• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Bugün dayımın 40'ı okutuluyor birazda onun üzüntüsü var, aradan 40 gün geçti :((
Ama hakikaten hayat için bu kadar strese hiç değmiyo, 3 günlük dünya kendimiz için hiç çabalamıyoruz, sadece o bu ne der derdindeyiz...

sulugözüm yok ne saçmalaması.. enişten aradıda onla konuştukaklinialirimsmile

cimcimem yaa böyle düşündükçe karışır herşey birbirine relaxx canımm.. valla bukadar gerilmeyle o günün bile nasıl geçtiğini anlamıycaksınn. her dakka aceba bişey çıkıcakmı diye düşünürsenn

casperyy yaa dün gece yatarken bile bir yarım saat deli gibi kahkaha attım.. en sonunda annem bağırdıda uyudum.. alt komşular gelcek diye.. kaydirigubbakcemile3

Bugün dayımın 40'ı okutuluyor birazda onun üzüntüsü var, aradan 40 gün geçti :((
Ama hakikaten hayat için bu kadar strese hiç değmiyo, 3 günlük dünya kendimiz için hiç çabalamıyoruz, sadece o bu ne der derdindeyiz...

tekrar başınız sağolsun cimcimem.. insan buruk olur tabi..5 dakka sonrasının garantisi yok..ölüm kaşla göz arasında derler hep çok doğru.. okadar yakınız..

Allah kabul etsin bitanem benmm Rabbm sabır versin..
ama sana bişi deim mi dayı konusunda bi yanım kırık çünkü senin dayın vefat etmiş en azından mezarını biliyorsun belki saçma gelecek sana öldü işte ötesi mi var diyeceksin ama benm dayım 8 aydr kayıp ve nerde olduğunu bile bilmiyoruz...

sulugözüm yok ne saçmalaması.. enişten aradıda onla konuştukaklinialirimsmile

cimcimem yaa böyle düşündükçe karışır herşey birbirine relaxx canımm.. valla bukadar gerilmeyle o günün bile nasıl geçtiğini anlamıycaksınn. her dakka aceba bişey çıkıcakmı diye düşünürsenn

casperyy yaa dün gece yatarken bile bir yarım saat deli gibi kahkaha attım.. en sonunda annem bağırdıda uyudum.. alt komşular gelcek diye.. kaydirigubbakcemile3

canmcmm enerji patlaması mı oldu ne :)))

kızlarr valla yok bir neden öyle saçma sapann şeyleree ağız dolusu kahkahalar attık ablamla... zaten ablamda kafayı yemiş durumda.. sınavı yarınn..ben aşktan oda dersten delirdiihihoyyyt

kızlarr valla yok bir neden öyle saçma sapann şeyleree ağız dolusu kahkahalar attık ablamla... zaten ablamda kafayı yemiş durumda.. sınavı yarınn..ben aşktan oda dersten delirdiihihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte ohh benm yerime de bol bol kahkaha atın delikafadulden

ama sana bişi deim mi dayı konusunda bi yanım kırık çünkü senin dayın vefat etmiş en azından mezarını biliyorsun belki saçma gelecek sana öldü işte ötesi mi var diyeceksin ama benm dayım 8 aydr kayıp ve nerde olduğunu bile bilmiyoruz...

casperyim yaa belirsizlik ölümdende kötüü.. allah yardımcınız olsunnn..:Saruboceq:

talya bende kardeşimle başlıyoz kahkaha atmaya annemler bağırıyo odalarından susun die biz hiç tınlamıyoz ama benim aşk başıma vurmuş zati kendimde değilimki

caspersy allah sabır versin cannım talya haklı belirsizlik ölümden de kötü ama umutlu olun inş bigün çıkar gelir

valla sulugözüm ablam benim tek arkadaşım diyebilirmm..çok zıt kutuplarız ama onsuzda nasıl yaparım diye düşünüyorumm..

kızlar siz nasıl ayrıldınız evlenirken kardeşlerinizden.. sankii ben onlarsız yapamam gibi geliyorr:gitme:

aynn talya bende kardeşmle öyleyim tartışırız sürekli ama o herzamn söyler sen olmasan ben napıcam geceleri kimle sohbet edicem die kim bnm arkamda destek olucak die

ay canım ne diyeyimki Allah sizinde onunda yardımcısı olsun

valla sulugözüm ablam benim tek arkadaşım diyebilirmm..çok zıt kutuplarız ama onsuzda nasıl yaparım diye düşünüyorumm..

kızlar siz nasıl ayrıldınız evlenirken kardeşlerinizden.. sankii ben onlarsız yapamam gibi geliyorr:gitme:

Valla ben ablamla çok iyi anlaşamıyorum yani bilmiyorum neden ama soğuğuz birbirimize, ama tabi ayrı kalınca hepsini çok özlüyorum. Şimdi kardeşim askerde onu çok özlüyorum aklım hep orada :((
Şimdi şehir dışına gidersem eminim çok üzülücem ama alışmayada çalışıcam artık ne yapabilirizki...

aynn talya bende kardeşmle öyleyim tartışırız sürekli ama o herzamn söyler sen olmasan ben napıcam geceleri kimle sohbet edicem die kim bnm arkamda destek olucak die

sulugözüm bizi iki kardeşe istediler.. elti olma durumu vardııkaydirigubbakcemile3
ablamm dedii okadarda uzun boyluu değill.. ömür boyu dip dibeesempatiksalakcinni
ama inşallah evlendiğimizde yakın oluruzda sık sık gidip gelebilirzz.. şehir dışına filan zaten aslaa göndermem onu kendimde gitmemm:gitme:

casperyim yaa belirsizlik ölümdende kötüü.. allah yardımcınız olsunnn..:Saruboceq:[/QUOTE]

amin canmm

caspersy allah sabır versin cannım talya haklı belirsizlik ölümden de kötü ama umutlu olun inş bigün çıkar gelir

amin canm inş..

ayy sorma talya yaa benm bi yakışıklım var 9 yaşındaa bebekken herşeyiyle ben ilgilendim desem yeridir okuldan gelir onun başına otururdum sözümün olduğu gün saatlerce ağlamştı Can'ım benmm bide 17 yaşnda erkek kardeşm var ona da zor oldu benmle konuşmamaya başlamştı sözden sonra düğünden sonra büyük olan kardeşim eşimi kabullenemedi Can'ım da evlenmemi :( günlerce okula gitmedi derste ağlamış sürekli bende her tel konuşmasndan sonra oturup bi güzel ağlıyordum :gitme:

Back
X