- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
bizler dediğim çiftler kategorisine,sıradanlıktan uzak,sürekli yeni ve farklı bişeyler düşünüp sevdiğini mutlu etmeye calısan,küçücük bir detayı bile kacırmak istemeyen yani sadece durdugu yerde ben asker bekliyorum demeyenler,geldiği zaman sadece boynuna sarılıp aa hoşgeldin hadi cafeye gidelim gibi seyler söylemeyecek olan ciftler giriyor o yüzden bizler birbirimizin dilinden anlıyoruz kimseyi eleştirmek garipsemek değil niyetim herkes kendi tarzına uygun yasar ilişkisini bizim de tarzımız bu :107: :107: teşekkür ederim ayrıca inşallah geldikleri günü ömrümüz boyunca unutulmayacak mutlu bir anı olarak kalacak sekilde yaşarız :107: :107:Bizler sizler diye kategorize etmek ne kadar doğru ? Sizler ilk günkü gibi yaşarken bizler son kullanım tarihine yakın mı yaşadık diye bir cevap çıkar ortaya.O yüzden işin o kısmına girmeyelim.Ne güzel tabiki yaşayabilirsiniz o günü bıcır bıcır süprizlerle :) Bakın fikir dahi verdim.Yardımcı da olurum dedim zaten.Bahsetmek istediğim farklı bir durumdu.
Sarıl yeter kasma bu kadar.
Tabi bu benim fikrim.
Nasıl bir sevgililik geçirdiğinizi,samimiyetinizi bilemem tabi ama ;
Küçük,şirin butik bir otelde bir haftasonu ayarlayın. Cumartesi gidip pazar dönmeli gibi..
Hem bahar havasında güzel olur hem romantik olur.
Ben öyle yapardım
bizler dediğim çiftler kategorisine,sıradanlıktan uzak,sürekli yeni ve farklı bişeyler düşünüp sevdiğini mutlu etmeye calısan,küçücük bir detayı bile kacırmak istemeyen yani sadece durdugu yerde ben asker bekliyorum demeyenler,geldiği zaman sadece boynuna sarılıp aa hoşgeldin hadi cafeye gidelim gibi seyler söylemeyecek olan ciftler giriyor o yüzden bizler birbirimizin dilinden anlıyoruz kimseyi eleştirmek garipsemek değil niyetim herkes kendi tarzına uygun yasar ilişkisini bizim de tarzımız bu :107: :107: teşekkür ederim ayrıca inşallah geldikleri günü ömrümüz boyunca unutulmayacak mutlu bir anı olarak kalacak sekilde yaşarız :107: :107:
:) yazın tatile gidicez inşallah.. Bakalım artık başka fıkırler gelıcekmı fıkır ıcın teşekkurler sende tez zamanda askerine kavuşursun ıns
O zaten olucak bişi Bide erkeklere Odun diye bakılır türk toplumunda :) Teşekkürler fikrin için .
bizler dediğim çiftler kategorisine,sıradanlıktan uzak,sürekli yeni ve farklı bişeyler düşünüp sevdiğini mutlu etmeye calısan,küçücük bir detayı bile kacırmak istemeyen yani sadece durdugu yerde ben asker bekliyorum demeyenler,geldiği zaman sadece boynuna sarılıp aa hoşgeldin hadi cafeye gidelim gibi seyler söylemeyecek olan ciftler giriyor o yüzden bizler birbirimizin dilinden anlıyoruz kimseyi eleştirmek garipsemek değil niyetim herkes kendi tarzına uygun yasar ilişkisini bizim de tarzımız bu :107: :107: teşekkür ederim ayrıca inşallah geldikleri günü ömrümüz boyunca unutulmayacak mutlu bir anı olarak kalacak sekilde yaşarız :107: :107:
Güzel dantelli bir gecelik en iyi hediye bence .
Senin üzerinde olursa birde .
benmki çürük aldı yazdım yaçooooktan kavuştuk yani sagol bak aklıma ne geldi tezkere aldıgı gün askeriyeye git kapıdan cıkınca ilk seni görsün çoooook büyük süpriz olur orda seni görmesi uçağada binmeyin dönerken otobüsle dönün omuz omuza uyursunuz
Ne biçim bir karşılık bu anlamadım? Ben fikir verdim sen bana odun dedin.
Bence terbiyeli olmakta fayda var. Fikrimi beğenmeyebilirsin ama odun diyemezsin.
Bende mıç mıç sürpriz sevmiyor olabilirim değil mi? Herkesin kendi fikri romantik arkadaşım.
ahhhhh siz bbu kadr ayrıntısına kadar düşünürken sevgilileriniz inşallah bnm ki gbi öküzcük degildiryoksa sıradanlıktan uzaklaşıcam diye delirirsiniz romantik olmak iyidir karşındakide öyleyse tabi :)
cnm bnmkide romantik öküz diyelimahhhhh siz bbu kadr ayrıntısına kadar düşünürken sevgilileriniz inşallah bnm ki gbi öküzcük degildiryoksa sıradanlıktan uzaklaşıcam diye delirirsiniz romantik olmak iyidir karşındakide öyleyse tabi :)
oraya dıkkt etmemısım oda olabilir tabı fıkrın ıcın sagol
arkadaşım senınkı fıkır vermek değil bellıkı zaten ılk yazdıgımı okuduysan sarılmak etmek olucak onlrdaa buyk bişi ama ben yanında özel anı kalcak bı sprz dusunuyorum dedim .. Sarılmak turunu belırttıgım halde sarıl kasmaya gerek yok dıyorsan burada asıl bnm actıgım konum ve sorumla tınlamaz nitelikte cevap verırsen genelleme adı altında cevap veririm kusura bakma evet fıkrımdede aynı dusunuyorum turk toplumunda erkeklere odun derler ama genellemeye bakınca bunu gorebılıyoruz saygısız bi yorum olmuş bende senın tabırınlee sana cvp verdım hepsı bu arkadaşım iyi akşamlar.
Zaten karşımızdakı sevgılılerimizz öküzcük olmadıkları ve hakettikleri için sevdiceklerimize süpriz yapmak ıstıyoruz onların bıze yaptıkları gibi anma konu buyudu yahuu :) bizim konu farklı genel anlamda konuştugmz burada frklı :))
cok teşekkür ederim sağol :107: :107:O acıdan evet belkıde yaklasım tarz farkı.Siz birbirinizi anlıyorsunuz yoksa bana garip geliyor biraz.Umarım aklınıza yatan bir süpriz bulursunuz.Benim için süpriz gidip sevgilimi karşılamaktı mesela ve doğudaydı.Sanırım süpriz konusunda anca bu kadarını yapabılırdım :) Kavusmanız dileğiyle
cnm bnmkide romantik öküz diyelimaskerdeyken bile bişeyler için cabalıyor ve basarıyorda benim elimden cok sey gelmiyor oradayken cünkü kıbrısta kargo yollamak bile sıkıntı olabiliyor o yüzden geldiği gün çok önemli ve anlamlı olmalı
Valla sen ne yapabilirim diye sormuşsun bende bence bir şey yapma kasma demişim. Ben buradaki fikir soran arkadaşlara gerçek hayattaki arkadaşlarıma yardımcı olur gibi olmaya çalışıyorum. Farzediyorum ki reelden bir arkadaşım bana sordu ne sürpriz yapayım diye bende kasma bu kadar sarıl yeter dedim gibi anladın? Ama sen buradan bunu nasıl çıkarmışsın bravo doğrusu.Ayrıca erkeklere odun ben demiyorum :44: , başkaları diyorsa bilemem başkaları adına da yorum yapamam sen gibi. Sende bana odun diyemezsin o yüzden. Hadi kolay gelsin.
Ben senin realdeki bi arkadaşın değilim ve nasıl anlamda ne ima çıkardıgını anlıyamam ayrıca konuyu açarkende yazımda belırttıgm halde aynı şeyıı bana tekrarlıyorsun kusura bakma bu sonucu cıkarıyorum . ben genel ıtıbarıyle yaklaşımdan dolayı dusuncemı paylaştım ne goruyorsam sadece onu soyledımHadi sanada kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?