- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
bizler dediğim çiftler kategorisine,sıradanlıktan uzak,sürekli yeni ve farklı bişeyler düşünüp sevdiğini mutlu etmeye calısan,küçücük bir detayı bile kacırmak istemeyen yani sadece durdugu yerde ben asker bekliyorum demeyenler,geldiği zaman sadece boynuna sarılıp aa hoşgeldin hadi cafeye gidelim gibi seyler söylemeyecek olan ciftler giriyor o yüzden bizler birbirimizin dilinden anlıyoruz kimseyi eleştirmek garipsemek değil niyetim herkes kendi tarzına uygun yasar ilişkisini bizim de tarzımız bu :107: :107: teşekkür ederim ayrıca inşallah geldikleri günü ömrümüz boyunca unutulmayacak mutlu bir anı olarak kalacak sekilde yaşarız :107: :107:Bizler sizler diye kategorize etmek ne kadar doğru ? Sizler ilk günkü gibi yaşarken bizler son kullanım tarihine yakın mı yaşadık diye bir cevap çıkar ortaya.O yüzden işin o kısmına girmeyelim.Ne güzel tabiki yaşayabilirsiniz o günü bıcır bıcır süprizlerle :) Bakın fikir dahi verdim.Yardımcı da olurum dedim zaten.Bahsetmek istediğim farklı bir durumdu.