Teskere Alan Askere Süpriz Fikirleri YARDIM ??

Bazı cafe gibi yerlerde özel odalar var sevgililerin film izlemeleri için. Öyle bir cafeyle anlaşabilir ya da uygun bir ev varsa o ev de (arkadaşınızın vs) odanın içini süsleyebilir, öncesinde hazırlayabileceğiniz bir slayt, arkasından bir filmle hem özlem gidermiş olup hem de slaytla süpriz yapmış olabilirsiniz.. Ya da bu fikri daha da değiştirip şekillendirebilirsiniz durumunuza göre..:44:
evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın için :16:

özel birşey yapmak istediği için bu kadar dalgaya almaya gerek yok kızlar eğlence mi arıyorsunuz anlamadım ki fikri olan söyler olmayan söylemez bu kadar basit aslında olay
gercekten yaa kimin zoruna ne gitti anlamadım acaba kaynana görümce elti konusu değil diyemi böyle oldu :9: :9: :9:

Bana göre değil ama aklıma şimdi geldi.Sitenin arama bolumunde gelişmiş arama kısmına gelin ve hediye yada süpriz yazın.En azından sitede şu zamana kadar acılmış suprızlerle ilgili acılmıs paylasılmıs baslıkları bulabılırsınız.Pek bana göre değil ama belki begeneceğiniz seyler cıkar:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=680672&page=31&highlight=hediye

Allah allah millete eğlence çıkmış heralde hem kendi üslubunuza dikkat etmiyorsunuz hemde birisi aynı şekilde cevap verince beğenmiyorsunuz size çok basit gelen şeyler başkaları için çok önemli olabilir dalga geçilecek bir durum mu var burda ayrıca isteyen bunu şölene de çevirir haketmiş sonuçta.

Ben burun buruna cekildigimiz bi fotografi biraz photoshopla arka fonu siyah yapip, film efekti verdim ve kanvas tablo yaptirdim. Ters bir sekilde hediye paketi yapip, arkasina da bir daha benden ancak bu kadar uzak olabilirsin diye yazdim.

Merhaba kızlar Askerim Nisanda askerlıgı bıttırıp gelıcek inşallah ve yavaştan süpriiz boyle guzel ne yapsam dıye dusunuyorum ama bulamıyorum fikir verirseniz çook sevinirim , yaptıgınız orjınaal fıkırlerii de duymak ısterim :16: Ayrıca Kutu ıcıne çikolata koymak oskar ödüllü vermek gibi şeyler değilde .. Daha şirinn bişiyler düşünuyorum. Sarılmaak yanında olmaak en buyuk şeey ona ve bize ama bende ona süpriz yapmak ıstıyorumm :16::16::16: Geldiginde başbaşa bi askerden donuş hatıramız olsunn diye :17::17: Şimdiden herkese teşekkürler :46::49:

merhaba:3:
yerinde olsaydım yapcaklarımı sıralıyım canım :)
onu almaya giderdim ama haber vermezdim neyle dönücekse koltuk numarasına kadar ögrenir yanındaki yere otururdum:1:
yada gelir gelmez onu kolundan tuttuğum gibi spa ya götürürdüm çiftlere özel fırsat paketleri var öyle pahalıda değil fırsat sitelerinde bulursun mutlaka ayların yorgunluğunu ikimizde bi güzel üstümüzden atardık:32: sonra ordan çıkardık odalı cafelerden birine yada güzel bi restoranda yemeğe:21:
son olarakda ev halkından kimle aram iyiyse aldığım küçük hediyeyi odasına bırakmasını rica ederdim:1:

evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın için :16:

Rica ederim, mutluluklar :16:

Albüm şeklinde şık bir defter alırdım,tanıştığımız günden itibaren yaşadığımız güzel anlarımızı ve duygularımızı ifade ederdim.
Hatıra olabilecek resim,sinama bileti,restoran fişi vb objelerle yada çizerek ,yazarak hatıra albümü oluştururdum.
:3:

Back