- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.361
iyiyim canım saol sen nasılsın tarif etsene ya çok denedim böle olmadı:roflol:
yah canım haklısın ama kapalı olupta çok paspal yamuk sumuk yapanlarıda beğenmiyorum ben herşeyin ortasını tutturmak lazım daha 2 hafta oluo benim kapandığım artık daha çok dikkat ediyorum kapalı kızlara ve bizim okulun yarısı kapalı öyle diyim beğendiğim 1 2 kişi var ya tıpuzlar yamuk faln insan dikkat eder biraz öyle tipler daha çok göze batıyo zevk ve tercih meselesi:roflol:
haklısın canm kapalıyken de dikkat etmek lazm tabikii
ben en basit namaz kılarken bile uygun eşarp takmaya dikkat ediyorum ki kimse görmüyo evde :)))
inşş Rabbm bana da kapanma isteğini en kısa zamanda verirr
doğum nezman inş tatlım burcu neolcak kızının daha önemlisia.s:roflol:ablası kurban olsuuun
iyiyim çok şkür.
bak şimcik öncelikle bu model için ya büyük boy eşarp kullanmalısın yada şal denilen uzun modellerden.ama şal olursa eni de geniş olmalı arkası açık kalmasın diye.
ben şal modeli daha çok tercih ediyorum deseni falan daha güzel düşüyo ozaman. bi de şık olsun istersen bi tane broş lazım yada başörtü iğnesi.
sonracımaa büyük boy eşarp olursa ucunu her zamanki gibi katladıktan sonra başına yerleştirirken bi tarafı daha uzun kalcak şekilde örtüyosun. şal da da öyle bi ucu diğerinden uzun olmalı.
sonra çene altından tutturduktan sonra kısa ucu kalıcak uzun ucu bi kez boynundan dolayıp kısa uçla tutturcaksın.uzun kısım resimdeki gibi fular şeklinde sallanıyo o zaman.
inş. açıklayabilmişimdir.boshayallersmile
eskiden 2 dkda giyinir çıkardım ne giycem die bile düşünmezdim aaah ah şimdi boshayallersmile ne zor iş ya tam anlamıyla nezaman alışcam acaba
canm yaa bebişin hayrlı uğurlu olsnn sohbet arasnda tebrik etmek aklıma gelmedi malum hep aşkımı düşünüom :))))
yakında teyse olcazzz
canım böyle düşnüp üzme kendini inana böyle çok daha güzel olmuşsun ve gerçekten çok yakışmış alışırsın
evvet çok super anladım ya benim eşarp küçük ondan olmadıııı:lepi:seni seviyorum sitaree bitanesin
ya ama açık halim daha güzel ve kolaydı neyse güzel olmak içinmi kapandım sanki allahım sen affet ya teşekkür ederim canım sen nezamn kapandın baya oturmuş modeller çok hoş
ayyhhh utandım :kedi:
ben de seni seviyorum canım
bizde hizmet sınırsız.. tesettürü sevmek ve sevdirme söz konusu olunca yardımdan kaçınmam..
bende geldim tesettürlü bir gelin olarak aranıza kabul ediomusunuzz:1hug:
canım bnm çokk saol darısı sizin başınıza inş.
yesinler seni aşkısını düşünürmüş..leylaa:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?