Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

geldim canlar... azcıkın kestirdim uyku iyi geldii.. yemeğimide yedim:ecrin_bebek:

herkes hoşgeldiiiii buyrun hanımlar :CüvCüv:

hoşbulduk canım.. ne kızz bu bir okula gidemiyorsun.. biz nasıl hergün kalkıp işeee geliyoruzzsempatiksalakcinni

yarın kesin gitcam ya özledim be okulu 2 haftada 3kere giitim yuh bnakaydirigubbakcemile3

hoşbuldum cnm
iyiyiz çok şkür bebişim de iyidir inş. daha hareketlerini hissedemediğim için bişiy diyemiyorum. sen nasılsın?

ayy sitarecim inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bizim bebişte haftaya geliyo teyze olcem :)) Dün kıyafetlerini yıkadık hem sevdim hem katladım çok güzeller yaa küçücükler :))

altı güzelmiş canım, gelinlikte bu tazr bişey düşünebilirim, ama bolro hiç sevmiyorum bolerosuz bir gelinlik modeli bulmam lazım. Bildiğin varsa eklesene canım

ya safiş bana dediki oooh aşkım içim rahatladı nie dedim açık saçlar uzun fln dkkt cekiodun kapalı bet oldun demek istedi resmeeen :çok üzgünüm:

ayy anamm bu ne takıntı kıss, benim ilk kapandığım dönemdeki resmimi göstersem gülmekten kriz geçirirsin :))

bende geldim tesettürlü bir gelin olarak aranıza kabul ediomusunuzz:1hug:

tebi tebi hoşgeldin canım

inşş canmm
heh evett ya leyla oldmm benn 2,5 senedirr:asigim:

ah leylam ahh :))

geldim canlar... azcıkın kestirdim uyku iyi geldii.. yemeğimide yedim:ecrin_bebek:

Günaydın diyem sanada

vaaay yiğenim aslan olsun aslan :ecrin_bebek: hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı huzurlu hayat nasip etsin

:))
amin canım

tatlım konuşmaları takip ediyorum da seni çok iyi anlıyorum.

yeni kapanmış biri olarak çok dirayetli çok azimlisin ama yine de eski zamanını arıyosun anlıyorum. bunun sebebi alışmaya çalışıyor olman ve hala nefsine biraz ağır geliyor olması.

yalnız bu seçimini yaparken nasıl beklentiler içindeydin umduğunu buldun mu bilmiyorum.
pek haddime değil yanlış anlamanı istemem ama ben kapanmayı 2 ye ayırıyorum
biri başörtülü olmak yani kapanmayı sadece başını örtüp totolarını açmak anlayanlar. çok kızıyorum onlara elimde değil. o sarı başörtülü kız haberlere çıkmıştı dalga konusu olmuştu. bu nasıl kapalı diye.
ikincisine gelince tesettürlü olanlar. yani kapanmayı tam manasıyla anlamak. tesettür başı kapatırken bedenin de tesettürünü sağlamaktır. çünkü hem bakımlı olmak ama şık olucam diye açıklardan daha çok dikkat çekmemek.

genelde kapanırken bizim bir endişemiz malesef beğenilmemek korkusu. ayy şu kapalılar hiçbişeyden anlamıyorlar dicekler diye bi yarış içine girme çabası.

ama halbuki tesettür bu şekilde malesef amacından şaşıyor diye düşünüyorum nacizane

geçmişi okudumda sitare hamileymiş.. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.. allah analı babalı büyütsün..

sağol cimcimem.. dalga geçiyor benimkii karpuz yata yata büyür bide rejim yapıyosun.. her bulduğun yerdede uyuyorsun diyorr manyaqq:umursamaz:

kızz tbsf ezo gelin çorba,makarna,dolma ve yoğurt menü buydu...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

cimcimecim senin de gözün aydın
ayy ne güsel bi heyecandır
uzaktan gelicek bi misafiri beklemek gibiopuyorumnanaktan
kız mı erkek mi canım adını ne koycaklar?

sitarecim 3.5 aylık cinsiyeti bellimi oldu bebeğinin kızım demişin de normalde 4 aydan önce biraz zor belli oluyor sağlıcakla gelir inşallah meleğim canım dünyanın en güzel şeyi onlar kucağına alınca anlıycan dunyada çocugun kadar büyük bi sevgi daha yok çok farklı bir tatt oyhhhhhhhhhhhh kokusu burnuma geldi meleğimin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…