- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.721
cimcimem uzakmış ya
ayy ama herkes ben deil belki çok rahat alışırsın bozmayım ben moralini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cimcime baya uzakmıs ama orda da bi hayt var sonucda inşallh cabucak alısırsınn ve benmsersin tayin gibi falan bir durum mu yoksa sürekli ikametgah mı olcak orası canım ?
evett aynaaa çok hos ve dekoratif bi fikir bnde gecen bakrken içim gitmişdi :)
boydan boya bi takvim alan darsa bide cok kalabalık gösterir bence ya aynayla yada duvar sticerı yapabilirsin bencede canım bende de bi duvar var sticer yada ayna alıcam çocuk mağazalarından bi fırsat bulup başka yere bakamadıkkaydirigubbakcemile3
cimcimem uzakmış yaayy ama herkes ben deil belki çok rahat alışırsın bozmayım ben moralini
evet cimcime baya uzakmıs ama orda da bi hayt var sonucda inşallh cabucak alısırsınn ve benmsersin tayin gibi falan bir durum mu yoksa sürekli ikametgah mı olcak orası canım ?
Canım şuan asker sözlüm askerden önce Van'da çalışıyordu, şimdide oradan çağırıyorlarmış ama kpss'yede girecek tayin olursa başka yerlerde olabilir, bu duruma şimdiden alıştırıyorum kendimi( Orada çok çevresi var hepsi senin gibi tanışınca alışırsın diyor, tek korkum buradaki yoğunluktan çıkıp orada boşluğa dişmek zamanla alışırım ama ilk zamanlar zor olacağı kesin...
kesinlikle talya bakalım bu pazar evde bizlik iş olmassa aşkımı alam gidelim büyük alışveriş merkezlerine oralarda buluruzz