Herkes yalancı demiş artimed için bende emin olmak için yumurtlama testim vardı evde onu yaptım kıpkırmızı ve prodoctor erken gebelik o da öyle oldu, kan yarın vermeli miyim yarın regle 1 gün kalıyor çünkü yineTest çok net buda yalancı değildir yani kan ver bence hayırlı olsun
Yumurtlama testinde gozukuyormj hamilelik oluncaHerkes yalancı demiş artimed için bende emin olmak için yumurtlama testim vardı evde onu yaptım kıpkırmızı ve prodoctor erken gebelik o da öyle oldu, kan yarın vermeli miyim yarın regle 1 gün kalıyor çünkü yine
Size de sorayım pazar günü regli günüm yarın kan vermeli miyimBencede baya net gözüküyor
Yumurtlama testinde gozukuyormj hamilelik oluncaa
Acildede verin şimdi gidipSize de sorayım pazar günü regli günüm yarın kan vermeli miyim
Acildede verin şimdi gidi
Şimdi gidemem eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer varsa tabi, yarın o işe gidince kendim gidicemAcildede verin şimdi gidip
Gerçekten mi yaaaAyyyyy hayırlı olsunnnn gebesiiiiinnnsadece artimed test pozitif olsaydı üzülürdüm, ama prodoctor hiç şaşmadı gözünüz aydıııınn
artimede asla güvenmem ama prodoctor baya kırmızı belirgin bi şekilde çıkmışGerçekten mi yaaaçok heycanlıyım bi de sabahları idrarım çok köpürüyo bu da belirti olabilir mi
Kusura bakmayın ben bugün üye oldum anlamaya çalışıyodum henüzMsjin gozukmuyor
İnşallahhhhNet var bebeğimmm
İnşallah olumlu. Cikar bende transferimin 3. GunundeyimŞimdi gidemem eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer varsa tabi, yarın o işe gidince kendim gidicem
3 yıl sonunda mı oldu yeni mi deniyorsunuzİnşallahhhhyarın kan vericem o zaman idrak edicem sanırım şu an garip hissediyorum baya
İnşallah mübarek cuma günü hürmetine sizdende güzel haber alırızİnşallah olumlu. Cikar bende transferimin 3. Gunundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?