Teskere Alan Askere Süpriz Fikirleri YARDIM ??

evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın için

özel birşey yapmak istediği için bu kadar dalgaya almaya gerek yok kızlar eğlence mi arıyorsunuz anlamadım ki fikri olan söyler olmayan söylemez bu kadar basit aslında olay
gercekten yaa kimin zoruna ne gitti anlamadım acaba kaynana görümce elti konusu değil diyemi böyle oldu

Bana göre değil ama aklıma şimdi geldi.Sitenin arama bolumunde gelişmiş arama kısmına gelin ve hediye yada süpriz yazın.En azından sitede şu zamana kadar acılmış suprızlerle ilgili acılmıs paylasılmıs baslıkları bulabılırsınız.Pek bana göre değil ama belki begeneceğiniz seyler cıkar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=680672&page=31&highlight=hediye

Allah allah millete eğlence çıkmış heralde hem kendi üslubunuza dikkat etmiyorsunuz hemde birisi aynı şekilde cevap verince beğenmiyorsunuz size çok basit gelen şeyler başkaları için çok önemli olabilir dalga geçilecek bir durum mu var burda ayrıca isteyen bunu şölene de çevirir haketmiş sonuçta.

Ben burun buruna cekildigimiz bi fotografi biraz photoshopla arka fonu siyah yapip, film efekti verdim ve kanvas tablo yaptirdim. Ters bir sekilde hediye paketi yapip, arkasina da bir daha benden ancak bu kadar uzak olabilirsin diye yazdim.

merhaba
yerinde olsaydım yapcaklarımı sıralıyım canım :)
onu almaya giderdim ama haber vermezdim neyle dönücekse koltuk numarasına kadar ögrenir yanındaki yere otururdum
yada gelir gelmez onu kolundan tuttuğum gibi spa ya götürürdüm çiftlere özel fırsat paketleri var öyle pahalıda değil fırsat sitelerinde bulursun mutlaka ayların yorgunluğunu ikimizde bi güzel üstümüzden atardık sonra ordan çıkardık odalı cafelerden birine yada güzel bi restoranda yemeğe
son olarakda ev halkından kimle aram iyiyse aldığım küçük hediyeyi odasına bırakmasını rica ederdim

evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın için

Rica ederim, mutluluklar

Albüm şeklinde şık bir defter alırdım,tanıştığımız günden itibaren yaşadığımız güzel anlarımızı ve duygularımızı ifade ederdim.
Hatıra olabilecek resim,sinama bileti,restoran fişi vb objelerle yada çizerek ,yazarak hatıra albümü oluştururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…