Bence 1-2 gün geçmesini bekleyin beta düşük çıkarsa tekrarlamanız gerekir ama tekrarlarım sorun yok derseniz şimdi bile acilde verebilirsinizSize de sorayım pazar günü regli günüm yarın kan vermeli miyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 1-2 gün geçmesini bekleyin beta düşük çıkarsa tekrarlamanız gerekir ama tekrarlarım sorun yok derseniz şimdi bile acilde verebilirsinizSize de sorayım pazar günü regli günüm yarın kan vermeli miyim
İnşallah mübarek cuma günü hürmetine sizdende güzel haber alırızdua edicem
Tekrarlarım hiç sorun değil, Antbiyotik kullanmam gerekiyor şu an hastayım doktor yazdı ama başlamadım bile emin olamamıştım öğrenip öyle devam etsem iyi olucakBence 1-2 gün geçmesini bekleyin beta düşük çıkarsa tekrarlamanız gerekir ama tekrarlarım sorun yok derseniz şimdi bile acilde verebilirsiniz![]()
Ayyyy rabbim sağlıkla sıhattle geçirmeyi nasip etsin yarın güzel sonuçlarını alırsın :)Tekrarlarım hiç sorun değil, Antbiyotik kullanmam gerekiyor şu an hastayım doktor yazdı ama başlamadım bile emin olamamıştım öğrenip öyle devam etsem iyi olucak![]()
O zaman gidin verin hemen beklemeyin özelde 1 daatte çıkıyor zatenTekrarlarım hiç sorun değil, Antbiyotik kullanmam gerekiyor şu an hastayım doktor yazdı ama başlamadım bile emin olamamıştım öğrenip öyle devam etsem iyi olucak![]()
Sabırsızlanıyorum aslında, ama eşime demek istemiyorum sürpriz olsun istiyorum yarın kendim gidicem, bir de adetim pazar günü normalde kan versem bile pazar günü adet olmaktan korkuyorum geçmesini beklesem mi diye kararsızım canım benArtimed çok güvenilir bir test değil ancak productor ve net kesin ikinci çizgi tatlı minik bir bebek demek. İhtimal bile demiyorum. Acile gidip kan verebilirsiniz eğer sabirsizlaniyorsaniz. Hatta Beta HCG 300 ve üzeri çıkacak diye düşünüyorum. Erken döllenen bir bebek. Yoksa regl tarihine iki gün kala bu kadar net ikinci çizgiler cikmaz.
İnşallahhh çokkkk teşekkür ederim bebişimAyyyy rabbim sağlıkla sıhattle geçirmeyi nasip etsin yarın güzel sonuçlarını alırsın :)
Bize de haber veeeerrrİnşallahhh çokkkk teşekkür ederim bebişim![]()
Sürpriz bi bebek3 yıl sonunda mı oldu yeni mi deniyorsunuz![]()
Seve seve canımmBize de haber veeeerrr![]()
Ay darısı bize bizeeeeeSürpriz bi bebekkuzenim beni rüyasında hamile görmüş ve bana hamilesin dedi güldüm geçtim, fakat içime kurt düştü bende öyle denedim
![]()
He bir de kuzenimin rüya gördüğü aynı gece bende başka bi hamile kadın gördüm rüyamda sanırım kendimi görmüşümSürpriz bi bebekkuzenim beni rüyasında hamile görmüş ve bana hamilesin dedi güldüm geçtim, fakat içime kurt düştü bende öyle denedim
![]()
Aminn tez vakitte inşallah rabbim isteyen hiçbir kulunun duasını geri çevirmesinAy darısı bize bizeeeee![]()
Ya hayır hiç pazarı falan bekleme gecmesini bekleme hamilesin işte.Sabırsızlanıyorum aslında, ama eşime demek istemiyorum sürpriz olsun istiyorum yarın kendim gidicem, bir de adetim pazar günü normalde kan versem bile pazar günü adet olmaktan korkuyorum geçmesini beklesem mi diye kararsızım canım ben
Bu ay ne yaptın değişik bize de söyleSürpriz bi bebekkuzenim beni rüyasında hamile görmüş ve bana hamilesin dedi güldüm geçtim, fakat içime kurt düştü bende öyle denedim
![]()
Çok çokkk teşekkür ederim güzel yorumunuz için, rabbim gönlünüze göre versin inşallahArtimed çok güvenilir bir test değil ancak productor ve net kesin ikinci çizgi tatlı minik bir bebek demek. İhtimal bile demiyorum. Acile gidip kan verebilirsiniz eğer sabirsizlaniyorsaniz. Hatta Beta HCG 300 ve üzeri çıkacak diye düşünüyorum. Erken döllenen bir bebek. Yoksa regl tarihine iki gün kala bu kadar net ikinci çizgiler cikmaz.y
Ya hayır hiç pazarı falan bekleme gecmesini bekleme hamilesin işte.Bu işin uzmani falan değiliz çoğumuz ama testlerin hep pozitif bebis var kan ile sadece betani öğrenip iki günde bir artışını kontrol et. Hemen kadın doğum doktoruna gitmene gerek yok çünkü sana söyleyeceği tek şey kanını iki günde bir takip edelim henüz kese ve bebek gözükmüyor yönünde olacak. Sağlıklı olan iki günde bir kan verip artış iki katı olursa bir hafta sonra kadın doğumcuya gitmek. Sabredecegin tek konu bu olsun. Çok ama cok seviniyorum birinden bebiş haberi alınca hayırlı uğurlu olsun insallahhhh
![]()
Bende aynı şeyi kuzenime sorucam bana dua mı ettin diyicem çok istiyolardı çünkü bende. Bu haberi almayı henüz sadece sizlerle paylaştımBu ay ne yaptın değişik bize de söylebende 1 yıldır beklemedeyim
Amin inşallah dua et banaBende aynı şeyi kuzenime sorucam bana dua mı ettin diyicem çok istiyolardı çünkü bende. Bu haberi almayı henüz sadece sizlerle paylaştımumarım enn kısa zamanda sizdende güzel haber alırız