Teskere Alan Askere Süpriz Fikirleri YARDIM ??

seni alıntılamamıştım başka birnin yazdıgna cvp vermiştim ama nyse:) yani fikir verip cıktık diye bişi yok konusuyoruz hiç bişi büyümedi yani

olsun genede cvp verdim arkadaşım . Genel yorumlara bakarsan sorunun cevabı dısında cok baska seyler konuştugumuzu gorursun neyse hayırlı akşamlar

taa doguya kadarr gitmişsiniz daha napcaksınız gidip askerriyenin önünde havai fişek mi patlakcaktınız ayy sizi görünce kim bilir nasıl sevinmiştir :) bence çok güzel bi süpriz olmuş :) insanın sevdiceğinden daha güzel süpriz mi olur :)

canımm benimde askerim nisanda geliyoor :) bi an önce Allah kavuştursun sevdiklerimizi bize :) ben de özel bişey yapmak istedim ve aklıma şu geldi belki yapmak istersin sene :)
pasta yaptırıcam sevgilim asker kıyafetiyle yanında ben otururken pastanın üstünde
pastanın alt kısmına da şunu yazdırıcam : 'VATAN İÇİN GİTTİ BENİM İÇİN GELDİ ' :)))

belki fikrimi beğenirsin sende yaptırırsın :)

buarada benim şafağım : ATARSA 54 :))))))

Altına imzamı atarım Sevdalinka... Ama arkadaş seni de topa tutacak şimdi.

Allah senide kavuştursun cnmm ne guzeel dusunmussn bnmmde aklımdan pasta gectı hatta kendım yapım şeker hamurundan fln dıede dusundm benmde atarsa 53

aaaaa sende yaptıgın iş mi ? niye beğeniceği cevaplarr verrmiyosun ki? olmadı şimdi yanii :)

Altına imzamı atarım Sevdalinka... Ama arkadaş seni de topa tutacak şimdi.

Benim babam özel sebeplerden dolayı 30 yaşında yapabildi askerliğini ve ben 7 yaşındaydım.Düzeni bozuldu,geride annemi bıraktı,beni bıraktı,geldiğinde cebinde beş parası yoktu.18 ay tıkılı kaldı askeriyede.Çarşıya bile çıkamazdı parasızlıktan.Konuşturmayın beni.

keşke herkes bizim gibi heyecanla aşkla böyle bekleyebilse mutlu olmak mutlu etmek adına çaba gösterebilse ama genel olarak o ince düşünce yok sanırım

Allah senide kavuştursun cnmm ne guzeel dusunmussn bnmmde aklımdan pasta gectı hatta kendım yapım şeker hamurundan fln dıede dusundm benmde atarsa 53

:))) bencede kendin yaparsan daha bi anlamlı olur ama benim becerim olmadığından işin ehline bırakıyorum

keşke herkes bizim gibi heyecanla aşkla böyle bekleyebilse mutlu olmak mutlu etmek adına çaba gösterebilse ama genel olarak o ince düşünce yok sanırım

Alakası yok,sadece insanların yaşantıları farklı.

Askerlik konusunda böyle düşünüyoruz diye ince düşünceli değiller diyemezsiniz.

Yapmacık değilde konun ne olduguna dıkkat ediilip yazılanlarıın ıcındekıler ıyıce okunup cevap verilse bu kadar geyık sohbetınız oluşmaz Bence artık uzatmassan iyi olcak İYİ akşamlar.

aaaaa sende yaptıgın iş mi ? niye beğeniceği cevaplarr verrmiyosun ki? olmadı şimdi yanii :)

Yok bu kez güller dök dedim işte beğenmiştir artık herhalde cevabımı.

Her güne özel bir anlam yükleyip bir de bunu normalize eden bizler, bir de herhangi bir eleştiri kabul etmiyoruz ya. İşte o canımı sıkıyor benim.

Alakası yok,sadece insanların yaşantıları farklı.

Askerlik konusunda böyle düşünüyoruz diye ince düşünceli değiller diyemezsiniz.

evet yaşantılar çok farklı herkesin yaşadığı ilişki farklı ben bunu incelik olarak görüyorum bu konuda başka konularda kimseyi eleştiremem zaten kimse eleştiremez

sınırdada yapan asker istanbuldada yapan asker pek bişey değişmiyor ki biz bekleyen tarafız bizim karsımızdaki erkeklerin demekki burunlarının sürtünmesi gerekmiyor o yüzden sıcak catısmaya gitmedi diye kutlama yapmayacağımız anlamına gelmiyor.Onun psikolojisi iyiyse bizler iyiyiz mutluyuz değil 6 ay seneler olsa yine pışpışlarız bıkmadan usanmadan.O yüzden varsa fikriniz duymak isteriz

Neyse ben kaçayım,arama motoruna kişiye özel hediyeler yazarsanız güzel şeyler çıkıyor.

Haydi kolay gele...

Yazdım aşağıya,iyi pışpışlamalar.

Bazı cafe gibi yerlerde özel odalar var sevgililerin film izlemeleri için. Öyle bir cafeyle anlaşabilir ya da uygun bir ev varsa o ev de (arkadaşınızın vs) odanın içini süsleyebilir, öncesinde hazırlayabileceğiniz bir slayt, arkasından bir filmle hem özlem gidermiş olup hem de slaytla süpriz yapmış olabilirsiniz.. Ya da bu fikri daha da değiştirip şekillendirebilirsiniz durumunuza göre..:44:

amaaaan bize ne :)) istiosa boğaz köprüsnün üstüne hoşgeldin askerim yazsın bide havai fişek patlattımı ooooooo kimse unutamaz :))

özel birşey yapmak istediği için bu kadar dalgaya almaya gerek yok kızlar eğlence mi arıyorsunuz anlamadım ki fikri olan söyler olmayan söylemez bu kadar basit aslında olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…