- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.741
qünaydın kızlar nasılsnızz
mrbb hoşgeldinn...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sulugözüm bizi iki kardeşe istediler.. elti olma durumu vardııkaydirigubbakcemile3
ablamm dedii okadarda uzun boyluu değill.. ömür boyu dip dibeesempatiksalakcinni
ama inşallah evlendiğimizde yakın oluruzda sık sık gidip gelebilirzz.. şehir dışına filan zaten aslaa göndermem onu kendimde gitmemm:gitme:
sulugözüm bizi iki kardeşe istediler.. elti olma durumu vardııkaydirigubbakcemile3
ablamm dedii okadarda uzun boyluu değill.. ömür boyu dip dibeesempatiksalakcinni
ama inşallah evlendiğimizde yakın oluruzda sık sık gidip gelebilirzz.. şehir dışına filan zaten aslaa göndermem onu kendimde gitmemm:gitme:
[
ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemigünlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:
sempatiksalakcinni anamm hem ablan hem eltin :))) çok komik olur ya :))) hem bacanağı hem kardeşi lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ay bak ben onu yapamazdım haaa kardeşimle elti olcam bide aboooo uzak dursun yaaa çok korkunç bi durum
[
ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemigünlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:
hahayy birde çocukları düşünün ne diycek.. ablama teyzemi yengemii.. ayyy psikolojileri bozulurdu yavrucaklarınnkaydirigubbakcemile3
anamm çok kötü bi durum çocukların psikolojisi 3 yaştan sonra giderdi :)))
siz başka kardeşler bulun ama aynı binada oturun :)))
nolcek yaparsın sende bi çocuuk talya olmazmı heeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
talya o zamn hiç kaçarın yok snn yaaa baksan kocayı kocatmışsın
[aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine
kıss zaten gittiğim gibi yapmam şarttkaydirigubbakcemile3 çocuk zamanı geçiyorr.. benimki 31 olcak nisanda.. biz evlenene annemi razı edene kadar 35 desekohaoldumsmile anaaaaaaaammmm millet dede olcakken benimkii baba olcakkkafamçokkarıştı
CASPERY yakınmısınız peki şimdii gidip gelme durumun nasıll.. CADIARZU
[aynen öyle oluo canm düğünümde evden çıkarken çok az ağladm saknleştrmeye çalştm kendimi annem babam üzülmesin die ama annem ben evdn çıkınca bayılmş falan :çok üzgünüm: ama düğün ertesi evde başlamştm ağlama nöbetlerine
valla ben bşeyy yapmadımm mafoldumben geldiğinde yaşlıydıısempatiksalakcinni bazen oda diyorr benim yaşım geçiyor evlenelim biran önce.. diyom bana geldiğinde çok gençtinde benmi yaşlandırdım seniilülülülülülülülülülülülü gıcık oluyor böyle deidğimdeekötükedihüso