• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ALLAH patrona patronda bizeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

casperyim ben iyiyim hatta bomba gibiyimhihoyyyt fabrikanın bahçesinde şöyle iki üç tur koşasım varrkaydirigubbakcemile4

ay bilmiyorum arada bi geliyolar bana böyle :((
Nişan stresi falan var, bişeyler yolunda gitmeyecek diye endişelerim var, kafam karmançorman grip rüyalar görüyorum :((

ben iiyim valla aşkım geliyo bugün

hadi gözün aydn canmm

ALLAH patrona patronda bizeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

casperyim ben iyiyim hatta bomba gibiyimhihoyyyt fabrikanın bahçesinde şöyle iki üç tur koşasım varrkaydirigubbakcemile4

aminn canmm aminn :))) hehe hadi sen koş da gel biz bekliyoz burda :))

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar...
Bende iyi değilim yaa :((

cimcime noldu yaa boşver rahat ol bu güzel günleri stresle geçirmee bi daha tekrarı olmucak çünküü

ay bilmiyorum arada bi geliyolar bana böyle :((
Nişan stresi falan var, bişeyler yolunda gitmeyecek diye endişelerim var, kafam karmançorman grip rüyalar görüyorum :((

cimcimecim aynı telaş bende de var garip rüyalar desen uykularımın düşmanı zaten gayet normal bi dönemden geçiyosun canım önemli olan bu dönemi en rahat şekilde geçirmek relax ol yani yoksa çok yorgun düşersin hem bedenen hem ruhen kafan zaten yorgun o yüzden ben diyorumki hayat güzel eğlen çoş ne alakaysa işteaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Back
X