Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet cimcime baya uzakmıs ama orda da bi hayt var sonucda inşallh cabucak alısırsınn ve benmsersin tayin gibi falan bir durum mu yoksa sürekli ikametgah mı olcak orası canım ?

evett aynaaa çok hos ve dekoratif bi fikir bnde gecen bakrken içim gitmişdi :)

bana birşey demiyorr.. arabada ben bağırınca susuyor.. sinirinide arabadan çıkarıyor..

şimdii aradıı.. yarım saatlik işim var dedii sabah 8.30dan beri orda..enişteme söyleyemem bu sefer hepten masuzmu yapıyosun diye çıkışır cebimden ödiycem dedii:sinifsinif:

caspery ayna baktım bi kaçtane belki fikir olurr

2117.bmp

2119.bmp

2121.bmp

2129.bmp

evet cimcime baya uzakmıs ama orda da bi hayt var sonucda inşallh cabucak alısırsınn ve benmsersin tayin gibi falan bir durum mu yoksa sürekli ikametgah mı olcak orası canım ?

evett aynaaa çok hos ve dekoratif bi fikir bnde gecen bakrken içim gitmişdi :)

ayna nedense aklıma gelmemişti yatak odamız bol aynalı ama salonda hiç ayna yok konsolun üstüne 3 tane büyüklü küçüklü elips olarak kestirmeyi düşünüyorum olmassa bi oraya bide o dediğim yere yaparız :))

serpme olanlar daha hoşşş.. kimbilir ne çeşitleri vardırr daha.. ne şekillerii..

boydan boya bi takvim alan darsa bide cok kalabalık gösterir bence ya aynayla yada duvar sticerı yapabilirsin bencede canım bende de bi duvar var sticer yada ayna alıcam çocuk mağazalarından bi fırsat bulup başka yere bakamadıkkaydirigubbakcemile3

boydan boya bi takvim alan darsa bide cok kalabalık gösterir bence ya aynayla yada duvar sticerı yapabilirsin bencede canım bende de bi duvar var sticer yada ayna alıcam çocuk mağazalarından bi fırsat bulup başka yere bakamadıkkaydirigubbakcemile3

sticerlarda çok hoş duuruyor evdeee:hulya:

cimcimem uzakmış ya :( ayy ama herkes ben deil belki çok rahat alışırsın bozmayım ben moralini

Evet uzak, herkes öyle söylüyor :((

Canım şuan asker sözlüm askerden önce Van'da çalışıyordu, şimdide oradan çağırıyorlarmış ama kpss'yede girecek tayin olursa başka yerlerde olabilir, bu duruma şimdiden alıştırıyorum kendimi :(( Orada çok çevresi var hepsi senin gibi tanışınca alışırsın diyor, tek korkum buradaki yoğunluktan çıkıp orada boşluğa dişmek zamanla alışırım ama ilk zamanlar zor olacağı kesin...

yaaa ben talyanın göndermiş olduğu yaprak şekilli olana bayıldım bole holde hafif cıkıntılı bi yer olsa bu uygulama güzel olur die düşündümmm :)

kesinlikle talya bakalım bu pazar evde bizlik iş olmassa aşkımı alam gidelim büyük alışveriş merkezlerine oralarda buluruzz

ikeada çok güzel ve değişik modeller oluyor, sadece ayna değil herşey bulunabilir, bende bu yakınlarda çıkıcam, artık alışveriş zamanı :))

kesinlikle talya bakalım bu pazar evde bizlik iş olmassa aşkımı alam gidelim büyük alışveriş merkezlerine oralarda buluruzz

ne güzell yaa.. yeni ev için gidip böyle gezmek birşeyler olsun diye uğraşmakk mutlaka yuorucudur ama keyfide ayrıdırrboshayallersmile

ayy alalım evimiz cici cici görünsün zaten evim çok iç açıcı lila odam salonum kırmızılı kırmızılı her yerde minderlerim var :)))

Back
X