- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.381
inşş canmm
heh evett ya leyla oldmm benn 2,5 senedirr:asigim:
geldim canlar... azcıkın kestirdim uyku iyi geldii.. yemeğimide yedim:ecrin_bebek:
hoşbuldum cnm
iyiyiz çok şkür bebişim de iyidir inş. daha hareketlerini hissedemediğim için bişiy diyemiyorum. sen nasılsın?
ya safiş bana dediki oooh aşkım içim rahatladı nie dedim açık saçlar uzun fln dkkt cekiodun kapalı bet oldun demek istedi resmeeen :çok üzgünüm:
bende geldim tesettürlü bir gelin olarak aranıza kabul ediomusunuzz:1hug:
inşş canmm
geldim canlar... azcıkın kestirdim uyku iyi geldii.. yemeğimide yedim:ecrin_bebek:
vaaay yiğenim aslan olsun aslan :ecrin_bebek: hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı huzurlu hayat nasip etsin
inşş canmm
geçmişi okudumda sitare hamileymiş.. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.. allah analı babalı büyütsün..
:))
amin canım
tatlım konuşmaları takip ediyorum da seni çok iyi anlıyorum.
yeni kapanmış biri olarak çok dirayetli çok azimlisin ama yine de eski zamanını arıyosun anlıyorum. bunun sebebi alışmaya çalışıyor olman ve hala nefsine biraz ağır geliyor olması.
yalnız bu seçimini yaparken nasıl beklentiler içindeydin umduğunu buldun mu bilmiyorum.
pek haddime değil yanlış anlamanı istemem ama ben kapanmayı 2 ye ayırıyorum
biri başörtülü olmak yani kapanmayı sadece başını örtüp totolarını açmak anlayanlar. çok kızıyorum onlara elimde değil. o sarı başörtülü kız haberlere çıkmıştı dalga konusu olmuştu. bu nasıl kapalı diye.
ikincisine gelince tesettürlü olanlar. yani kapanmayı tam manasıyla anlamak. tesettür başı kapatırken bedenin de tesettürünü sağlamaktır. çünkü hem bakımlı olmak ama şık olucam diye açıklardan daha çok dikkat çekmemek.
genelde kapanırken bizim bir endişemiz malesef beğenilmemek korkusu. ayy şu kapalılar hiçbişeyden anlamıyorlar dicekler diye bi yarış içine girme çabası.
ama halbuki tesettür bu şekilde malesef amacından şaşıyor diye düşünüyorum nacizane
yarın kesin gitcam ya özledim be okulu 2 haftada 3kere giitim yuh bnakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?