Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Yok canım daha almadık suanda evde bakım işleri var biraz onlar hallolsun bakmaya bakıcaz suanlık netden modelleri inceliyoruz :) ayyy çok yoğun bi tempo bizi beklıo sanırımm gelinliğede karar vermedim daha bir sürü ayrıntı üzüldüm kendimee yaa :)

hera gelinliği aldıktan sonra bizimle paylaşırsın artık fikir olsun bizede, tesettür gelinlik modelleri genelde aynı ben farklı ve cepkensiz istiyorum

ya bn nişanlıkda aynı sıkıntıyı yaşadım bolerosuz olsun istemişdim fakat emin önünde bir modaevine girdim bi gelinlik modeli beğendim süper ama straplez bnde model bozulmasın die bolerolu istedim cokda hos oldu cok güzel yorumlar aldım cnm o yuzden artık boleroyla tamamlayabilceğim acık gelinklerede bakıyorum:)

Yok canım daha almadık suanda evde bakım işleri var biraz onlar hallolsun bakmaya bakıcaz suanlık netden modelleri inceliyoruz :) ayyy çok yoğun bi tempo bizi beklıo sanırımm gelinliğede karar vermedim daha bir sürü ayrıntı üzüldüm kendimee yaa :)

ayyy ne üzülmesi canm yaa keşke ben baştan yaşasam o eşya faslını gelinlik faslını kına gecemizi düğünü nikahımızı ahh ahh

ya bn nişanlıkda aynı sıkıntıyı yaşadım bolerosuz olsun istemişdim fakat emin önünde bir modaevine girdim bi gelinlik modeli beğendim süper ama straplez bnde model bozulmasın die bolerolu istedim cokda hos oldu cok güzel yorumlar aldım cnm o yuzden artık boleroyla tamamlayabilceğim acık gelinklerede bakıyorum:)

ay keşke modeli görebilseydim, bende nişanlık alıcam temmuzda düşünüyoruz nişanı ama bolerosuz düşünüyordum, çok güzel duran bolerolu bulursam belki alırım

Evet caspersy haklısın aslında nişanda hazrlıklarında da diodum hemen olsa keske dıorum şimdi keske o gun gelseeeee :) düğünden sonrada dicem kesinnn :) siz balayına cıkdınz mı cıktıysanız nereyi tercih ettiniz ?

Evet caspersy haklısın aslında nişanda hazrlıklarında da diodum hemen olsa keske dıorum şimdi keske o gun gelseeeee :) düğünden sonrada dicem kesinnn :) siz balayına cıkdınz mı cıktıysanız nereyi tercih ettiniz ?

kesinlike diyeceksin canmm yok bitanem gitmekten vazgeçtik havalar bozar gibi olmuştu ama düğünden sonra hava bi güzelleşti ki o zaman da evden çıkmak istemedik evimizdeydik

bakalm benm gelinliğimi beğenceniz mi kızlar
alıntı yapmayın güzeller bakınca kaldırayımm

Son düzenleme:
Back
X