merakla bekliyorum cevapları
slm kızlar uzun süredir bende düşünüyorum ama şimdiye kadar orjinal bir fikir gelmedi aklıma.sürpriz yapan ya da aklında güzel fikirleri olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun oluruz.
ben sevgili kitabını tavsiye edebilirim çok şirin bir hediye olacaktır tamamen kendinize özel hazırlıyorsunuz , bende sevgilime yapmıştım çok beğenmişti
onun dışında emeğinizle yapabileceğiniz sevgili kurabiyeleri olabilir
Neden karşılaşmaları şölene çevirmek ister ki insanlar.
Orkestra falan götüremeyeceğine göre ya da bilbordlara ilan veremeyeceğine göre. Normal bir karşılaşmadan sonra güzel bir gün geçirmek kafi olmaz mı?
Merhaba kızlar Askerim Nisanda askerlıgı bıttırıp gelıcek inşallah ve yavaştan süpriiz boyle guzel ne yapsam dıye dusunuyorum ama bulamıyorum fikir verirseniz çook sevinirim , yaptıgınız orjınaal fıkırlerii de duymak ısterimAyrıca Kutu ıcıne çikolata koymak oskar ödüllü vermek gibi şeyler değilde .. Daha şirinn bişiyler düşünuyorum. Sarılmaak yanında olmaak en buyuk şeey ona ve bize ama bende ona süpriz yapmak ıstıyorumm Geldiginde başbaşa bi askerden donuş hatıramız olsunn diye Şimdiden herkese teşekkürler
Herkessin sevgilisine özeel bişeyler yapma ihtiyacında olmak yda askerden geldıgımdede boyle guzeel bı anımız vardıı demek varken neden rutiin şekilde hoşgeldnn hb hadı bakalım o zaman dıyelım ki askerde kalkıp süprizler sevgilisine yapıyorken o asker neden oda özel süprzler görmesn ? Zaten guzel bırgne ek olsun dıe dusundgm orjınal fıkır arıyorum .
Merhaba kızlar Askerim Nisanda askerlıgı bıttırıp gelıcek inşallah ve yavaştan süpriiz boyle guzel ne yapsam dıye dusunuyorum ama bulamıyorum fikir verirseniz çook sevinirim , yaptıgınız orjınaal fıkırlerii de duymak ısterimAyrıca Kutu ıcıne çikolata koymak oskar ödüllü vermek gibi şeyler değilde .. Daha şirinn bişiyler düşünuyorum. Sarılmaak yanında olmaak en buyuk şeey ona ve bize ama bende ona süpriz yapmak ıstıyorumm Geldiginde başbaşa bi askerden donuş hatıramız olsunn diye Şimdiden herkese teşekkürler
Ee millet ne yapıyormuş askerden gelen sevgilisine?
Yani ben düşündüm de ne yapabilirim diye..
Zaten birbirimizi görmeyeli baya uzun bir zaman olmuş.
O an hediyeler, sürprizler vs çok basit kalır. uzun bir kucaklaşma falan zaten yeteri kadar doldurur ortamı.
Ortak arkadaşlarınız varsa, onun haberi olmadan herkesi toplayablirsin hatta anne babasyla görüşüyorsan güzel bir yemek ya da pastane toplantısı gibi bir şey hazırlayablirsin. Yoksa kurabiye, el örgüsü bir şeyler, oskar ödülü bana çok çocuksu geliyor.
Teskere tarihini ailesine bi iki gün geç söylesin bişey bulun sonra yanınıza geldiği gbi basın gidin ağvada çok güzel butik oteller var şömineli falan şahaneee sabah kahvaltınızı edersiniz öglen gezersiniz akşam şömine başında yemeğnizi yersiniz hemde özlem giderirsiniz :)
Bnde sevgilime askerdeyken bi kutu yollamıştım içi full abur cubur dolu bide mektup koymuştum içine :) çürük alıp gelmişti bu yüzden yazıp izmire yolladıgım mektubu gelince yanımda okumuştu :) ucakta bile açıp okumamış zeki :)
Valla inanır mısın askerden gelen sevgilisine öyle seyler yapıyolar ki.. :) ama orjınalliği kalmadı ne yazıkkı yaptıklarınınılk konuyu açarken yazdıgım gıbı evet sarılmaak etmeek ztn olcaak ama ben bu askerlıgı bıttırkende gzll bı hatıra kalsın dıe ınce dusuncelere girdim fikrin ıcın sağol :) Bencede oskarmış vs banada cocuksu gelıo asla yapmam
başkaları yapıyor diye orjinalliği gitmiyor tabiki ama bende bir asker yareni olarak daha değişik fikirler bekliyorum bunlar klasik olarak yıllardır cogu insanın uyguladığı veya uygulamayı düşündüğü seyler zaten birine fikir almak için bu konuyu açtıgında ilk aktarılan süprizler böyle oluyor bizler sanırım aşkımızı ilk günlerdeki heyecanla yasadığımız için ve onlar askerdeyken bile bizi düşünüp bizlere oralardan süpriz yapıp bizi sasırtabildikleri için bizde kavusma günümüzün antin kuntin geçmesini istiyoruz sanırım :26: :26: :26:Sende onların yaptıklarını yap.Sonucta biri yaptı diye orjınallığinimi kaybedecek? Maksat sizin için ozel olması sizin için orjınal olması değil mi ? Alınma kusura da bakma ama bende asker bekledim.An be an burda yaşadık tamamda iyice bir yarenler arası yarış haline gelmiş bu.Madem süpriz yapacaksın nerde yapıyorsa askerlıgını oraya git al gel.Bundan ala süpriz yok bilesin.İlla antin kuntin şeylere gerek yok .He hala istiyorsan bak bu var.Belki ultra süprizci asker sevgilileri yapmıştır ben bilmiyorumdur yap bir tribün pankartı artık üzerine ne yazacaksan karsıladıgın ılk an 2 arkadasında tutsunlar ya da bıyere asarsın...Tribüncüler nasıl evlenme teklıfı edıyorsa(ki orjınallıgı baya bir sure gitti 7-8 sene civarı) sende yapabilirsin.İstersen pankart için irtibata geçirebilirim.Haydii kolay gelee.
Sende onların yaptıklarını yap.Sonucta biri yaptı diye orjınallığinimi kaybedecek? Maksat sizin için ozel olması sizin için orjınal olması değil mi ? Alınma kusura da bakma ama bende asker bekledim.An be an burda yaşadık tamamda iyice bir yarenler arası yarış haline gelmiş bu.Madem süpriz yapacaksın nerde yapıyorsa askerlıgını oraya git al gel.Bundan ala süpriz yok bilesin.İlla antin kuntin şeylere gerek yok .He hala istiyorsan bak bu var.Belki ultra süprizci asker sevgilileri yapmıştır ben bilmiyorumdur yap bir tribün pankartı artık üzerine ne yazacaksan karsıladıgın ılk an 2 arkadasında tutsunlar ya da bıyere asarsın...Tribüncüler nasıl evlenme teklıfı edıyorsa(ki orjınallıgı baya bir sure gitti 7-8 sene civarı) sende yapabilirsin.İstersen pankart için irtibata geçirebilirim.Haydii kolay gelee.
Nasıl bir sevgililik geçirdiğinizi,samimiyetinizi bilemem tabi ama ;
Küçük,şirin butik bir otelde bir haftasonu ayarlayın. Cumartesi gidip pazar dönmeli gibi..
Hem bahar havasında güzel olur hem romantik olur.
Ben öyle yapardım
Güzel dantelli bir gecelik en iyi hediye bence .
Senin üzerinde olursa birde .
başkaları yapıyor diye orjinalliği gitmiyor tabiki ama bende bir asker yareni olarak daha değişik fikirler bekliyorum bunlar klasik olarak yıllardır cogu insanın uyguladığı veya uygulamayı düşündüğü seyler zaten birine fikir almak için bu konuyu açtıgında ilk aktarılan süprizler böyle oluyor bizler sanırım aşkımızı ilk günlerdeki heyecanla yasadığımız için ve onlar askerdeyken bile bizi düşünüp bizlere oralardan süpriz yapıp bizi sasırtabildikleri için bizde kavusma günümüzün antin kuntin geçmesini istiyoruz sanırım :26: :26: :26:
başkaları yapıyor diye orjinalliği gitmiyor tabiki ama bende bir asker yareni olarak daha değişik fikirler bekliyorum bunlar klasik olarak yıllardır cogu insanın uyguladığı veya uygulamayı düşündüğü seyler zaten birine fikir almak için bu konuyu açtıgında ilk aktarılan süprizler böyle oluyor bizler sanırım aşkımızı ilk günlerdeki heyecanla yasadığımız için ve onlar askerdeyken bile bizi düşünüp bizlere oralardan süpriz yapıp bizi sasırtabildikleri için bizde kavusma günümüzün antin kuntin geçmesini istiyoruz sanırım :26: :26: :26:
Bizler sizler diye kategorize etmek ne kadar doğru ? Sizler ilk günkü gibi yaşarken bizler son kullanım tarihine yakın mı yaşadık diye bir cevap çıkar ortaya.O yüzden işin o kısmına girmeyelim.Ne güzel tabiki yaşayabilirsiniz o günü bıcır bıcır süprizlerle :) Bakın fikir dahi verdim.Yardımcı da olurum dedim zaten.Bahsetmek istediğim farklı bir durumdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?