- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.421
inş. canım Allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o ewet canım zeyenp begüm adında cok tatlı bi meleğim var 7.5 aylık oldu
buda kendisi burda 4 aylıktı ama:)
eşarp şekli evet gerçekten hoş ben de beğeniyorum.
kişinin kendine saygısı için güzek giyinmesi ve bakımlı olmasına da evet ama evde durabildiği şekilde dışarı bu şekilde çıkmaya hayır diyorum üzülerek.
kadının güzelliği ziynetidir ve dışarı çıkarken namahremden sakınması gerekir.
bu tıpkı çok kıymetli bi mücevherini gözlerden sakınmak sadece hak edenle paylaşmaktır.
ha sakın yanlış anlama demek istediğim içten güzel olup dışarı kötü çıkmak değil dışarı çıkarken tesettürü sağlayan bir dış kıyafet giymek. bu bi pardesü olur bi ceket olur bi dökümlü kıyafet olur bilemem. işte bu kısımda kendi zevkini ve seçimini konuşturabilirsin ama tesettür malesef kişiden kişiye değişmez belli sınırları vardır. ben pantolonun üztüne daracık bi tunikle dışarı çıkabilenleri tesettürlü kabul edemiyorum. vücut hatlarını belli eden kıyafet bana göre tesettürlü değildir.
fatih üni halkla ilişkiler ve reklamcılıkopuyorumnanaktan
hımm çok güzel afferin kız senden harika reklamcı olur. nedense o elektirk o yaratıcılık çok fazla sankim sende.
ankarada da fatih ünv olduğunu bilmiyodum.
bnm de görümcem hacettepe halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu bu sene bitirdi geldi
ayyy görümcene bayyıldım maşşallah yabak belli meslektaş olduğukan çekio bizim bölüm hep güzelopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım... ahhh ahhh zamane gençliği iştee... ne giyceğini şaşırmışta okula gidememişzemuszemus biz gaz lambasıyla ders yapıyorduk beesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama şuan alanı dışı çalışıyo o ayrı çünkü kapalı iş bulamadımafoldumben
gecmişe goz attımda tbsf bende reklamcılık okumak istiyorum ama kapalı zor olur diye vazgectim rahat olr mu sence
tüh ya nerde çalışıo şuan ne iş yapıoboshayallersmile
65kgyum tam tamınaa...68e kadar çıkabilirmişimguclubacismile pisss heriff bide sınır koyuyor.. sonrada ye diyor.. dedim deli ettin icene kg alayımmı almayımmı şaşırttı iguclubacismile
prensesim adına teşekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktan sitarecim huyuda benzer inşallah çok uysal bir bebek hiç yormuyor beni Allahım herkese zeynebim kadar akıllı uslu cimcime güzel bi ewlat versin
zaman gazetesi genel müdürlükte haber muhabiri
çok iş aradı hiçbir şirket kapalı halkla ilişkilerci istemiyor hiçbir ajans kapalı reklamcı çalıştırmıyor malesef. o da başka alana kaydı en azından ünv de aldığı dersleri gazetecilikte kullanabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?