• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sulugözüm bizi iki kardeşe istediler.. elti olma durumu vardııkaydirigubbakcemile3
ablamm dedii okadarda uzun boyluu değill.. ömür boyu dip dibeesempatiksalakcinni
ama inşallah evlendiğimizde yakın oluruzda sık sık gidip gelebilirzz.. şehir dışına filan zaten aslaa göndermem onu kendimde gitmemm:gitme:

ay bak ben onu yapamazdım haaa kardeşimle elti olcam bide aboooo uzak dursun yaaa çok korkunç bi durum

sulugözüm bizi iki kardeşe istediler.. elti olma durumu vardııkaydirigubbakcemile3
ablamm dedii okadarda uzun boyluu değill.. ömür boyu dip dibeesempatiksalakcinni
ama inşallah evlendiğimizde yakın oluruzda sık sık gidip gelebilirzz.. şehir dışına filan zaten aslaa göndermem onu kendimde gitmemm:gitme:

sempatiksalakcinni anamm hem ablan hem eltin :))) çok komik olur ya :))) hem bacanağı hem kardeşi lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

[

ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemi :( günlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:[/QUOTE]

caspryim boşuna dememişlerr hem giderim hem ağlarım :sinifsinif:

birde bizim ev kalabalık abimin çocukları yiğenler filann.. evlendiğimde hepten bir yalnızlık olcak kalabalığa sese gürültüye alışmışımmakannehir

[

ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemi :( günlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:

birde bizim ev kalabalık abimin çocukları yiğenler filann.. evlendiğimde hepten bir yalnızlık olcak kalabalığa sese gürültüye alışmışımmakannehir[/QUOTE]

nolcek yaparsın sende bi çocuuk talya olmazmı heeaklinialirimsmileaklinialirimsmile

sempatiksalakcinni anamm hem ablan hem eltin :))) çok komik olur ya :))) hem bacanağı hem kardeşi lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hahayy birde çocukları düşünün ne diycek.. ablama teyzemi yengemii.. ayyy psikolojileri bozulurdu yavrucaklarınnkaydirigubbakcemile3

ay bak ben onu yapamazdım haaa kardeşimle elti olcam bide aboooo uzak dursun yaaa çok korkunç bi durum

sulugözüm ablamda ilk duyduğunda öyle dedii.. aklinialirimsmile ben aslında olabilir diye düşündümm.. sonuçta tanımadığın biriyle olcağına ablanla diye..:hulya: ohhhh işimede gelirdi valla.temizliğe yardım yemeğe yardım misafirim gelince yardımmsempatiksalakcinni

[

ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemi :( günlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:

birde bizim ev kalabalık abimin çocukları yiğenler filann.. evlendiğimde hepten bir yalnızlık olcak kalabalığa sese gürültüye alışmışımmakannehir[/QUOTE]

aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine

nolcek yaparsın sende bi çocuuk talya olmazmı heeaklinialirimsmileaklinialirimsmile[/QUOTE]

kıss zaten gittiğim gibi yapmam şarttkaydirigubbakcemile3 çocuk zamanı geçiyorr.. benimki 31 olcak nisanda.. biz evlenene annemi razı edene kadar 35 desekohaoldumsmile anaaaaaaaammmm millet dede olcakken benimkii baba olcakkkafamçokkarıştı

[aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine[/QUOTE]

CASPERY yakınmısınız peki şimdii gidip gelme durumun nasıll.. CADIARZU

nolcek yaparsın sende bi çocuuk talya olmazmı heeaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kıss zaten gittiğim gibi yapmam şarttkaydirigubbakcemile3 çocuk zamanı geçiyorr.. benimki 31 olcak nisanda.. biz evlenene annemi razı edene kadar 35 desekohaoldumsmile anaaaaaaaammmm millet dede olcakken benimkii baba olcakkkafamçokkarıştı[/QUOTE]

evlendikten sonra çalışmayacaksan yap bebişini büyüt canm :))) benm komşum var 16 yaşnda daha bu ay doğm yapcak galiba :)))))

talya o zamn hiç kaçarın yok snn yaaa baksan kocayı kocatmışsın

valla ben bşeyy yapmadımm mafoldumben geldiğinde yaşlıydıısempatiksalakcinni bazen oda diyorr benim yaşım geçiyor evlenelim biran önce.. diyom bana geldiğinde çok gençtinde benmi yaşlandırdım seniilülülülülülülülülülülülü gıcık oluyor böyle deidğimdeekötükedihüso

[aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine

CASPERY yakınmısınız peki şimdii gidip gelme durumun nasıll.. CADIARZU[/QUOTE]

canm otobüsle 1,5 saati buluo arabamz olmadığı için ama 2 haftaya bi görüşüyoz bi aksilik olmazsa hergün annemle mutlaka telefonda konuşuyoruz geçen pazar bizdeydi annemler bu pazar görüşmeyiz herhal ama haftaya cuma dan gelecek galiba ev taşıcaz ya :)

kıss zaten gittiğim gibi yapmam şarttkaydirigubbakcemile3 çocuk zamanı geçiyorr.. benimki 31 olcak nisanda.. biz evlenene annemi razı edene kadar 35 desekohaoldumsmile anaaaaaaaammmm millet dede olcakken benimkii baba olcakkkafamçokkarıştı

evlendikten sonra çalışmayacaksan yap bebişini büyüt canm :))) benm komşum var 16 yaşnda daha bu ay doğm yapcak galiba :)))))[/QUOTE]

çalışırım canım yaa.. çalıştığımız yer yani bu fabrika zaten ablasının yeri.. hani rahatız.. doğum sürecinde filan izin verirlerse bir süre ara verir çalışırım tekrarr:hulya:

CASPERY yakınmısınız peki şimdii gidip gelme durumun nasıll.. CADIARZU

canm otobüsle 1,5 saati buluo arabamz olmadığı için ama 2 haftaya bi görüşüyoz bi aksilik olmazsa hergün annemle mutlaka telefonda konuşuyoruz geçen pazar bizdeydi annemler bu pazar görüşmeyiz herhal ama haftaya cuma dan gelecek galiba ev taşıcaz ya :)[/QUOTE]

1.5 saat uzak canım yaaakannehir ben bağırdığımda anne diye duyması lazımkaydirigubbakcemile3

[aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine

Ben evlendiğim an bebek yapmam lazım, ay çok fena oldum yaa :(( Ben İstanbul'dan İzmir'e gidicem orada nikah olacak sonra Allah ne verdiyese :(( Bazen gitme psikolojisine girince çok üzülüyorum, yepyeni bir hayat hiç bilmediğim yerler beni bekliyo :((

valla ben bşeyy yapmadımm mafoldumben geldiğinde yaşlıydıısempatiksalakcinni bazen oda diyorr benim yaşım geçiyor evlenelim biran önce.. diyom bana geldiğinde çok gençtinde benmi yaşlandırdım seniilülülülülülülülülülülülü gıcık oluyor böyle deidğimdeekötükedihüso

ay ben benimkinin 25 inde kocattım

Back
X