tartışmalı nişan alışverişi..

Şu yeni evlenecek kızların hepsinin donunu ben alıcam yemin ederim rahat bıraksınlar adet adet diye diye yediler insanları.

Kv evi temizlemek de bir zamanlar adetti, birlikte yaşamak da, e noldu işimize gelen adetleri kabul ediyoruz, işimize gelmeyene aa çağ dışı diyoruz?

Senin donunu niye millet alıyor. Pazarda takım 15 lira, git kendin al.

annende ama bencil davranmış köfteci ramiz diye tuturmasi daha uyumtlu olabilirdi
annen otoriter kadın rolünden ciksin

Evimdeki tek bir çöpü dahi eşimin ailesine aldırmadım. Eşim de Zaten buna karşıydı. Senin kullanacağın şey, kendimiz alalım başkasının fikrine gerek yok dedi her zaman. Yüzük, gelinlik, evin bütün eşyaları falan eşim ve ben aldık. Çamaşırdır makyaj malzemesidir bunlar Zaten rutin kullanılan şeylerdi açıkçası. Sadece ekstradan biraz daha iç çamaşır takım falan aldım. İnternetten aldım, denk geldikçe hoşuma gittikçe aldım. Bohça da istemedim. Kimseye de minnet etmedim. Hiç kimsenin bir şey demeye de yeri kalmadı. Karıştırmayın kimseyi işinize. Bugün bi parça birşey alır yarın sana onun malıymışsın gibi davranır. Makyaj malzemesi 500 olmasın 100 lira olsun ama kendin al başkasına aldırma derim. Gerçi iş işten geçmiş. Nişanlına da söyle bence aldığınız şeylerin fiyatını ailesine söylemesin.

Ayrıca kız evi naz evi, ablasının yaptığı saygısızlıktan başka bişey değil. Annen gereksiz çıkış yapmış dede ne alaka ama abla saygısız. Ayrıca Ramiz de diyemedin mi biz köfte yemek istedik o yüzden buraya oturduk diye. Veya nişanlın diyebilirdi, pasif kalmış orda. Başka zaman da senin dediğin yere gideriz diyip otursaydınız.

Son olarak :) bunların hepsi gelip geçiyor. Yüz yüze bakacaksınız. Birbirinizi fazla kırıp dökmeyin. Eşinle problem yaşarsın. Sık dişini, kendi işini de kendin gör. Kendi ailen dahil kimseyi karıştırma. Ha annen karışacaksa da veya sen onu da müdahil etmek istiyorsan da bunu çaktırmadan yap. Karşı taraf bilmesin. Sonra da ne kendi ailem ne De siz, herşeyi nişanlım ve ben yapıcaz dersin :))))

Burada hatalı anne olmus. Buyukluk yapması gerekırken gelin gibi dvranmıs. Bence tarafsız yorumlayın ınsanlar sızın alısverısınız için bır caba ıcınde ve annenızın huzursuzluk cıkarması cok dgru degl

Back