• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesktasta kesim mi parlaklik mi?

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
231
108
303
32
Merhaba kizlar biliyorum hic romantik degil ama erkek arkadasimla yakinda soz yapmayi dusunuyoruz evlilik teklifi formalite icabina donustu 6 senedir birlikte oldugumuzdan. Tektaslara baktik bugun ben biraz degisik bir model olsun istemistim. Baget kesimler cok hosuma gidiyor zarif duruyor. Fotografta denedigim yuzugu cok begendim. Ama yuvarlaklar kadar parlak durmuyor sanki yayvan oldugu icin daha mat duruyor. Siz ne dusunuyosunuz degisik kesimler hakkinda cok merak ediyorum. Sizce parlak durmasi daha mi onemli?

Eklentiler

• IMG-20161224-WA0004.jpg
    IMG-20161224-WA0004.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 311
Son düzenleme:
Bi de bu tarz olanlari begendim sizce nasil?

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-24-23-01-29.png
    Screenshot_2016-12-24-23-01-29.png
    182,5 KB · Görüntüleme: 289
Kotu durmuyor ama illaki yuvarlar oval ve damla daha parlak gozukuyor tebrik ederim bu arada resim bulursam yuklerim size

Bence hos durmus.
Acikcasi icinize daima sinecek bir sey olsun. Biraz daha araştırın en sevdiğiniz ne ise onu alin.
Benim tek tas almak gibi bir niyetim yoktu nisan arasi alicaz diye tutturduklari icin pat diye bi tane aldim sade klasik bir sey.
Arastirmis olsam muhtemelen damla tarzi bir seyler olurdu diye düşünüyorum.

Cok guzel durmus, bu kesimler daha modern duruyor ve pirlanta kesimi ne olursa olsun herzaman her isikta kendini gosterir. Yanlarinda da pirlanta var resimde gordugume gore, parlak ve isil isil durur.

Bu boyuttaki bir yüzük pırlantaysa parlamaması imkansız. Normal taşsa zaten fazla bi şey beklemeyin

Bu boyuttaki bir yüzük pırlantaysa parlamaması imkansız. Normal taşsa zaten fazla hay
Bu boyuttaki bir yüzük pırlantaysa parlamaması imkansız. Normal taşsa zaten fazla bi şey beklemeyin

Gercek pirlanta sadece baget kesiminden dolayi yuvarlak kesimler kadar parlak durmuyor zaten pirlantacidaki beyefendi de oyle soyledi isigi yansitan koseler daha azmis bu modellerde

Berraklık değeri önemlidir,lakin model olarak derseniz koyduğunuz resimdekiler de hoş duruyor tifanny tarzı

Ha tabi birde damla kesimler ışığı daha iyi dağıtır

Merhaba kizlar biliyorum hic romantik degil ama erkek arkadasimla yakinda soz yapmayi dusunuyoruz evlilik teklifi formalite icabina donustu 6 senedir birlikte oldugumuzdan. Tektaslara baktik bugun ben biraz degisik bir model olsun istemistim. Baget kesimler cok hosuma gidiyor zarif duruyor. Fotografta denedigim yuzugu cok begendim. Ama yuvarlaklar kadar parlak durmuyor sanki yayvan oldugu icin daha mat duruyor. Siz ne dusunuyosunuz degisik kesimler hakkinda cok merak ediyorum. Sizce parlak durmasi daha mi onemli?
Her zaman için prenses kesim favorimdir, sonra ise baget.
Ama şöyle bir ayrıntı var.
Eğer ki taş karat olarak büyük, berraklık ve kesim olarak iyi değilse, çöpe giden bir paradır.
Çünkü ışığı en güzel yuvarlak kesim yansıtır ve bahsettiğimiz diğer kesimlerde ancak 2.50 karattan büyüğü güzel görünebilir.
Tamtur alyansım baget kesim, iyi bir karat ve taş olmasına rağmen, her hafta temizlemessem cam gibi duruyor.
Tektaş gibi önemli bir yüzükte, karat büyük değilse, yuvarlaktan şaşmamak en iyisi.

Kotu durmuyor ama illaki yuvarlar oval ve damla daha parlak gozukuyor tebrik ederim bu arada resim bulursam yuklerim size

Bence hos durmus.
Acikcasi icinize daima sinecek bir sey olsun. Biraz daha araştırın en sevdiğiniz ne ise onu alin.
Benim tek tas almak gibi bir niyetim yoktu nisan arasi alicaz diye tutturduklari icin pat diye bi tane aldim sade klasik bir sey.
Arastirmis olsam muhtemelen damla tarzi bir seyler olurdu diye düşünüyorum.

Cok guzel durmus, bu kesimler daha modern duruyor ve pirlanta kesimi ne olursa olsun herzaman her isikta kendini gosterir. Yanlarinda da pirlanta var resimde gordugume gore, parlak ve isil isil durur.
Bunu almaya kara verdim kare kesim oldugu icin bagete gore daha isil isil duruyordu. Zen pirlantanin bi kac sene onceki bir modeli. herkese fikirleri icin tesekkur ederim

Eklentiler

• IMG-20161226-WA0012.jpg
    IMG-20161226-WA0012.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Her zaman için prenses kesim favorimdir, sonra ise baget.
Ama şöyle bir ayrıntı var.
Eğer ki taş karat olarak büyük, berraklık ve kesim olarak iyi değilse, çöpe giden bir paradır.
Çünkü ışığı en güzel yuvarlak kesim yansıtır ve bahsettiğimiz diğer kesimlerde ancak 2.50 karattan büyüğü güzel görünebilir.
Tamtur alyansım baget kesim, iyi bir karat ve taş olmasına rağmen, her hafta temizlemessem cam gibi duruyor.
Tektaş gibi önemli bir yüzükte, karat büyük değilse, yuvarlaktan şaşmamak en iyisi.

Tam ben de kare yani prenses kesim karar verdigim yuzugu atmistim. Baget ne kadar zarif dursa da haklisiniz biraz riskliydi. Tesekkur ederim

Son düzenleme:
Back