler

• Screenshot_20250412_133526_Samsung Internet.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 17
Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüzha

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz
Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan

Evet hala devam ediyor su geliyo sanki böyle aniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…