- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın içinBazı cafe gibi yerlerde özel odalar var sevgililerin film izlemeleri için. Öyle bir cafeyle anlaşabilir ya da uygun bir ev varsa o ev de (arkadaşınızın vs) odanın içini süsleyebilir, öncesinde hazırlayabileceğiniz bir slayt, arkasından bir filmle hem özlem gidermiş olup hem de slaytla süpriz yapmış olabilirsiniz.. Ya da bu fikri daha da değiştirip şekillendirebilirsiniz durumunuza göre..:44:
gercekten yaa kimin zoruna ne gitti anlamadım acaba kaynana görümce elti konusu değil diyemi böyle olduözel birşey yapmak istediği için bu kadar dalgaya almaya gerek yok kızlar eğlence mi arıyorsunuz anlamadım ki fikri olan söyler olmayan söylemez bu kadar basit aslında olay
gercekten yaa kimin zoruna ne gitti anlamadım acaba kaynana görümce elti konusu değil diyemi böyle oldu
Merhaba kızlar Askerim Nisanda askerlıgı bıttırıp gelıcek inşallah ve yavaştan süpriiz boyle guzel ne yapsam dıye dusunuyorum ama bulamıyorum fikir verirseniz çook sevinirim , yaptıgınız orjınaal fıkırlerii de duymak ısterimAyrıca Kutu ıcıne çikolata koymak oskar ödüllü vermek gibi şeyler değilde .. Daha şirinn bişiyler düşünuyorum. Sarılmaak yanında olmaak en buyuk şeey ona ve bize ama bende ona süpriz yapmak ıstıyorumm Geldiginde başbaşa bi askerden donuş hatıramız olsunn diye Şimdiden herkese teşekkürler
evett bu aklıma geldi cokta güzel olur hatta pasta falan da yaptırırım dedim cepte böyle bir plan duruyor konu sahibide beğenecektir :107: :107: cok teşekkürler güzel fikrin ve farklı cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?